wchodząc na ta str mozna przeczytac prawie tylko teksty typu jaki on piekny mądry cudowny mega ochy i achy prawie jak nad bostwem mam wrazenie ze kiedys byla LEOOMANIA a teraz czas na DEPPOMANIA aby nie skonczylo sie podobnie jak w przypadku pierwszego gdzie skrajny zachwyt przejdzie w skrajną niechec a Swietny aktorsko Depp bedzie sie juz tylko kojazyl z napolanzmi 15tkami Było by szkoda bo zagrał wiele rewelacyjnych ról za których bardzo go cenie ale czuje przesyt kiedy czytam takie rzeczy
Pozdrawiam :)
Nie czytaj takich rzeczy jeśli czujesz przesyt, a co do tych "och, ach,..." coż na to poradzić?:P xD Niestety jest ładny xD A co do mądrości... niewiem xD Nie martw się... Depp nie będzie kojażony tylko z 15-letnimi dziewczynami:P
Heh,wydaje mi sie,ze to za sprawa Piratow z Karaibow.To jego pierwsza super produkcja,po ktorej tlumy widzow dostrzegly jego aktorstwo i talent,bo datąd grał role niekonwencjonalne,w niskobudzetowych filmach,przeznaczone dla małej publiczności:)
zgadzam sie z Toba,chociaz faktycznie szkoda mi Leo,bo fajny z niego facet,super aktor i go lubie,chociaz nigdy nie bylam jego fanka i uwazam,ze jest świetny (Leomania to chyba po "Titanicu") ale NIENAWIDZE dziewczyn,ktore teraz pałają taka nienawiścią do niego i mowia,ze to beznadziejny aktor-to jest po prostu ŻAŁOSNE:]
hehe, moze i masz racje, ale Johnny prostu jest jedynym aktorem, ktory mimo wielkiego talentu jest.. no powiedzmy szczerze bardzo przystojnym facetem i te jego slodkie gesty;]]
ja powiem tak: kocham johnny'ego deppa za jego talent, zachowanie, życie prywatne i urodę! szczerze mówiąc to chętnie poczytam jak ktoś sie nad nim zachwycam, bo mi te zsię on podoba i jest to całkiem miłe. ale oczywiście uwielbiam tez rozmawiac o jego rolach, bo to naprawdę niezwykły aktor i na pewno warto jest dyskutowac o jego kreacjach i talencie.
nie no- nie przesadzaj:/ "kiepskich"?! Ty chyba nie wiesz co piszesz:]
moze ci sie piraci nie podobaja,ok,moze masz inny gust,ale nie przesadzaj,ze piraci sa kiepscy -bo skoro Piraci sa kiepscy wg Ciebie-to czym jest taki np."straszny film 1,2,3,4,5..."??!! (którego humoru po prostu nie trawie,nie potrafie tego ogladnac dluzej niz 30s) ,Piraci to miły i przyjemny film przygodowy,ma nas bawić itp. wiec nie powinnas tego typu filmu przyrownywac do "Truposza", bo to po prostu dwa różne gatunkowo filmy!!
Nie wyobrażam sobie kogoś innego niż Johnny w tej kreacji,to jest jego postać,którą wspaniale odegrał i przyznaj,że gdyby nie cpt.Jack Sparrow to ten film nie miałby "tego czegos",wszystko w tym filmie kręci się wokół historii i perypetii Jack'a:)
po 2, skoro nie doceniasz gry aktorskiej Johnny'ego i wysiłku ,i serca włożonego w wykreowanie tak barwnej,oryginalnej i niesamowitej postaci jak cpt.Jack Sparrow (,który z pewnościa zapisze sie na długie lata w naszej pamięci),jego chodu,gestów,bełkotu-i źrodeł tych zachowań...image'u,całej historii Jack'a,jego wygląd i w ogóle (to wszystko właśnie wymyślił Johnny) to tylko mogę Ci... WSPÓŁCZUĆ :]:/
a kto mówi ze nie doceniam :) był swietny ale np nie rozumiem tej agitki na rzecz oskara dla Deppa ZA TEN wlasnie film a Piraci to ot zwykly przyjemny rozrywkowy film ( choc wiekszość nie mówie wszyscy mam wrazenie kojaża go najbardziej z tym filmem :) daltego porównuje truposza i piratów znaczy nie porównuje tylko zauwazam ze wole go w takich filamch jak truposz czekolada niż piraci :)
Pozdrawiam
a kto mówi ze nie doceniam :) był swietny ale np nie rozumiem tej agitki na rzecz oskara dla Deppa ZA TEN wlasnie film a Piraci to ot zwykly przyjemny rozrywkowy film ( choc wiekszość nie mówie wszyscy mam wrazenie kojaża go najbardziej z tym filmem :) daltego porównuje truposza i piratów znaczy nie porównuje tylko zauwazam ze wole go w takich filamch jak truposz czekolada niż piraci :)
Pozdrawiam
nie no po stwierdzeniu "kiepskich piratów" nie dostrzeglam w Twojej wypowiedzi,ze doceniasz jego prace:). no wlasnie,był świetny ten film,wcale nie taki "zwykły",jak mozna powiedziec o tysiącu innych filmach:]wlasnie trzeba mu dac za tę role Oskara,poniewaz sprawił,ze o tym filmie możemy powiedzieć "swietny",gdyby w nim nie zagrał,nie wiadomo jaki by był...na pewno nie byłby "swietny".
skoro za "Truposza" nie dostał Oskara,zreszta nigdy jeszcze za żaden film go nie dostał:/ to powienien dostac za Piratów ..wreszcie:] a przeciez wiele jest takich filmów,których sie oglada przede wszystkim dla Johnny'ego:)->wiec nalezy docenic jego prace:)
ok,teraz juz kapuje,ze wolisz go w tamtych filmach,ale mówiąc ,ze był swietny w Piratach, rownozcesnie stwierdzając ,ze Piraci i tak są "kiepscy" to troszke sobie zaprzeczasz.
Ale ok,szanuje Twoje zdanie,mozesz po prostu powiedziec,ze Piraci Ci sie nie podobali,a Deppa wolisz w innych kreacjach,akurat cpt.Jack Sparrow nie przypadł Ci do gustu:)pozdrawiam ,choć mnie to zabolało:(:P (jak mozna nie kochać cpt.Jack'a i jego uroczych minek i gestów:>aaa
To ze Depp był swietny nie czyni ( w moim odczuciu ) swietnym calego filmu
Pozdrawiam Cie serdecznie
Hmm... Fajnie to zostało ujęte... ,,Deppomania'' no ale to chyba racja... Tylko co my na to mamy poradzić! Johnny jest piękny, cudowny (mądry niekoniecznie), więc ja się nim zachwycać będe cały czas... :D Przede wszystkim to super aktor i narazie nie urodził się leprzy od niego!!!
jak ma dostać Oscara to za za Sweeney'a ;) , moim zdaniem lepsza kreacja niż w Piratach... tym bardziej ze jednorazowa a nie trójrazowa.. widząc to samo po raz trzeci robi sie to po prostu nudne
aczkolwiek nie chciałabym ujmować niczego tej roli, bo chyba dzięki niej ten film zdobył takie laury, w innym wypadku byłby zupełnie normalnym kolejnym rozrywkowym filmem na ograny temat..
Widzę, że ktoś wyciągnął stary temat.. Powiem tak....przestańcie pisac ...była Leomania, to było , słowo była..................
Oki....nie jest już ulubieńcem nastolatek, ale bez popadania w przesadę.. W końcu Infiltracja też jakiś sukces kinowy odniosła,a on z tego co wiem ma nowe plany...
Ciągle jednak jest gwiazdą, bardzo dobrym aktorem i z pewnością jeszcze wiele osiągnie. Po prostu wydoroślał, nie jest już taki młodziutki,nie biegają za nim nastolatki, ale nie znaczy to, że jego kariera minęła.
Jezusie święty laska, Ty masz jakąś obsesje na punkcie tego, by każdy miał na uwadze to, że DiCaprio jest wciąż jednym z najlepszych aktorów, bo oczywiście grał u boki takich sław i takich reżyserów (nazwiska możesz wymienić sama, w końcu tak to kochasz i powtarzasz w co drugim poście).
"bez popadania w przesadę" a gdzie tu ktoś w nią popada? jego imie padło ot tak po prostu i nikt w tym poście nie zwrwaca na nie najmniejszej uwagi a dla Ciebie jest to najważniejsza rzecz pod słońcem, że ktoś ośmielił zasugerówać, że dicaprio nie jest już w modzie :D
'ale nie znaczy to, że jego kariera minęła.'
czy ktoś powiedział, że jego kariera minęła? nie wierze, jesteś beznadziejna, tak mnie rozwalasz, wyśmiewam Cie maxymalnie... :D:D
i to nie dlatego, że nie lubie DiCapria ale mam taki polew z Ciebie bo mając te 20-parę lat zachowujesz sie gorzej niz te 15letnie fanki Deppa:D:D
taka obrona za wszelką cenę, jakby ktoś chciał mu dopiec, no nie mogę buahahahah, czytam ten Twój post pare razy i leje <hahahaha>
JEGO KARIERA MINĘŁA, TO JUŻ KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buahahhahahahhahahhahh...oj...mówisz, ze ma nowe plany? :) wzruuuszające
moim zdaniem to świetny aktor, i nie każdy ceni go tylko za urode. Owszem jest przystojny, ale to nie wszystko.
Ja napewno nie bede go kojarzyć z hot12 bądz innymi napalonymi fankami. Będe go kojarzyć, z naprawde dobrze wykreowanymi rolami filmowymi.
Johnny jest lepszy od Leonardo DiCaprio pod względem talentu.
Ale DiCaprio też jest nie zły. Dobrze się patrzy na Johnny'ego i Leo.
Zawsze chętnie wracam do filmów z ich udziałem. DiCaprio zagrał w sumie w niewielu filmach, które są "dobre" ale na pewno warto zwrócić uwagę na Infiltrację, czy Krwawy Diament. A z kolei Depp.... wymieniać można by wiele.