Zalozylam ten temat, poniewaz jestem 100% kobieta i autentycznie nie moge pojac dlaczego jest on tak przez moja plec wychwalany, pozadany i ubostwiany JAKO MEZCZYNA, nie mowie o aktorstwie - bo to potrafie w nim docenic. Wytlumaczcie mi, dlaczego wlasnie on.
każdy ma inny gust. Pewnie grałaś kiedyś w Sims2 miałam kiedyś simkę, która miała 100% chemii do jakiegoś brzydala dziwne nie ? Ale nie oto chodzi tobie może się nie podobać a są dziewczyny/kobiety (niepotrzebne skreślić) , które widzą w nim bóstwo ;) Ja osobiście sądzę, że gościu jest przystojny ale to moje zdanie. Jak to w Simsach każdy ma inną chemię, pozdrawiam
Cześć moje alter.Wieczorem coś napiszę,na razie jakoś nie mam pomysłu.Znaczy mam mały,ale muszę go troche rozwinąć.
spoko muahaha jacy ludzie są dziś bezmyślni wystarczy że kogoś skrytykujesz a już robisz to dla siebie lub dla kogoś. Rozwijaj rozwijaj, a tak przy okazji w przyszłości myślałaś nad pisaniem książek (mam wrażenie że cię to kręci ;) )
Trochę tak.Nie mam szczególnie nic do roboty,więc mogę coś popisać.Poza tym lubię klimaty thrillerów,można powykręcać trochę wyobraźnię.
Może film powstanie,albo chociaż parodia<hahaha>
taki żarcik
ja lubię pisać ale raczej scenariusze najlepiej nocą :-) a thrillere uwielbiam najbardziej te mroczne no i horrory jeszcze mój żywioł
dokładnie.wieczorem o wiele inaczej się pisze.Nie wiedząc czemu,wiecej pomysłów do bańki wpada.
Teraz jak to przeczytałam,to jestem niezadowolona.Początek jest za krótki,no i na wstepie 2-giej częsci są 2 takie same słowa,kiepsko wygląda.
Gdyby edycja działała.....No,trudno,będzie tak.
ja pamiętam jak kiedyś nie mogłam usnąć było już grubo po 23 i myślałam o filmach i po chwili zaczęłam zapisywać scenariusz. Mój brat myślał, że mnie powaliło niezapomniane uczucie
Wrzucaj,jak masz cos ciekawego.Albo wyślij mi parę zdań na priva.
Apropo.Czemu taki własnie nick?
Dlaczego ja na podobny nie wpadłam?hehe
niestety mam to zapisane w zeszycie ale po wieczór jak będę miała trochę czasu to coś wyślę. Ja sama zastanawiałam się dlaczego nie wpadłam na deppomaniczkę czy coś podobnego a swój nick jakoś mi kiedyś do głowy wpadł po obejrzeniu filmu ;)
myślisz że jak wejdziesz z dwóch innych przeglądarek, to każdego tym wywiedziesz w pole ? bezmyślność ludzka nie zna granic.
btw dziwnym trafem reprezentujecie drogie dziewczynki identyczny styl pisania i wypowiedzi :)
i znów okazujesz bezmyślność, ja odpisałam deppomaniaczce. podniecasz się nie wiem czym przecież nawet mnie nie znasz. Nie myśl, że piszę za twoimi plecami. Bardzo naiwna jesteś
u ciebie na głowę jest stanowczo za późno, skoro piszesz sama ze sobą, możesz pisać te głupoty że nie , sama jesteś naiwna jeśli myślisz że tym mnie przekonasz, ja wiem jak jest naprawdę:) zbyt wiele cie pogrążyło .
;)
mądrym - chyba nie masz na myśli siebie ? xD ty piszesz z kim popadnie tutaj, w każdym temacie jaki się napatoczy, doprowadziłaś do tego że gadasz sama ze sobą - to nie mądrość, to schizofrenia albo coś podobnego :)
Stępień by nawet takie coś spostrzegł.
nie potrzeba tu jakiejś arcy inteligencji.