Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zalozylam ten temat, poniewaz jestem 100% kobieta i autentycznie nie moge pojac dlaczego jest on tak przez moja plec wychwalany, pozadany i ubostwiany JAKO MEZCZYNA, nie mowie o aktorstwie - bo to potrafie w nim docenic. Wytlumaczcie mi, dlaczego wlasnie on.

Lady_Rebel

Tez się nad tym zastanawiam:)

Lady_Rebel

Bo kiedyś był sweet, później hot, a teraz jest awesome. Taka kolej rzeczy

użytkownik usunięty
Troublesome

zgadza się ;)

Lady_Rebel

każdy ma inny gust. Pewnie grałaś kiedyś w Sims2 miałam kiedyś simkę, która miała 100% chemii do jakiegoś brzydala dziwne nie ? Ale nie oto chodzi tobie może się nie podobać a są dziewczyny/kobiety (niepotrzebne skreślić) , które widzą w nim bóstwo ;) Ja osobiście sądzę, że gościu jest przystojny ale to moje zdanie. Jak to w Simsach każdy ma inną chemię, pozdrawiam

panna_sekretnego_okna

Cześć moje alter.Wieczorem coś napiszę,na razie jakoś nie mam pomysłu.Znaczy mam mały,ale muszę go troche rozwinąć.

Deppomaniaczka

spoko muahaha jacy ludzie są dziś bezmyślni wystarczy że kogoś skrytykujesz a już robisz to dla siebie lub dla kogoś. Rozwijaj rozwijaj, a tak przy okazji w przyszłości myślałaś nad pisaniem książek (mam wrażenie że cię to kręci ;) )

panna_sekretnego_okna

Trochę tak.Nie mam szczególnie nic do roboty,więc mogę coś popisać.Poza tym lubię klimaty thrillerów,można powykręcać trochę wyobraźnię.
Może film powstanie,albo chociaż parodia<hahaha>
taki żarcik

Deppomaniaczka

ja lubię pisać ale raczej scenariusze najlepiej nocą :-) a thrillere uwielbiam najbardziej te mroczne no i horrory jeszcze mój żywioł

panna_sekretnego_okna

dokładnie.wieczorem o wiele inaczej się pisze.Nie wiedząc czemu,wiecej pomysłów do bańki wpada.
Teraz jak to przeczytałam,to jestem niezadowolona.Początek jest za krótki,no i na wstepie 2-giej częsci są 2 takie same słowa,kiepsko wygląda.
Gdyby edycja działała.....No,trudno,będzie tak.

Deppomaniaczka

ja pamiętam jak kiedyś nie mogłam usnąć było już grubo po 23 i myślałam o filmach i po chwili zaczęłam zapisywać scenariusz. Mój brat myślał, że mnie powaliło niezapomniane uczucie

panna_sekretnego_okna

Wrzucaj,jak masz cos ciekawego.Albo wyślij mi parę zdań na priva.
Apropo.Czemu taki własnie nick?
Dlaczego ja na podobny nie wpadłam?hehe

Deppomaniaczka

niestety mam to zapisane w zeszycie ale po wieczór jak będę miała trochę czasu to coś wyślę. Ja sama zastanawiałam się dlaczego nie wpadłam na deppomaniczkę czy coś podobnego a swój nick jakoś mi kiedyś do głowy wpadł po obejrzeniu filmu ;)

użytkownik usunięty
panna_sekretnego_okna

myślisz że jak wejdziesz z dwóch innych przeglądarek, to każdego tym wywiedziesz w pole ? bezmyślność ludzka nie zna granic.

btw dziwnym trafem reprezentujecie drogie dziewczynki identyczny styl pisania i wypowiedzi :)

i znów okazujesz bezmyślność, ja odpisałam deppomaniaczce. podniecasz się nie wiem czym przecież nawet mnie nie znasz. Nie myśl, że piszę za twoimi plecami. Bardzo naiwna jesteś

Powiem jedno-LECZ SIĘ!
...na nogi.Na głowę już za późno.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

u ciebie na głowę jest stanowczo za późno, skoro piszesz sama ze sobą, możesz pisać te głupoty że nie , sama jesteś naiwna jeśli myślisz że tym mnie przekonasz, ja wiem jak jest naprawdę:) zbyt wiele cie pogrążyło .

;)

Widocznie lubię z kimś mądrym porozmawiać.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

mądrym - chyba nie masz na myśli siebie ? xD ty piszesz z kim popadnie tutaj, w każdym temacie jaki się napatoczy, doprowadziłaś do tego że gadasz sama ze sobą - to nie mądrość, to schizofrenia albo coś podobnego :)

Ależ jestes spostrzegawcza.
Jak Colombo.
Róznica w tym,że detektyw był także inteligentny.
Cześć.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Stępień by nawet takie coś spostrzegł.

nie potrzeba tu jakiejś arcy inteligencji.

panna_sekretnego_okna

i znowu gadam sama ze sobą...ach:)

Lady_Rebel

A dlaczego nie?

Lady_Rebel

Bo jest jeszcze rozróżnienie na to, czy facet jest ładny, czy seksowny. On należy do tych drugich.

Marzann

Hehe.Gorący facet,mimo 50-tki na karku.

użytkownik usunięty
Lady_Rebel

"nie mowie o aktorstwie - bo to potrafie w nim docenic."

Hmm?