Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jest przed takimi gwiazdami jak Robert De Niro,Jack Nicholson,Clint Eastwood czy Morgann Freeman,owszem jest dobrym aktorem,ale według mnie na 3 miejsce napewno nie zasługuje.

użytkownik usunięty
pawel997402

Dawno nie było takiego tematu. Fajnie, że przypomniałeś - bo co on robi na 3 miejscu?

użytkownik usunięty
pawel997402

Strach pomyśleć, co by było, gdyby był 3. w polskim rankingu...

użytkownik usunięty

;) nawet tak nie myśl

pawel997402

kogo to cytat?

pawel997402

Mam wrażenie że gdzieś już to czytałam hmm....

użytkownik usunięty

I to nie pierwszy raz ;)

panna_sekretnego_okna

moja opinia wymyślona na freestylu :d

pawel997402

użycie ang. słowa +10 do respektu -,-

panna_sekretnego_okna

jestem światowy haha

użytkownik usunięty
pawel997402

http://www.filmweb.pl/search/forum?q=co+on+robi+na+miejscu&forum=11000029

:) może nie byłem oryginalny ale nie przyznam się do ''żywego skopiowania" postu

użytkownik usunięty
pawel997402

Ja tego nie wymagam:P Po prostu chcę żebyś wiedział, że nie jesteś sam:)

hihihhi

pawel997402

może się go zapytaj?:D

aew4334555

ciekawa koncepcja

użytkownik usunięty
pawel997402

nie ma co się tak przejmować tym rankingiem.

pawel997402

a dlaczego nie? opinie są względne, w jakimś poście musiałam bronić Freemana bo cała rzesza twierdziła że jest totalnym beztalenciem, to samo tyczy się Deppa, dla jednych jest wielkim artystą dla innych nikim, to zależy ilu z tych ludzi odda swój głos na niego ;p

justy_maje

jak to mówią o gustach się nie dyskutuje

pawel997402

dokładnie ;] ale tu się dyskutuje i to mocno i jeszcze ci się oberwie nie raz za wyrażenie swojej skromnej opinii ;p

justy_maje

Uwierz, przyzwyczaiłem się :)

pawel997402

ja jestem zbyt nerwowa, ale ostatnio lubię poczytać komentarze, niektóre naprawdę dają niezły ubaw ;p to nie do Ciebie aluzja :)

justy_maje

haha ok :)

pawel997402

Nie zasługuje na 3 miejsce, to fakt. Ale radzę też nie przywiązywać takiej uwagi do tych wszystkich rankingów i patrzeć na nie z przymrużeniem oka bo jak chyba wszyscy wiedzą oceny aktorom i filmom często dają ludzie, którzy chyba sami z siebie kpią :) Jak np. widzę ocenę dajmy na to filmu "Skazani na Shawshank" 2/10 bo "jest nudny" a filmu (filmu, sam nie wiem czemu użyłem tego słowa) "Nie zadzieraj z fryzjerem" 10/10 bo "megawypaśnozarąbistofajnośmieszny film", z jakże genialnym Sandlerem (on mógłby nawet zagrać parę z czajnika bez kaskaderów) to płakać się chce. Stąd później takie a nie inne miejsca w rankingach. Także trochę dystansu (wiem, sam go w tym momencie nie miałem) a życie będzie łatwiejsze ;) Pozdrawiam.

pawel997402

Jack powinien być pierwszy, ale De Niro od Deppa słabszy

napruto

De Niro słabszy od Deppa,hahahaha no to się uśmiałem :)

pawel997402

De Niro jest wyznacznikiem dobrych filmów, ale zawsze gra siebie

napruto

A to ciekawe bo Bob jest podobno niesłychanie nudnym i skrytym człowiekiem w realu. A taki Bicycle czy La Motta to dosyć ciekawe persony.

pawel997402

A tak właściwie to kto jest na drugi i trzecim miejscu?

pawel997402

jedyny aktor na odpowiednim miejscu to Al Pacino

użytkownik usunięty
tacyssup

na samym topie ;]

I tak powinno być:) Depp też jest świetnym aktorem, ale są lepsi od niego w top10

użytkownik usunięty
tacyssup

mój ulubieniec Hopkins na 2 pozycji :]