Jest przed takimi gwiazdami jak Robert De Niro,Jack Nicholson,Clint Eastwood czy Morgann Freeman,owszem jest dobrym aktorem,ale według mnie na 3 miejsce napewno nie zasługuje.
Dawno nie było takiego tematu. Fajnie, że przypomniałeś - bo co on robi na 3 miejscu?
a dlaczego nie? opinie są względne, w jakimś poście musiałam bronić Freemana bo cała rzesza twierdziła że jest totalnym beztalenciem, to samo tyczy się Deppa, dla jednych jest wielkim artystą dla innych nikim, to zależy ilu z tych ludzi odda swój głos na niego ;p
dokładnie ;] ale tu się dyskutuje i to mocno i jeszcze ci się oberwie nie raz za wyrażenie swojej skromnej opinii ;p
ja jestem zbyt nerwowa, ale ostatnio lubię poczytać komentarze, niektóre naprawdę dają niezły ubaw ;p to nie do Ciebie aluzja :)
Nie zasługuje na 3 miejsce, to fakt. Ale radzę też nie przywiązywać takiej uwagi do tych wszystkich rankingów i patrzeć na nie z przymrużeniem oka bo jak chyba wszyscy wiedzą oceny aktorom i filmom często dają ludzie, którzy chyba sami z siebie kpią :) Jak np. widzę ocenę dajmy na to filmu "Skazani na Shawshank" 2/10 bo "jest nudny" a filmu (filmu, sam nie wiem czemu użyłem tego słowa) "Nie zadzieraj z fryzjerem" 10/10 bo "megawypaśnozarąbistofajnośmieszny film", z jakże genialnym Sandlerem (on mógłby nawet zagrać parę z czajnika bez kaskaderów) to płakać się chce. Stąd później takie a nie inne miejsca w rankingach. Także trochę dystansu (wiem, sam go w tym momencie nie miałem) a życie będzie łatwiejsze ;) Pozdrawiam.
A to ciekawe bo Bob jest podobno niesłychanie nudnym i skrytym człowiekiem w realu. A taki Bicycle czy La Motta to dosyć ciekawe persony.