Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

To bardzo dobry aktor, ale na pewno nie lepszy, niż chociażby Robert De Niro. Sądząc po różnicy w ilości głosów, winowajcami jest stado napalonych panienek.

JackBauer

kupe.

aew4334555

Dziękuję za tę konstruktywną wypowiedź, teraz jest już dla mnie wszystko jasne.

JackBauer

nie ma za co.

JackBauer

To 3 miejsce zawyżone, ale nie ma co się przejmować rankingiem. Nigdy nie będzie sprawiedliwy.

Lexi_

w awatarze to serio twoja siostra?

revirdixat

Nie, siostra mojej siostry.

Lexi_

czyli ty wiec jednak mialem racje.

revirdixat

Bystrzak

użytkownik usunięty
JackBauer

to wszystko może się za jakiś czas zmienić - nie ma co sie przejmowac jakimiś rankingami...

JackBauer

Wg mnie Johnny Depp jest bardzo dobrym aktorem i zasługuje na 3 miejsce, a nawet wyższe. Robert De Niro na pewno nie jest od niego lepszy.

emmyrossum

Aby wysuwać tak daleko idące stwierdzenie, należałoby najpierw obejrzeć co najmniej 20 filmów z DeNiro, kiedy był jeszcze w formie. Strzelam, że nie oglądałaś za wiele, bo to "na pewno nie jest od niego lepszy" przekreśla wszystko. Pozdrawiam.

PS. Prawda, Depp jest bardzo dobrym aktorem, ale na miejsca w top to nie wystarczy. Tutaj trzeba być legendą, a Johnny nią nie jest.

Troublesome

na filmwebie owszem jest

Troublesome

Ja myślę, że to jest kwestia gustu, ja wolę bardziej Johnnego niż De Niro i twierdzę iż jest lepszy, to że Tobie nie podoba się Jego gra aktorska to już Twoja sprawa. Ja stawiam na Deppa. :)

emmyrossum

Johnny to jeden z moich ulubionych aktorów i uwielbiam jego grę, ale nigdy nie postawię go wyżej niż DeNiro, Nicholson, Connery, Hoffman etc etc. Gust tutaj nie ma nic do tego.

Troublesome

Widzę, że ta wymiana zdań nic tutaj nie da.

emmyrossum

tobie na pewno

JackBauer

Napalonych panien w rzeczy samej.

JackBauer

stacjonuje, budząc ciągłe kontrowersje, przyczyniając się do zakładania tak bezsensownych i bezcelowych tematów jak ten

pavel13

Idąc Twoim tokiem rozumowania, też się do tego przyczyniasz odpowiadając na ten temat i jednocześnie przesuwając go do góry na całej liście.

JackBauer

a czy ja mówiłem, że mam coś przeciwko temu?
zwłaszcza na tym forum, tutaj nie ma inteligentnych tematów

użytkownik usunięty
pavel13

bo takie tematy są niezgodne z regulaminem ;)

gdyby administracja usuwała każdy bezsensowny temat na forum Deppa, to nie byłoby tu żadnych tematów

użytkownik usunięty
pavel13

każda rozmowa o Deppie jest bezsensowna?

*każda rozmowa o Deppie na tym forum

JackBauer

Dla każdego kto inny może być świetnym aktorem. Inni lubią Deppa, inni De Niro a inni znów Al Pacino. Gusta są poróżnione :D

Tasuper

myslisz ze ocena aktorstwa moze byc subiektywna w pelni tak jak np filmu?