To bardzo dobry aktor, ale na pewno nie lepszy, niż chociażby Robert De Niro. Sądząc po różnicy w ilości głosów, winowajcami jest stado napalonych panienek.
to wszystko może się za jakiś czas zmienić - nie ma co sie przejmowac jakimiś rankingami...
Wg mnie Johnny Depp jest bardzo dobrym aktorem i zasługuje na 3 miejsce, a nawet wyższe. Robert De Niro na pewno nie jest od niego lepszy.
Aby wysuwać tak daleko idące stwierdzenie, należałoby najpierw obejrzeć co najmniej 20 filmów z DeNiro, kiedy był jeszcze w formie. Strzelam, że nie oglądałaś za wiele, bo to "na pewno nie jest od niego lepszy" przekreśla wszystko. Pozdrawiam.
PS. Prawda, Depp jest bardzo dobrym aktorem, ale na miejsca w top to nie wystarczy. Tutaj trzeba być legendą, a Johnny nią nie jest.
Ja myślę, że to jest kwestia gustu, ja wolę bardziej Johnnego niż De Niro i twierdzę iż jest lepszy, to że Tobie nie podoba się Jego gra aktorska to już Twoja sprawa. Ja stawiam na Deppa. :)
Johnny to jeden z moich ulubionych aktorów i uwielbiam jego grę, ale nigdy nie postawię go wyżej niż DeNiro, Nicholson, Connery, Hoffman etc etc. Gust tutaj nie ma nic do tego.
stacjonuje, budząc ciągłe kontrowersje, przyczyniając się do zakładania tak bezsensownych i bezcelowych tematów jak ten
Idąc Twoim tokiem rozumowania, też się do tego przyczyniasz odpowiadając na ten temat i jednocześnie przesuwając go do góry na całej liście.
a czy ja mówiłem, że mam coś przeciwko temu?
zwłaszcza na tym forum, tutaj nie ma inteligentnych tematów
gdyby administracja usuwała każdy bezsensowny temat na forum Deppa, to nie byłoby tu żadnych tematów
Dla każdego kto inny może być świetnym aktorem. Inni lubią Deppa, inni De Niro a inni znów Al Pacino. Gusta są poróżnione :D