Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ja wiem że to głupi temat, ale ja nie mogę tego ścierpieć że... już piszę...

Włączyłam sobie tv i vive. Było około 15, dzisiaj. Usłyszałam jak (któraś z prezenterek - in&out - nie wiem która to prowadzi) mówi: "No to teraz my możemy się pośmiać z Pana Dżonego Deppa hahaha!" ale za późno włączyłam i nie wiem o co chodzi... :( Może ktoś wie, bo ja jestem strasznie ciekawą osobą, a jak chodzi o Depp'a to już całkiem...

Nieaktywny_2

Pewnie wspomniała coś o roli Deppa w jutrzejszej premierze i coś ją rozśmieszyło. Ja niestety byłam jeszcze w szkole, więc nie widziałam :(

TODDka

to pewnie ta taka glupia blondyna z krzaczastymi brwiami ona powalona jest nie ma co sie nią przejmować.

NonaT

Ta blondyna chyba nie prowadzi tego programu, ale dokładnie nie wiem. W każdym bądź razie kto obraża Deppa niech spada na drzewo ;)

Nieaktywny_2

hmm, niestety nie wiem :( ale niech ta głupia... pipa sie odwali, jak ja jej nie znoszę... yhh :/ uważa że tak się zna na trendach a nic nie wie.

ale jak ktos będzie wiedział o co chodziło, to napiszcie pliss...

eM_Barrie

Nie wiem o co chodziło, ale to pewnie jakas powalona idiotka, niech sie leczy ;(, niektórzy są żałośni, a już Ci z vivy to czasami...no comment

eM_Barrie

Głupia pipa :D
Co za wyznania!

TODDka

NIKT nie ma prawa śmiać się z Johnnego, chyba, że on na to pozwoli ;) ;(

Nieaktywny_2

Ja tez właczyłam vive tylko ze troche wczesniej, i sułyszłam tylko tyle, ze chodziło o jakies buty. Z planu Sweeney Todd komus zginęły buty (nie wiem o kogo chodziło) i po jakims czasie przychodziły zdjecia tych butów z róznych zakątków świata. Nie wiem dlaczeog spomnieli o Johnnym, wywnioskowałam zer to on zrobił tenm zart, ale mówie ze nioe słyszałam tego od poczatku wiec nie wiem:P

asiek_temp

hehe, ja już wiem o co chodzi :D :D

TODDka

O, ja też już wiem! Johnny to ma wyobraźnię! ;)) Co nie zmienia faktu, że Ci z Vivy są walnięci ;) XD

Nieaktywny_2

aa-ja też xD
to czemu sie z niego ponabijac?
mówiłam,że głupia pipa?
ja bym raczej to określiła jako: "podziwianie geniuszu, spontaniczności i poczucia humoru Johnny'ego" :D xD

eM_Barrie

Twórczość, spontaniczność i wszystko co jest związane z Johnnym ją nie interesuje pewnie dlatego palnęła głupstwo.

Nieaktywny_2

viva suxx.
no. dlatego nie oglądam tego .. czegoś..

Nieaktywny_2

Te buty to było tak:
Jeden ze scenarzystów zgubił buty, a potem zaczęły przychodzić do niego fotki tych butów z różnych stron świata. A potem się okazało, że te buty wysłał Dżony ^^

Nieaktywny_2

Ale na taki pomysł chyba już ktoś wpadł w "Amelii"...
Tylko, że zamiast butów był krasnal.

Nieaktywny_2

Mhmm.... fajnie.... a viva - badziew

Zolwie_morskie

Viva kiedyś była nawet ciekawa, ale teraz- tylko te durnowate piosenki dają ;( rzygać się chce na nich ;( ale Johnny miał niezły pomysł ;) gdyby to były moje buty...;))

Lady_From_Burton_World

Ja lubię Viva-Movie. Kiedyś pokazywali Pokutę, ale dawno tego nie oglądałam.

Nieaktywny_2

No, jeszcze Viva-Movie jest niezłe. Ale np. ten program, gdzie w jury siedzi Andrzejewicz- fuu, ohyda!

Lady_From_Burton_World

Shibuya. hehe, ale czasem jest zieja z tego :D

Nieaktywny_2

Wiem, jak raz oglądałam i ta cała Gośka coś pieprzyła, że ten to ma talent a tamten nie ma, a dla mnie to oni obaj byli do dupy ;) ludzie to sie zawsze pchają tam gdzie nie trzeba ;))

Nieaktywny_2

z muzycznych stacji ogladam tylko Vh1 bo tam takie starocie puszczają i można sobie powspominać.
i Vh1 rox ^^

Kadanada_Hadness

Ja wiem, która to. Ta Gośka (ta blondy, której tak nie cierpicie) prowadzi tylko viva-movie czyli to nie on. A in&out prowadzi Justyna, bo jest jeszcze Kasia, ale ona go nie prowadzi. Osobiście Justynę lubię tak samo jak wszystkich prezenterów vivy. Ona to mówi tak dla żartów, wiem bo codziennie oglądam vivę ;))))