Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy ktos wie co ze slubem Johnnego i Vanessy, podobno mial odbyc sie tego lata? Wogole jakos w mediach cisza na Jego temat albo ja nie zauwazylam.

adria15

Ja wiem tyle co Ty. Myślę jednak, że się pobrali, a cisza w mediach wynika z tego, że to była cicha ceremonia (prawdopodobnie w starej kapliczce, w niewielkiej wiosce Plan de la Tour). Po ośmiu latach życa razem ślub był wręcz wskazany ;). Oczywiście powinni byli pobrać się już dużo dużo wcześniej, ale dobre i to ^^.

Adrienna3

Dlaczego powinni się byli pobrać dużo wcześniej??

karaiby

A po co im ślub??? Skoro i tak są razem? Ślub tylko wszystko popsuje

Lady_From_Burton_World

Małżeństwo nic nie kąplikuje, oczywiście jeśli znależliśmy tą jedyną osobe, przeznaczoną tylko dla nas, bez której nie możemy żyć, którą naprawde bezgranicznie kochamy. Wtedy właśnie jest najlepszy momęt na małżeństwo, które prawdziwe uczucia umacnia, a nie niszczy. W przypadku kiedy jest inaczej, kiedy nie jesteśmy pewni swoich przedewszystkim uczuć, kiedy tak naprawdę jesteśmy tylko zauroczeni kimś, to wtedy nie należy się spieszyć, bo takie małżeństwo nie przetrwa długo... Johny miał to szczęście i znalazł tą jedyną osobe, jemu przeznaczoną, ja również :). Pozdrawiam wszystkich, i tych co się ze mną zgadzają i tych co się nie zgadzają.

Adrienna3

Nie chce zakładac nowego tematu, toteż odświeżam pierwszy lepszy ;)

http://film.onet.pl/O,4400,1883866,plotki.html

Johnny u jubilera. Moja pierwsza myśl- prezent na gwiazdkę. Ale tutaj mowa o pierścionku zaręczynowym... Zaręczyny na święta?

donis

Zaręczyny na święta to świetny pomysł, ale moim zdaniem do ślubu nie dojdzie, bo choć dawno minęły czasy kiedy Johnny był ''playboyem hollywood'' to w jego myślach cały czas drzemie wolny ptak.

No, ale i tak zawsze będę zdania, że oni kompletnie do siebie nie pasują.

ulterior_dreamer

Z drugiej strony bardzo mozliwe jest, że to tylko kolejna plotka. Nie pierwsza i nie ostatnia

donis

W przypadku Johnny'ego Deppa plotki są nieuniknione, choć i tak jak na taką gwiazdę kina to kolorowe czasopisma mało o nim piszą (chyba, że to tylko w naszym opóźnionym w rozwoju kraju wiadomości o Deppie są niedostępne)...

un_soleil

znowu tłok w zakopanym? no nie...a ja chciałam pojechać na narty ;p

adria15

a co to kogo obchodzi? są razem i to wszyscy wiemy. i dobrze.
Wesołych.! ;)

użytkownik usunięty
adria15

gówno cie to interesuje koles jak bendzie chcial wzioc slub to wezmie.
..........((`'-"``""-'`))
............)....-....-....(
.........../..(o._.o)_._\
...........\....(.0.)..._./
..........._'-._'='_..--'.._
....../`;#'#'#.-.#'#'#;`\
......\_))......'#'.......((_/
........#.....................#
.........'#.................#'
........../.'#...........#'.\
........._\..\'#.....#'./../_
......(((___).------()."".()&