Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wy tak se gadu gadu a Johnny już na 7 mijscu na top swiata mam nadzieje, że dojdzie na czołówke. :)

grzanus

Wow wow... dojdzie dojdzie...hehe a właśnie dzisiaj na niego głosowałam oczywiście 10 dałam ;)

Ulcia_6

No i tak dalej, czeba głosować musi dojść

grzanus

Trzeba trzeba...muszą do Nas dojść nowi fani Dżonego ;)) i głosować...:D

grzanus

Ludzie pisać nie mówcie ze na tym ma sie zakończyc rozmowa :(

grzanus

Ta lista aż tak bardzo się nie liczy:) raz jest na 5 miejscu raz na 35. Dla nas i tak pozostanie najlepszy:)

Wkurzona_Lunatic

Lunatic : racja :))) hehe ale fajnie jak byłby chociaż na 3 miejscu :PP

Ulcia_6

to niech każda założy sobie po 10 kont na Filwebie i głosuje na niego:)

Wkurzona_Lunatic

No racja ale fajnie by było popatrzec jak jest na 1, 2 czy 3 miejscu

grzanus

Lunatic : przestan :PP heheh nie mam co innego do roboty ;)) niektórzy fani tak robią...ale dla mnie to strata czasu :P nie sądzicie :)

Ulcia_6

No lepiej aby każdy zagłosował, a nie jedna osoba po pare razy

Ulcia_6

a znasz jakiś inny sposób? Zabić wszystkich fanów innych aktorów? Depp jest super, ale są starsi i lepsi w tym fachu od niego:) Za jakiś czas on też będzie naj dla prawie wszystkich:)

Wkurzona_Lunatic

Hehe ale po co odrazu 10 kąt zakładać :P Depp i tak dla Nas czyli jego fanów będzie zawsze na 1 miejscu :)

Wkurzona_Lunatic

nie moze inny pomysł zabic wszystkich anty fanów zeby nie głosowali tak nisko

grzanus

Hyhy...ale cóż ich zdanie też trzeba szanować jak im się nie podoba jak gra to moją prawo dać 1 niestety ;( ;p

Ulcia_6

no fakt, ale i tak nie bede zakładac po 10 kont. Johnny jesteś u mnie na 1 miejscu

grzanus

U mnie również :)) jest świetnym aktorem :) umi się wczulić w swoją postać :)) A jego miny są zabójcze hehe...

Ulcia_6

a myślisz że ja mam 10 KONT? dobra ja już spadam, żegnam wszystkich fanów i anty fanów fanów JD itd:)

Wkurzona_Lunatic

Bay Lunatic. Pozdro tez dla Ciebie

użytkownik usunięty
grzanus

jestem za!!! (a nawet przeciw:))

jak można byc za i przeciw ????

grzanus

A mnie denerwuje to, że ocenia się ludzi np po ich śmierci. Jak zmarł Jan Paweł II to było wielkie halo! A teraz jak zmarł Heath Ledger to nagle znalazł sie na 6 miejscu (w pierwszej dziesiątce) i oczywiście na Jego forum są same komentarze: super aktor, świetnie grał itd. Oczywiście dołączam się do niektórych z nich, ale nie mogę zrozumieć tego, że dopiero po śmierci docenia się ludzi... :(

Nieaktywny_2

Ale Johnny jeszcze nie umarł jak wiem to narazie nic o tym nie wiadomo :)

grzanus

Chodzi mi o Heath'a L. który jest nawet wyżej Dżonego (jak dla mnie nie słusznie, nie chodzi mi o to, że Dżony to mój idol, ale heath nie dorównywał mu).

grzanus

A apropo Dzonego Dipp'a to zasługuje na pierwszą dziesiątkę :D

p.s. Ja głosowałam 2 razy - wystarczy że z innego IP - mam dwa kompy.

Nieaktywny_2

Ale popieram twoje oswiadczenie ze ludzi powinno sie doceniac tak samo jak i kiedy zyje i kiedy nie zyje :)

grzanus

Depp numerem 1 ;D;D;D I love him ;************

millcia

Ledgera niedługo przeskoczy i będzie pewnie 6, ale do 5 będzie ciężko dojść. Czołowe miejsca to aktorzy legendarni, myślę, że 6 miejsce dla Deppa , za takim kimś jak Marlon Brando to duży sukces. Deppa uwielbiam, ale number one dla Pacino czy De Niro jest jak najbardziej zasłużone;]

grzanus

bardzo lubie Johnny'ego Deppa, genialnie i gra i wogóle, ale śmiem powątpiewać aby przebił Ala Pacino.
ale mógłbybyć 3 xDDD albo 2 ^^ to jest bardziej realne.

Kadanada_Hadness

Pudło dla Deppa jest realne, ale by musiał zagrać jeszcze jedną role tak popularną jak Sparrow. Pamiętajmy przecież, że dużo osób głosujących to raczej osoby, które w życiu widziały jeden czy dwa filmy z Deppem i już uważają go za wielkiego aktora. Fakt ja go uważam za wybitnego aktora, ale obejrzałem z nim dużo filmów i na tej podstawie to stwierdziłem. U mnie 10/10;]

ArriS

sorry ale ja obejrzałam duzo filmów, ale moze są tacy ludzie którzy tylko obejrzeli piratów i tylko dlatego kochaja Johnnego

grzanus

ja też mam na swoim koncie sporo filmów z Dżonym. A po 22 przekonamy sie jak śpiewa ;)

Kadanada_Hadness

Brawo Johnny! Jeszcze niech tylko przeskoczy Ledgera i będzie świetnie. ;-) Nie chciałabym żeby Johnny był jeszcze wyżej, bo pewnie za chwilę by się tu zaroiło od przykrych komentarzy typu "Depp nie zasłużył na taką pozycję"...

blumenkohl

grzanuś do Ciebie to nie było, ja mówiłem o dzieciach neostrady czy innych wynalazkach, które po obejrzeniu Piratów zaczęły się mądrzyć jaki to on świetny aktor. Świetny to on był już wcześniej, tylko nikt o tym nie mówił, bo jego filmy nie były aż tak popularne jak PzK. Trochę mnie to denerwuję, że nagle mamy tylu krytyków filmowych;]

ArriS

nom zgadza się

grzanus

Ja też oglądałam dużo filmów z Johnnym!! ŻEBY NIE BYŁO!! ;ppp

ArriS

Musiał być dobry skoro tyle wytwórni chce z nim pracować.

Nieaktywny_2

DEPP na pierwsze miejsce! Koniec kropka.