Wy tak se gadu gadu a Johnny już na 7 mijscu na top swiata mam nadzieje, że dojdzie na czołówke. :)
Ta lista aż tak bardzo się nie liczy:) raz jest na 5 miejscu raz na 35. Dla nas i tak pozostanie najlepszy:)
Lunatic : przestan :PP heheh nie mam co innego do roboty ;)) niektórzy fani tak robią...ale dla mnie to strata czasu :P nie sądzicie :)
a znasz jakiś inny sposób? Zabić wszystkich fanów innych aktorów? Depp jest super, ale są starsi i lepsi w tym fachu od niego:) Za jakiś czas on też będzie naj dla prawie wszystkich:)
Hehe ale po co odrazu 10 kąt zakładać :P Depp i tak dla Nas czyli jego fanów będzie zawsze na 1 miejscu :)
Hyhy...ale cóż ich zdanie też trzeba szanować jak im się nie podoba jak gra to moją prawo dać 1 niestety ;( ;p
U mnie również :)) jest świetnym aktorem :) umi się wczulić w swoją postać :)) A jego miny są zabójcze hehe...
a myślisz że ja mam 10 KONT? dobra ja już spadam, żegnam wszystkich fanów i anty fanów fanów JD itd:)
A mnie denerwuje to, że ocenia się ludzi np po ich śmierci. Jak zmarł Jan Paweł II to było wielkie halo! A teraz jak zmarł Heath Ledger to nagle znalazł sie na 6 miejscu (w pierwszej dziesiątce) i oczywiście na Jego forum są same komentarze: super aktor, świetnie grał itd. Oczywiście dołączam się do niektórych z nich, ale nie mogę zrozumieć tego, że dopiero po śmierci docenia się ludzi... :(
Chodzi mi o Heath'a L. który jest nawet wyżej Dżonego (jak dla mnie nie słusznie, nie chodzi mi o to, że Dżony to mój idol, ale heath nie dorównywał mu).
A apropo Dzonego Dipp'a to zasługuje na pierwszą dziesiątkę :D
p.s. Ja głosowałam 2 razy - wystarczy że z innego IP - mam dwa kompy.
Ale popieram twoje oswiadczenie ze ludzi powinno sie doceniac tak samo jak i kiedy zyje i kiedy nie zyje :)
Ledgera niedługo przeskoczy i będzie pewnie 6, ale do 5 będzie ciężko dojść. Czołowe miejsca to aktorzy legendarni, myślę, że 6 miejsce dla Deppa , za takim kimś jak Marlon Brando to duży sukces. Deppa uwielbiam, ale number one dla Pacino czy De Niro jest jak najbardziej zasłużone;]
bardzo lubie Johnny'ego Deppa, genialnie i gra i wogóle, ale śmiem powątpiewać aby przebił Ala Pacino.
ale mógłbybyć 3 xDDD albo 2 ^^ to jest bardziej realne.
Pudło dla Deppa jest realne, ale by musiał zagrać jeszcze jedną role tak popularną jak Sparrow. Pamiętajmy przecież, że dużo osób głosujących to raczej osoby, które w życiu widziały jeden czy dwa filmy z Deppem i już uważają go za wielkiego aktora. Fakt ja go uważam za wybitnego aktora, ale obejrzałem z nim dużo filmów i na tej podstawie to stwierdziłem. U mnie 10/10;]
sorry ale ja obejrzałam duzo filmów, ale moze są tacy ludzie którzy tylko obejrzeli piratów i tylko dlatego kochaja Johnnego
Brawo Johnny! Jeszcze niech tylko przeskoczy Ledgera i będzie świetnie. ;-) Nie chciałabym żeby Johnny był jeszcze wyżej, bo pewnie za chwilę by się tu zaroiło od przykrych komentarzy typu "Depp nie zasłużył na taką pozycję"...
grzanuś do Ciebie to nie było, ja mówiłem o dzieciach neostrady czy innych wynalazkach, które po obejrzeniu Piratów zaczęły się mądrzyć jaki to on świetny aktor. Świetny to on był już wcześniej, tylko nikt o tym nie mówił, bo jego filmy nie były aż tak popularne jak PzK. Trochę mnie to denerwuję, że nagle mamy tylu krytyków filmowych;]