Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czarnobiałe zdjęcia

użytkownik usunięty

Dlaczego pierwsza 10 w top 100 ma czarnobiałe zdjęcia? To jakaś moda czy co?

użytkownik usunięty

Może moderatorzy uważają, że czrno-białe zdjęcia są stylowe? Ja na przykład uwielbiam czarno-białe zdjęcia... A poza tym w top 10 mogą być też zmarłe osoby i tak właśnie się przyjęło, ze zmarłym osobą przypisuje się kolory szrości...

użytkownik usunięty

To spisek adminów i moderatorów mający na celu COŚ. Jeszcze nie wiem co, ale to na pewno przejaw jakiejś konspiracyjnej działalności mającej na celu zamroczyć użytkowników filmwebu i przejąć kontrolę nad serwerem!*

*Mniej prawdopodobna wersja to taka, że to przypadek, ale kto by tam uwierzył w taki dziwny zbieg okoliczności? :P

ahahahahahahahahahah T.K po tej wypowiedzi cię uwielbiam :D

użytkownik usunięty
taCoryje

Tu się nie ma z czego śmiać... to poważna sprawa! ;P

użytkownik usunięty

T.K Bosko!!!! To super odpowiedż na to pytanie...już cię lubię...;p

A ja mam inne ważne pytanie ;). Dlaczego Adrien Brody, Colin Firth, Jean Reno, John Lennon, Josh Holloway, Justin Chambers, Meryl Streep, Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon, Jeremy Irons, Jim Carrey, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio i Patrick Dempsey mają czarno białe zdjęcia skoro nie są w top100??? Może to dlatego, że KTOŚ (pewnie jasnowidz) przepowiedział, że w niedługim czasie się tam znajdą???

Lady_From_Burton_World

P.S. Ja też mam czarno-białe zdjęcie i nie ma mnie w Top100 ;(

Lady_From_Burton_World

Ups, miało być w TOP10

Lady_From_Burton_World

Widać ludzie odpowiedzialni za to, przeczytali ten temat i żebyśmy (my - biedni użytkownicy filmwebu, bez zgody wplątani w ten spisek) niczego nie podejrzewali Hoffman ma kolorowe zdjęcie w TOP10. xD.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Wszyscy powinni mieć w profilu czarno-białe zdjęcia, bo jak się ma w ulubionych kogoś z poza dziesiątki to się kolory gryzą ;P

użytkownik usunięty
blumenkohl

Not Tró - czarny i biały to kolory neutralne ;)