Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Podajcie choć jeden dowód, że jesteście prawdziwymi fanami Johnnego Deppa. Moje są takie: 1. jest to jedyny aktor z którym zbieram kolekcje filmów (mam ich ponad 20) 2. jedyny plakat, który u mnie wisi w domu też jest z nim.

adria15

hmm? no więc... podobnie jak ty zbieram kolekcje filmów z jego udziałem, cały czas poszukuje filmów, których jeszcze z nim nie widziałam, kupiłam i przeczytałam jego biografie, no i nie wspomne o moim pokoju, w którym az sie roi od Johnnego! ponadto staram sie byc na bierzaco i zbieram wycinki z gazet, jesli coś jest tylko o Deppie wspomniane(mam już całą teczke ich;-))

adria15

Mam całą tablicę korkową zaklejoną wycinkami z gazet, tak jak poprzedniczka. ;] Plakatów nie zawieszam, bo się często przeprowadzam i szkoda mi ich po prostu. Aż takiej wielkiej kolekcji filmów jaką ty masz to nie posiadam... ale mam nadzieję gdzieś ją nabyć. ;)
Ponad to, mam tapetę na komputerze z nim, cenię go za to, że tak bardzo kocha swoją rodzinę (bo o tym, że jest The Best aktorem to bez sensu wspominać. Każdy o tym wie. ;), to rzadkość, bo napalone nastolatki najchętniej spaliłyby Vanessę na stosie. NIE MÓWIĘ, ŻE WSZYSTKIE. :)
Dużo by tego wymieniać.
No i warto nadmienić, że lubiłam go jeszcze PRZED piratami, żeby nie było że poszłam raz do kina i uważam się za wielką fankę.

Pozdrawiam.

Claudes

A ja myślę, że wystarczy powiedzieć, że prawdziwa fanka/fan ceni swojego idola nie tylko za grę ale tez za to jakim jest człowiekiem :))) Pozdrawiam PRAWDZIWYCH i NIEPRAWDZIWYCH fanów i fanki ;)

Claudes

OJ widzę, że zaczęliśmy dzielić fanki na te przed piratami i po piratach.
Żeby nie było-ja zaczęłam interesować się Johnnym PO piratach. Wcześniej nie wiedziałam w ogóle, że istnieje taki człowiek (no może troszkę przesadziłam).
Nie zamierzam uważać się za gorszą fankę, bo zainteresowałam się nim po piratach. Obejrzałam piratów i zaczęłam oglądać inne filmy z Deppem.
Zresztą utarł się już stereotyp: p opiratach, znaczy dziewczynka leje
w majty na jego widok. Takie fanki są sezonowe. W tym przerzuciły się na Zaca Efrona.
APEL do wszystkich: nie dzielcie fanów na lepszych i gorszych, prawdziwych i nieprawdziwych. Wszelkie takie podziały są sztuczne. Niech każdy kocha, lubi, szanuje Deppa za co chce.
Ave
Lola

lola_24

dokładnie! ja też "zauważyłam" Deppa po piratach i wcale nie uważam się za gorszą. Obejrzałam już dużo filmów z jego udziałem, mam parę plakatów, w tym jeden gigant;) Lubię go za jego grę aktorską i to, że nie jest jak inne gwiazdy Hollywood, ceni rodzinę i jest wg. mnie wspaniałym człowiekiem;)A to, że uważam, że jest cholernie przystojny nie oznacza, że jestem sweet nastolatką sikającą na jego w widok w majty! i wkurzają mnie takie podziały przed i po piratach! Co z tego, że to był komercyjny film, skoro zagrał w nim świetnie;) pozdrawiam.

adria15

A jak ja nie mam majtek, kubka, talerza, plakatu, tablicy korkowej, tapety na komputerze, soku pomaranczowego, naklejki na czole i kolorowego dlugopisu z Deppem to nie jestem prawdziwym fanem :(?

Cyanide

mam ten sam 'problem'... ;D

adria15

Są aktorzy, których lubię i cenię, chętnie oglądam z nimi filmy ale nie czuję się ich fanką i dlatego np. nie zbieram z nimi filmów tylko ze względu na nich samych. Fan to chyba coś więcej, przynajmniej dla mnie.

adria15

Depp jest aktorem więc jego fani cenią sobie w nim to, jak gra, także i ja uważam sie za jego fana, bo lubię podziwiać jego grę w filmach. Nie zbieram żadnych gazet, nie wieszam plakatów, bo po co mi to? Nie mam obsesji na jego punkcie

_Donnie_

Jak dla mnie to głupie robić z siebie niewiadomoco, żeby tylko wszyscy widzieli, że jestem fanka Depp'a. Owszem, widziałam kilkanaście filmów z nim, mam parę jego zdjęć, plakat, przeczytałam biografię, ale jak dla mnie mieć stos gadżetów ze swoim idolem jest co najmniej dziecinne...

L_M

Gdybym ja chciała zbierać wycinki, plakaty, gazety z moimi ulubieńcami to chyba bym w nich utonęła ;). Poprostu lubie zbyt wielu aktorów :)))

Lady_From_Burton_World

1 mam prawie wszystkie filmy
2 mam z nim kalendarz na 2008 r.
3 plakat z nim
4 zamowilam ksiązkę johnny depp współczesny buntownik
5 moim zdaniem jest bardzo ladny i świetyn z niego aktor
6 postanowilam sobie robić z nim album (zdjęcia z gazet)
7 ciągle oglądam z nim filmy (codziennie)
8 mam z nim piosenkę (teledysk) w którym występuje
pozdrawiam :)

Mr_T

9 nie jestem pseudo fanką choć mam 13 lat ! Tez go lubilam przed piratami bo aktor jest super z niego ! Nie wrzeszczę jak widzę jego fotę !

Mr_T

Ja mam wiele powodów ale to 3 najważniejsze:

1. Mam wiele jego filmów i uważam że jest śwetnym aktorem.
2. Lubiłam go jeszcze przed piratami. (Ale po piratach polubiłm go jeszce bardziej boto świetna rola)
3. PO PROSTU GO KOCHAM!!!!!!!!

Majus_5

Zbieram filmy, mam tylko jego plakaty, dostanę kalendarz z Johnnym, jestem ogólnie powszechnie znana z tego, że jestem jego fanką:) i nie lubie gdy ktoś kojarzy go tylko z piratami:/

adria15

J. D cenię przede wszystkim za to, że po mimo swojego dzieciństwa i młodzieńczych wybryków ( narkotyki, alkohol) wyszedł z tego i potrafi być kochającym ojcem dla swoich dzieci , a najważniejsze : nie stoczył się. Uwielbiam również to w jaki sposób przyciąga widzów do ekranu: jego gra aktorska jest godna pozazdroszczenia. Po za tym, potrafi odzielić pracę od prawdziwego życia ( mówię tu o paparazzich). MA facet po prostu dystans. :)

mojapoczta38

Mam jego plakat w pokoju i plakat z Fabryki Czekolady; jestem jego fanką, dlatego, że nie wierzę w niego ślepo, widzę jego wady i nie męczę się na Piratach z Karaibów, tylko dlatego, że on twierdzi, że odwalił kawał dobrej roboty.
i taki mały ot: kocham go za to, że nie chce być gwiazdą przez duże G.

no :)

repsia

Cześć Wam! Nie chcę się chwalić, ale ja mam dom w kształcie Johnnego Deppa oraz tatuaż z jego wizerunkiem w intymnym miejscu, więc chyba jestem największą fanką z Was wszystkich, dupki :P to na tyle, siema

sperma

Wszystkie seriale i filmy z jego udziałem zaliczone, pozatym mam całą kolekcje filmów (nie seriali) w których wystąpił, pozatym mam na ścianie dwa duże plakaty i zdjęcie na którym jestem ja i on

adria15

Przeczytaj tematy o Edłardzie itd :D

adria15

1.Mam plakat z nim w pokoju.
2.Codziennie oglądam filmy z nim.
3.Każdy film w TV nagrywam na video.
4.Szukam nowych plotek, informacji.
5.Mam w komórce melodyjkę z Piratów.
6.Cenię go za opiekę nad rodziną.
Dużo tego jest ;)

adria15

A czy ja skoro nie mam żadnego plakatu z Deppem to jestem jego fanem czy już nie??? Bo to chyba najważniejsze jest nie??

ArriS

P.S. Jak dużo osób pisze, że znało Deppa przed piratami;];] Ciekawe...

adria15

Boshsh... Co ja zrobię? Johnny przestanie mnie kochać, jeśli nie mam Jego zdjecia w pokoju i majtek z Jego autografem!!;(

Przestańcie... Prawdziwy fan nie afiszuje się z tym, jak bardzo kocha swego ulubieńca... Przez takie posty stajecie się gorsi od użytkowników-prowokatorów...

lolek_lol

Zgadzam się

<za krótki><za krótki><za krótki>

adria15

1. Mam go na tapecie w komputerze.
2. Rysuje jego portrety.
3. Zbieram wszystkie filmy z nim.
4. Zawsze z nocy o nim myślę.
5. Codziennie czytam różne ciekawostki na jego temat.
6. Ściągam jego zdięcia.
7. Staram się o jego autograf.
8. Wszyscy mówią, że mam na jego punkcie świra.
9. To mój ulubiony aktor.
10. Zawsze jak go widzę dziwnie się czuję.
11. Koffam go.

adria15

A no sorcia jeszcze nie skonczyłam...:
12. Mam go na tapecie w komórce.
13. Mam dzwięki z filmów na komórce.
14. Codziennie oglądam jakiś film z Deppem, aby go zobaczyc.
15. Wpatruję się z jego zdięcie, które mam na tapecie w kompie lub komie.
...
No cóż jeśli chodzi o to jak moge udowodnić, że jestem jego fanką no to chyba wszystko... :D
A tak nawiasem to ja znam Johnny'ego szczegulnie z filmow:
,,Edward Nożycoręki" i ,,Jeździec bez Głowy"...
Te filmy zobaczyłam wcześniej niż ,,Piraci z Karaibów 1,2,3" :P

Punky_3

A ja jestem prawdziwym fanem i nie musze tego NIKOMU udowadniać. A tym bardziej osobie o nicku adria15 (z całym szacunkiem dla niej). pozdrawiam WSZYSTKICH fanów( ale MUSICIE mi udowodnić że nimi jesteście<lol8>)

adria15

a to że fascynuje mnie jego gra, i uważam że jest świetnym aktorem już nie wystarczy?
oczywiście, kiedy mam okazje, kupuje filmy z jego udziałem, w miare możliwości ogladam, bądz nagrywam...

adria15

Nie muszę utwierdzać nikogo w przekonaniu że jestem fanatyczna fanką (;]), ale powiem, że podziwiam go, (oczywiście za role, gre aktorską i cały szereg mniej istotnych cech) przede wszystkim za to, że mu woda sodowa do głowy nie odbiła, że ciągle jest ze swoją partnerką(to już sa rekordy czasowe w dzisiejszym show biznesie), bo w innych przypadkach było już po 15 rozwodów, niczym w modzie na sukces, a on jest jej wierny baaaaardzo długo. :)

Pzdr.