Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty
Mad_Lover

moi !.

Chcę się dowiedzieć,czy ten film przypomina któryś z burtonowskich, i czy nie okaże się bajką dla dzieci?
Nie przepadam szczególnie,ale ten trochę mnie zaintrygował.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

1. przypomina te burtonowskie, szczegolnie jesli chodzi o ekscentryczność scen i poczucie humoru mozna to i wyłowic juz z burzy trajlerów ale tez z recenzji fakt nie polskich ale jak ktos zna anglika to zajarzy temat

2. bajka dla dzieci ? hymm opowieśc o wampirze ktorego jakas czarownica w to przemieniła i zostawila w trumnie na 200 lat, potem on powraca do lat 70-tych i musi odnaleźć się w nowej rzeczywistości - to mi przypomina film "Goście, goście" xD , bajka - na pewno ( jesli chodzi o przekaz) ale z elementami dreszczyku i własnie tego burtonowskiego poczucia humoru, a tu juz ktos moze widziec albo za atut albo za wade, co kto lubi

Z tego co widziałem w trailerach, to nie tylko z elementami dreszczyku, ale również pikanterii ;)

użytkownik usunięty
Wonsski

pikanteria też musi być of course ;)

użytkownik usunięty
Mad_Lover

ale nie w weekend niestety, anie nie w piątek, więc ktoś z "recenzjo-relacją" mnie ubiegnie.

Są recenzje i recenzje,ale po kilku jakiegoś tołku będzie można dojść.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

no tez fakt że recenzja recenzji nie równa, zdania są podzielone, jak i tak pójdę bo lubie połączenie Depp + Burton i nie wstydzę się do tego przyznać :D mam sentyment choćby do Edzia...

w każdym bądź razie wiem na pewno że już pewnie w piątek ktoś się podzieli swoim zdaniem na tym forum o tym filmie, ja jednak wole to zobaczyć na własne oczy, nie wiem tez czy bede sie jakos mocno ustosunkowywac do tych czyichs slow o tym filmie - bo lepiej cos samemu ocenić, by potem juz " z góry "nie zakładać sobie pewnych pejoratywnych rzeczy

Mad_Lover

to jeszcze nie przesądzone,ale dam znać.

Mad_Lover

ja idę na pewno. Nie mam co do tego wątpliwości że ten film będzie super

Mad_Lover

http://www.filmweb.pl/reviews/The+Best+of+Burton+%26+Depp-12828

Sparow5

Było do przewidzenia:)

Mad_Lover

jasne ze nie, szkoda kasy podobno gniot
lepiej isc na avengers, dobrze wydana kasa

użytkownik usunięty
Hascosept

na avengers - i dobrze wydana kasa ! ahahah! dobry joke.

użytkownik usunięty

pewnie nawet nie widziałaś, ahahah, to jest dopiero joke.

użytkownik usunięty

widziałam niestety to "dzieło ". Typowe kino dla takich nastoletnich dzieweczek jak ty.

użytkownik usunięty

heh, jestem ciekawa jakie ananasy tam ukrywasz w tych swoich ocenkach.
mogłabyś opisać kilka scen? np. taką którą ci najbardziej nie podobała? albo jakąś ze Scarlett..

użytkownik usunięty

czy to jest forum Avengers - NIE

więc po co mam tutaj dalej talkować scenę za sceną dlaczego ta albo tamta była akurat gorsza.

Kiedy ci napisałam że nie mam czego szukać na twoim profilu, widać trafiłam 10/10 w tym bo ty już nie dość że wlazłaś mi w bloga - niepotrzebnie i bez zaproszenia, to jeszcze "ciekawią" cię moje oceny . dostrzegam że zdobyłam kolejną psychofankę swojej osoby. ;)

To nie jest to forum na takie dyskusje, chcesz się powymieniać poglądami to załóż tam temat - a z chęcią ci przyjadę jakąś krytyką....

użytkownik usunięty

heh, ale żenująca jest ta wypowiedź. ale czegóż mogłam się spodziewać po takich c*peczkach jak ty, które nie oglądają filmu, ale go oceniają.
spodziewam się w twoich ocenach 10 dla deppcia, 1 dla Pacino, Hopkinsa (bo są wyżej) dla De Niro (żeby mu nie zagroził swoją średnią)
lol, żal mi cię. taka stara, a taka głupia.

użytkownik usunięty

wiedziałam że jesteś idiotką ale nie wiedziałam, że aż do tego stopnia :O

żenująca to jest twoja postawa, zarzucasz mi że nie obejrzałam filmu ? po czym ? bo napisałam że szkoda marnować kasy, naprawdę wykazałaś się błyskotliwością i wnikliwością swojego " umysłu " !
Napisałam ci - > napisz tam temat a z chęcią cię zjadę konstruktywną krytyką ( chyba że nie zrozumiałaś tego zdania, co mnie nie dziwi :D )

A po setne to moich ocen nie widzisz nędzna istoto, więc nie wmawiaj tu bredni z ocenami, moja kolejna psychofanko!

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/film/Avengers+3D-2012-371515/discussion/do+My___SecreT___E mkA,1925940

Myslisz,ze jest az tak źle?...z tymi ocenami?
choc to pustak,czego mozna sie spodziewać.
niektórzy wierzą tez w koniec świata...hahaha

Deppomaniaczka

*spodziewać?

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

tiaaa i to pisze największy pustak i pyschofan tego forum

o ironio losuuu....

i widzisz,nie wytrzymałaś i pierwsza napisałaś.Ja milczałam,jak je.bałaś na mnie do ery,nie wyskoczyłam do ciebie.Jestes waleczna,jednak masz coś z rycerza...zakuty łeb.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Postaram się obejść bez twych kwiecistych "wzorków " słownych
1. Nie milczysz - piszesz w chamski sposób o mnie do innej userki wyżej
2. Eghem co do ery - to ja ( jednak muszę)odwołać się do twego języka, "robiłam sobie jaja" z ciebie a ten drugi zwrot którego użyłaś nie miał prawa się ukazać, bo jest tu nieadekwatny.
Ponadto nie milczałaś - lecz dalej źle i prostacko pisałaś w pozostałych komentarzach do ery ( no właśnie o mnie).
3. Więc nie zarzucaj komuś czegoś co sama ewidentnie robisz.

Waleczna a raczej obsesyjnie waleczna to ty jesteś, czy ja tutaj pisałam na ciebie z tobą tu - NIE, ale wielka gwiazda tego forum ( ty) musi "bronić" swoich pomagierów ( zgadnij kogo) i bronić ich i przy okazji szkalować tych "złych" ( znów zgadnij o kogo chodzi).

Co do dwóch ostatnich zwrotów z twego komentarza - tak bardzo trafnie można ich użyć do opisania twojego stanu umysłu.

znowu odwracasz kota.tu nie chodzi do kogo ja pisałam,tylko że ty do mnie pierwsza wyskoczyłaś.
jasne,że się postarasz obejśc bez kwiecistych słów,poniewaz takowych nie posiadasz.W twej pustej łepetynie siedzi tylko wiązanka jakiegoś zaszuszonego na wiór zielska(aha,czyli nie do końca pusta)
nikogo nie bronię. nie zasługujesz nawet,aby dla tej pani wyszorowac obuwie,taka jest róznica w poziomie waszej inteligencji,pustaku.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

i dalej swoje ciągniesz

"że ty do mnie pierwsza wyskoczyłaś."

No tak bo tobie wolno do innych dosłownie parę postów wyżej pisać prostacko na mnie, a ja mam udawać że niby nigdy nic - no chyba naprawdę mózg ci źle funkcjonuje w części odpowiadającej za logiczne rozumowanie.

"asne,że się postarasz obejśc bez kwiecistych słów,poniewaz takowych nie posiadasz "

Nie po prostu nie muszę używać języka plebsu którego wy dwie tutaj reprezentujecie, poprzez pisanie ciągłych notorycznie powtarzających się zwrotów ; pustak, debil, ci***, łepetyna etc etc, wybacz ale mylisz inteligentną krytykę ze zwykłym chamstwem. Ale błyskotliwości to ja po was obu nie mogłam się jakiejś wielkiej spodziewać.

"nikogo nie bronię.ty nawet nie. " - a co może znaczył ten wyżej komentarz do aviatorki... "wpierniczasz" się w gadkę nie proszona, obrażasz mnie - i jeszcze masz czelność mi cokolwiek tutaj zarzucać - nie wiem dokładnie co dzisiejsze nastolatki biorą, ale widać że mocno i "nieźle ryje banię" ( coś w twoim "języku" byś zakapowała).

"nie. zasługujesz,aby dla tej pani wyszorowac obuwie,taka jest róznica w poziomie waszej inteligencji,pustaku. .."

Co ma szorowanie butów do inteligencji człowieka ?!, coś mi się zdaje że niejeden pucybut nieźle by was zjadł i zjechał konstruktywną krytyką, że byście tylko gały wybałuszyły i wgapiły się tempo w monitor nie mogąc znaleźć odpowiedniego kontrargumentu.

Już ci pisałam żebyś nie wyzywała kogoś epitetem który w głównej mierze ciebie w 100 procentach opisuje.

To widać jestes poniżej plebsu,bo cały czas zostajesz deptana,a po drugie ten plebs widocznie coś ma w swojej gadce,skoro znowu zatrybiłaś.W twojej odpowiedzi zmieszczą sie 3 moje.
"Co ma szorowanie butów do inteligencji człowieka ?"
Buty trzeba umieć ładnie wyczyścić.Obawiam się,że nawe tto jest powyżej twoich zdolności intelektualnych,pustaku.

p.s."TĘPO"-pustaku i nieuku.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

"To widać jestes poniżej plebsu,bo cały czas zostajesz deptana,a po drugie ten plebs widocznie coś ma w swojej gadce,skoro znowu zatrybiłaś "

Nie po prostu odpowiedzi w świńsko-chamskim stylu to wasza domena, niekoniecznie moja.

Plebsem byłaś plebsem jesteś i plebsem umrzeć - taka smutna prawda z tobą złociutka.
Wiesz dlaczego moja odpowiedź jest aż tyle dłuższa od twojej , i to tu wyjawię Ci tajemnicę Poliszynela, bo pewnie sama bys na to nie wpadła : otóż jedynie cytowałam twoje wypociny i odpowiednio do nich się ustosunkowałam odpowiednią krytyką.

"Buty trzeba umieć ładnie wyczyścić.Obawiam się,że nawe tto jest powyżej twoich zdolności intelektualnych,pustaku. "

Powyżej twoich możliwości intelektualnych, jest odpisanie choć minimum inteligentnie na mój komentarz.

JUz ci pisałam sto razy określenie "pustak" jawnie i adekwatnie określa twoją postawę

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

A do tego sama nieuk i hipokrytka, która chciała by się przyczepiać tramwaja* zamiast tramwaju,

i "zaszuszonego " zamiast zasuszonego, a mi wypomina coś co mogłam omyłkowo wpisać, bo koment był długi.

Idź spać dziecko bo się nie wyśpisz jutro do szkoły masz na 8.00, a mi daj święty spokój.

tramwaja-napisane celowo.Zreszta krótko żyjesz,więc skąd możesz wiedzieć?
"zaszuszonych"-"z"jest koło"s",wiec chyba kazy durny widzi,że niechcący się wcisnęło,no ale kot musi być u pustaka w przypadku nieznajomości ortografii.
jesli twoje wypowiedzi są inteligentną,konstruktywną krytyką,to masz dziwne pojęcie tych słów.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

tak tak tak a ty o ortografii i stylistyce tak się znasz co kot napłakał a innych będziesz tutaj dziecko pouczać, tak tramwaja napisałaś specjalnie, coś tam "zjadłaś" czy przestawiłaś, ale jak ktoś jeden raz błąd niechcący zrobił - wyzywasz od pustaków i nieuków, czym ukazujesz że sama nie tylko jesteś ćwierćinteligentką mającą się ze arcy mądrą* to jeszcze osobą bez krzty kultury która w obronie stosuje tylko wyżej wspomniane epitety.

No ty chamstwo istotnie mylisz z konstruktywną krytyką - > w dodatku ciągle dalej brniesz w swój błąd myślowy.

Napisałam ci już wyżej, stuknij się w paluchy i przestań do mnie tutaj wypisywać dziecinne i prowokatorskie swoje gadki szmatki, bo to już się staje powoli nużące.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

tak tak tak jak ja napisałam że pisanie z tobą mnie nuży , już odpisujesz to samo

adhd forumowe to ty masz - siedzisz tu świątek piątek czy niedziela 24h/7 dni w tyg.

male dziewczynki pozostana malymi dziewczynkami.

użytkownik usunięty
revirdixat

tak samo jak małe chłopczyki.

deepomaniaczka napisala mi na priwie ze tak naprawde chce z toba zawrzec pokoj. prosila abym przekazal tobie zebys wiecej jej nie prowokowala. mowila rowniez ze bedzie w stosunku do ciebie uprzejma jesli i ty bedziesz. to pierwszy krok z jej strony wiec powinnas to docenic i byc mila.

użytkownik usunięty
revirdixat

kinoman - ty coś piłeś

??????????????

jestem calkowicie powazny. moze ma juz dosc te go wszystkiego. nie uwazasz za ma racje?

użytkownik usunięty
revirdixat

naprawdę coś piłeś...

po pierwsze nie napisałaby tego do ciebie,

po drugie napisałaby to do np sancza a on do mnie

tobie jakos mi sie wierzyć niechce

A co pijesz ???mocne musi być...

specjalnie pare dni temu zaprosilem ja do znajomych zeby pogadac o tych waszych scysjach. powiedziala mi ze czasami nie moze rzeczywiscie sie powstrzymac aby cos napisac ale mimo wszystko chce zakopac topor. nie tylko z sanczem ma dobre kontakty.
w domu nie pije bo ojciec skrecilby mi kark.

revirdixat

"w domu nie pije bo ojciec skrecilby mi kark"
+1

użytkownik usunięty
revirdixat

trzeba było też mu polać wtedy by ci karku nie skręcał.

a czemu to niby bym do niego nie napisała?bo miałam spinę z komorami?Do widocznie jesteś kompletnie nieobeznana z tym forum i mało wiesz o relacjach normalnych ludzi.Nie każdy tu ciągnie bulwers tygodniami...
pa.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Czemu miałabym się zgłębiać w jakieś tutejsze jakieś dziwno błazeńskie relacje....?

Miałam prawo nie wierzyć kinomanowi, bo on lubi sobie prowokować.

Jeśli chciałaś się pogodzić mogłaś - wysłać mi wiadomość na priv tak jak ja kiedyś zrobiłam - ale kazałaś mi robić wyjazd ze skrzynki

Teraz nagle kinoman pisze że chcesz "zgody " a chwilę później znów widzę jakiś bulwers z twojej strony w ostatnim komentarzu ?!

....

nie chodzi mi o to,że pisałam do kinola(bo nie pisałam),tylko o to,że czemu akurat nie miałabym napisać do niego,tylko koniecznie do sancza?Nie tylko z sanczem dobrze żyje na tym forum.Widzę,że ze zrozumieniem wypowiedzi też są problemy.Ale juz mnie jestes w stanie niczym nie zadziwić.

Deppomaniaczka

*mnie zadziwić.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

co za różnica kogo wymieniłam sancha czy kogo tam innego

Najważniejsze jest to że w tę prowokejszyn nie dałam się złapać jego.