wadłam na taki genialny pomysł, ze może wszyscy fani Johnnego wybrali by sie razem na premiere Sweeney Tood czy ja to tam sie pisze, nie wiem:PP co wy na to?
Juz był taki pomysł na forum Alan Rickmana a poniewaz Alan i Johnny graja razem w tym filmie wiec pomyslałam ze moze wybralibysmu=y sie wszyscy razem do tego kina co Wy na to?
był pomysł żeby warszawsy fani poszli do kina w Złotych Tarasach...
jak cos to moje gg 144354
sory za błędy:P
pozdro dla fanow Johnnego:*
Ja jestem z Legionowa i mogę jechać do Warszawy do kina, ale czy nie lepiej jechać do Cinema City w Arkadii?
łohoho to ja mam najdalej do warszawy ja jestem ze Szczecina :( wiec ze mną nie ma szans :( pszykro mi...
Nie narzekajcie. Ja w ogóle tego filmu w kinie nie zobaczę. Muszę czekać do premiery DVD ;(( :(( :/ ;((
Wiesz Anastazja nie muszę sie przed Tobą tłumaczyć, więc sama nie wiem po co to piszę.Tak sie szczęśliwie składa, że w kino mam całkiem niedaleko, a nie idę z innych powodów. Ale mam do Ciebie jedno pytanie- humor Ci się poprawia już po napisaniu złośliwych komentarzy czy dopiero jak ktoś odpowie?
Pomysł świetny. Ale w zasadzie w każdym mieście trzeba zrobić taką akcje ze względu na odległość. Kto nie może dojechać do warszawy niech napisze swoje miasto (stwórzcie listę) i się jakoś dogadajcie w którym kinie itd....
Ja tam wiedziałam, że pójdę na premiere na dłuuuuuugo przed tym pomysłem. A pomysł z listą cóż... w sumie nie jest chyba taki zły. Ja akurat jestem z Częstochowy. Mam tą wygodę, że nie muszę się z nikim umawiać. Datę premiery wszyscy znają, a u nas jest tylko jedno porządne kino - CinemaCity WOLNOŚĆ!
Widzę, że tu nikogo nie ma ze Szczecina no trudo zdarza się :/ może jeszcze ktos sie tu znjdzie ze Szczecina poczekam zobaczę ;)
Buzka dla wszystkich =**
ja ostatnio sie zastanawialam czy nie napisac listu z goracą prośbą do enemefu o jakis nocny maraton z dżonym,4 dobre filmy(oprócz Piratów),proponowałabym "Edwarda...","Jeżdzca...","Blow" i coś jeszcze :P
Ja już w zeszłym roku do nich pisałam w tej sprawie.. ale "(...)przecież "piraci.." z deepem.. a poza tym maraton halloween, a to w podobnej konwencji...(...)" :/
Napisali jeszce że zastanowią się nad takim maratonem... Może jak więcej osób napisze do nich w tej sprawie, to w końcu fani Burtona i Deepa się doczekają...
http://enemef.pl
Chętnie bym się wybrała, ale niestety - kilometry o_0
Za to spotkam się z kimś chętnie we Wrocławiu :) O ile uda mi się jakoś tam dojechać :)
Dobry pomysł, tylko, że każdy jest z innego miasta :D. Ja jestem z Krakowa. Ktoś też jest z KRK?? ;D;D (Galeria Kazimierz TheBest ;p)
to może chociaz udałoby się nam zorganizować w kilku mastach. z tego co widze do tej pory do Wrocławskie kina odwiedzi raissa i ja oczywiście. Ktoś dołączy??
Hallo! czy ktos wie gdzie jest Pila? Nie sadze...chyba ze ktos mieszka w okolicach.to jest z jakies...ooo... i jeszcze dlej do Warszwy!!!Musisz wymyslic cos innego!