Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

wadłam na taki genialny pomysł, ze może wszyscy fani Johnnego wybrali by sie razem na premiere Sweeney Tood czy ja to tam sie pisze, nie wiem:PP co wy na to?
Juz był taki pomysł na forum Alan Rickmana a poniewaz Alan i Johnny graja razem w tym filmie wiec pomyslałam ze moze wybralibysmu=y sie wszyscy razem do tego kina co Wy na to?
był pomysł żeby warszawsy fani poszli do kina w Złotych Tarasach...
jak cos to moje gg 144354
sory za błędy:P
pozdro dla fanow Johnnego:*

Zlotko

Buuuu czemu ja nie jestem z Warszawy.......:((

Joasia16

Ja jestem z Legionowa i mogę jechać do Warszawy do kina, ale czy nie lepiej jechać do Cinema City w Arkadii?

tomek141991

łohoho to ja mam najdalej do warszawy ja jestem ze Szczecina :( wiec ze mną nie ma szans :( pszykro mi...

Joasia16

Dołączam się.. Z Bieszczad do Wa-wy daleeeeko :'(

villemo_22

A czy jest tu ktoś z Legionowa?

tomek141991

Nie narzekajcie. Ja w ogóle tego filmu w kinie nie zobaczę. Muszę czekać do premiery DVD ;(( :(( :/ ;((

Lady_From_Burton_World

W Twojej wsi nie ma kina czy jak?? )

Ja wolę swoje Multikino w Krakowie ;)

czy to było miłe? ;x

Anastazja_2

Wiesz Anastazja nie muszę sie przed Tobą tłumaczyć, więc sama nie wiem po co to piszę.Tak sie szczęśliwie składa, że w kino mam całkiem niedaleko, a nie idę z innych powodów. Ale mam do Ciebie jedno pytanie- humor Ci się poprawia już po napisaniu złośliwych komentarzy czy dopiero jak ktoś odpowie?

Zlotko

Chętnie, ale do wawy za daleko :(

Zlotko

Pomysł świetny. Ale w zasadzie w każdym mieście trzeba zrobić taką akcje ze względu na odległość. Kto nie może dojechać do warszawy niech napisze swoje miasto (stwórzcie listę) i się jakoś dogadajcie w którym kinie itd....

zuzik815

Ja tam wiedziałam, że pójdę na premiere na dłuuuuuugo przed tym pomysłem. A pomysł z listą cóż... w sumie nie jest chyba taki zły. Ja akurat jestem z Częstochowy. Mam tą wygodę, że nie muszę się z nikim umawiać. Datę premiery wszyscy znają, a u nas jest tylko jedno porządne kino - CinemaCity WOLNOŚĆ!

nooooooooooooo

Rzeszów..... to trochę daleko od Warszawy :/ ja idę na premierę do Heliosa w Rzeszowie :D:D:D:D

Zlotko

Wrocław - Warszawa.... dosyć daleko nistety:(

cathi

a ludzie z krk w cinema-city galeria kazimierz

Majus_5

a co z osobami z Poznania?
np. ze mna? ;( ja tez chce isc :P

Zlotko

Dayah!
Ja jestem z Poznania !
zorganizujemy osobne do poznania xd.

zuzins

Widzę, że tu nikogo nie ma ze Szczecina no trudo zdarza się :/ może jeszcze ktos sie tu znjdzie ze Szczecina poczekam zobaczę ;)

Buzka dla wszystkich =**

zuzins

jestem zdecydowanie za;d a ja juz myslalam ze tu sie nikt z poznania nie udziela ;d

kamilakamila

ja ostatnio sie zastanawialam czy nie napisac listu z goracą prośbą do enemefu o jakis nocny maraton z dżonym,4 dobre filmy(oprócz Piratów),proponowałabym "Edwarda...","Jeżdzca...","Blow" i coś jeszcze :P

urzyn

Ja już w zeszłym roku do nich pisałam w tej sprawie.. ale "(...)przecież "piraci.." z deepem.. a poza tym maraton halloween, a to w podobnej konwencji...(...)" :/
Napisali jeszce że zastanowią się nad takim maratonem... Może jak więcej osób napisze do nich w tej sprawie, to w końcu fani Burtona i Deepa się doczekają...
http://enemef.pl

zuzins

ja dołacze się do ekipy z Poznania:P

użytkownik usunięty
Zlotko

Chętnie bym się wybrała, ale niestety - kilometry o_0

Za to spotkam się z kimś chętnie we Wrocławiu :) O ile uda mi się jakoś tam dojechać :)

Dobry pomysł, tylko, że każdy jest z innego miasta :D. Ja jestem z Krakowa. Ktoś też jest z KRK?? ;D;D (Galeria Kazimierz TheBest ;p)

Kolec

'Forum' Gliwice
lub
'Multikino' Zabrze

to może chociaz udałoby się nam zorganizować w kilku mastach. z tego co widze do tej pory do Wrocławskie kina odwiedzi raissa i ja oczywiście. Ktoś dołączy??

cathi

POZNANIACY! piszcie można u mnie w komentach ;DD

kamilakamila

a ktoś z lublina jest tu ? ;)

kamilakamila

ja mówie poważnie:p To co,zbieramy ekipe z Poznania??

Zlotko

ech... ja jestem z okolic częstochowy - do warszawy nie dam rady:( (o rymło się :)

użytkownik usunięty
Zlotko

Hallo! czy ktos wie gdzie jest Pila? Nie sadze...chyba ze ktos mieszka w okolicach.to jest z jakies...ooo... i jeszcze dlej do Warszwy!!!Musisz wymyslic cos innego!

ja wiem gdzie jest Pila mimo że mieszkam w poznaniu

zuzins

No to fajnie mam, jestem ze Szczecina;/ To sobie z wami poszłam...

Foxi_2

Jest tu ktoś z Rzeszowa albo z okolic i wybiera się do rzeszowskiego Heliosa?!?!?!?!?!

Zlotko

Ja jestem z Krakowa i napewno na "Sweeney Todd" pójde do Cinema City w Kazimierzu... ktoś jeszcze??