Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli nie skończy się strajk scenażystów:( Przeglądałam sobie wczoraj gazetę i natrafiłam na artykuł o Cate Blanchet:
"Cate Blanchet mówi, że zrezygnuje z zaszczytów, ponieważ solidaryzuje się ze strajkującymi scenażystami
- Nie będę się bawić na gali w czasie strajku - mówi - Przyjdę tam, ale dopiero gdy scenażyści osiągną to, o co walczą.
I nie jest jedyna! TAKIE SAMO STANOWISKO zajęli m. in. Julia Roberts, George Clooney, Viggo Mortensen i JOHNNY DEPP. Jak wiadomo gala nie odbędzie się, jeśli zabraknie na niej gwiazd":(
Może już był taki temat ale ja go nie znalazłam. Nie wyobrażam sobie roku bez Oscarów (nawet jeśli nie mam canal+), a szczególnie gdy Depp jest nominowany...:(

Wampiratka

O nie!! :(((((((((((((((((((( ja też sobie tego nie wyobrażam...chociaż tak samo jak Ty nie posiadam Canal + ;(((

Wampiratka

I Tim Burton... :(

Wampiratka

będzie smutno... Ale mam nadzieję, że nie ci z Hollywood nie dopuszczą do takiej sytuacji...

Wampiratka

* bez tego słówka "nie" oczywiście:)

Wampiratka

Ohh niech ten strajk już się skończy :|

użytkownik usunięty
Wampiratka

OMG!!! Zartujecie...Gala wreczenia oskarow nie moze odbyc sie od wielkich gwiazd'!!! Oczywiscie popieram strajk scenazystow, ale mogliby skonczyc ten strajka przynajmniej na taka okazje... ;p

Wampiratka

Nie jestem do końca w temacie dlaczego oni strajkują??????? Proszę o odpowiedź.

niebezpiecznygroszek

Szkoda, Oscary to przede wszystkim gwiazdy. Kiepsko gdy gwiazd zabraknie. ;/

blumenkohl

No i dobrze, wszystko jest zdrowo pierdolnięte z tym strajkiem, jestem zdziwiony że aktorzy też sie w to angażują, z reszta sa to bdb aktorzy, a na dodatek te nazwiska zarabiaja bardzo dużo

Black_Smog

O ile wiem na forum się nie bluźni.
Przeraża mnie inteligencja niektórych ludzi :(

TODDka

Piratko, dlaczego zabraniasz ludziom bluznic czyt. glosic herezje? To indywidualna sprawa kazdego, jakie poglady ma na dana sprawe, nawet jesli innym wydaja sie bluznierstwem.
Jesli jednak chodzilo Ci o bluzgac czyt. przeklinac i powiedzialas to w odniesieniu do slowa "pierdolniete", to wybacz...

Bobby Marley, tez w pewnym stopniu jest dla mnie niezrozumialy ten strajk scenarzystow. Rozumiem protesty pielegniarek, czy nauczycieli, ktorych pensje nie dochodza czesto do 2000zl, czy nawet ostatnio celnikow, ale zeby scenarzysci w Hollywood mieli na co narzekac to nie powiedzialabym. Zwlaszcza przez tak duzy okres czasu. No ale maja pewnosc, ze osiagneli cel... Wstrzymana produkcja wielu filmow, brak ceremonii rozdania Zlotych Globow, a teraz Oscarow...

Astartte

Oczywiście, że chodziło mi o przeklinanie. Nic nie mam do jego poglądów na temat stosunków do gali.

TODDka

o lol :D Jak to nie bedzie - przeciez MA, MUSI (tak sadze) odebrac wkoncu swojego oscara - bo wierze ze wlasnie on go zdobedzie :)

Wampiratka

a jaka to gazeta?
Mam nadzieje że to brukowiec, i że to co tam pisze to bzdura.
a słyszałam, że strajk ma sie ku końcowi.. (miejmy nadzieje)

Wampiratka

łomatko... ;( ;( ;( :( :( :(
trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy.
I żeby nie zabrakło Johnny'ego.

Wampiratka

Strajk się skończy, będzie Gala, i co z tego jak Oscara zamiast Deppa dostanie Daniel Day-Lewis na 95%.....(mimo że życze go Deppowi)

Wampiratka

Faktycznie strajku mogłoby nie być, ale niestety nie wszyscy zobaczą Dippa :(

Wampiratka

Chciałąbym zeby Viggo i Johnny byli na galii, bez nich to zadna uroczystość. ;(. Ale strajk naprawde mogli by zaprzestać ! ; >