Jeśli nie skończy się strajk scenażystów:( Przeglądałam sobie wczoraj gazetę i natrafiłam na artykuł o Cate Blanchet:
"Cate Blanchet mówi, że zrezygnuje z zaszczytów, ponieważ solidaryzuje się ze strajkującymi scenażystami
- Nie będę się bawić na gali w czasie strajku - mówi - Przyjdę tam, ale dopiero gdy scenażyści osiągną to, o co walczą.
I nie jest jedyna! TAKIE SAMO STANOWISKO zajęli m. in. Julia Roberts, George Clooney, Viggo Mortensen i JOHNNY DEPP. Jak wiadomo gala nie odbędzie się, jeśli zabraknie na niej gwiazd":(
Może już był taki temat ale ja go nie znalazłam. Nie wyobrażam sobie roku bez Oscarów (nawet jeśli nie mam canal+), a szczególnie gdy Depp jest nominowany...:(
O nie!! :(((((((((((((((((((( ja też sobie tego nie wyobrażam...chociaż tak samo jak Ty nie posiadam Canal + ;(((
OMG!!! Zartujecie...Gala wreczenia oskarow nie moze odbyc sie od wielkich gwiazd'!!! Oczywiscie popieram strajk scenazystow, ale mogliby skonczyc ten strajka przynajmniej na taka okazje... ;p
No i dobrze, wszystko jest zdrowo pierdolnięte z tym strajkiem, jestem zdziwiony że aktorzy też sie w to angażują, z reszta sa to bdb aktorzy, a na dodatek te nazwiska zarabiaja bardzo dużo
Piratko, dlaczego zabraniasz ludziom bluznic czyt. glosic herezje? To indywidualna sprawa kazdego, jakie poglady ma na dana sprawe, nawet jesli innym wydaja sie bluznierstwem.
Jesli jednak chodzilo Ci o bluzgac czyt. przeklinac i powiedzialas to w odniesieniu do slowa "pierdolniete", to wybacz...
Bobby Marley, tez w pewnym stopniu jest dla mnie niezrozumialy ten strajk scenarzystow. Rozumiem protesty pielegniarek, czy nauczycieli, ktorych pensje nie dochodza czesto do 2000zl, czy nawet ostatnio celnikow, ale zeby scenarzysci w Hollywood mieli na co narzekac to nie powiedzialabym. Zwlaszcza przez tak duzy okres czasu. No ale maja pewnosc, ze osiagneli cel... Wstrzymana produkcja wielu filmow, brak ceremonii rozdania Zlotych Globow, a teraz Oscarow...
o lol :D Jak to nie bedzie - przeciez MA, MUSI (tak sadze) odebrac wkoncu swojego oscara - bo wierze ze wlasnie on go zdobedzie :)
a jaka to gazeta?
Mam nadzieje że to brukowiec, i że to co tam pisze to bzdura.
a słyszałam, że strajk ma sie ku końcowi.. (miejmy nadzieje)
łomatko... ;( ;( ;( :( :( :(
trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy.
I żeby nie zabrakło Johnny'ego.
Strajk się skończy, będzie Gala, i co z tego jak Oscara zamiast Deppa dostanie Daniel Day-Lewis na 95%.....(mimo że życze go Deppowi)