Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Simon Sebag Montefiore angielski historyk podpisał zgodę na ekranizację swojej książki o życiu Józefa Stalina. Ponoć najchętniej widział by w roli Stalina właśnie Johnnego Deppa:) "Jeśli film nie będzie kręcony po gruzińsku, to Johnny Depp pasuje idealnie do roli młodego Stalina" - oświadczył Montefiore.

A tak po za tym witam po długiej przerwie, widzę K**** JEGO JEB*** M*Ć że nic się nie zmieniło na tym forum. Dalej bezsensowne tematy o dupie marynie

Edward_D__Woood

Było by cudownie gdyby doszło rzeczywiście do realizacji tego filmu a Depp zagrał by Stalina. Stalin był bardzo charyzmatyczną postacią i równie charyzmatycznego aktora trzeba by odtworzyć jego osobę. Bardzo ciekawy nius szkoda niestety ze takich tu już w ogóle nie ma.

un_soleil

zaraz zniknę bo ludzie GRAJĄ i KONTYNUUJĄ

wiec pozdrawiam papapa:)

Edward_D__Woood

Mogłeś napisać że Depp będzie reklamować tampony, albo lepiej że sam ma miesiączkę, a temat trzymał by się dobre pół roku:)))))

pozdrawiam:)

un_soleil

kurcze pisałam ten temat już kilka miesięcy temu ale sie nie przyjął i zszedł na jakąś dziwna rozmowę ;/

http://www.filmweb.pl/topic/769796/Mo%C5%BCe+ju%C5%BC+o+tym+wiecie%2C+ale....htm l

NonaT

takie tematy nie mają racji bytu na tym forum i już

un_soleil

No nie wiem ... jak dla mnie to depp ani troche nie jest podobny do stalina,a widzialem prawie wszystkie zdjecia J.S z roznych okresow jego zycia, jako ze od dawna fascynuje mnie ta postac

choc z drugiej strony nie widze innych kandydatow ktorzy przypominaliby mi stalina - moze jakis malo znany aktor ?

vicious_57_79_2

a ja ostatnio natknęłam się na te książkę w katalogu wysyłkowym i patrząc na okładkę (wielkie zdjęcie młodego Stalina) zobaczyłam tam Deppa ;> .. to mogła by być świetna kreacja, w ogóle liczę ,że ten film powstanie , choć dobrze by było sięgnąć i po książkę , na pewno to zrobię jak będę miała okazję

Edward_D__Woood

Oby nie zagrał Stalina.

Cattheriine

Witam!

Chciałabym was poinformować, że na allegro sprzedaję przypinkę (znaczek) z Johnnym. Aukcja: numer 354388090. Link: http://www.allegro.pl/item354388090_przypinka_z_johnnym_deppem.html
Nie chę tu sobie robić żadnej reklamy, ale po prostu wiem jak ja lubię się dowiedzieć, że gdzieś jest coś do kupienia z Johnnym np. ostatnio dzięki info od koleżanki kupiłam super koszulkę. Mimo wszystko zapraszam was na aukcję lub po prostu do obejrzenia.

P.S. Strasznie przepraszam za to, że moja wypowiedź nie jest za bardzo związana z temetem, ale nie chciałam tworzyć nowego, bo to forum jest już i tak dosyć zabałaganione, nie?

urszula_3

No to by bylo cos innego... Duze wyzwanie, przyznaje, ale mysle, ze dla Deppa nie ma juz rzeczy niemozliwych, patrzac na jego filmografie z tak skrajnymi postaciami. Mam tylko nadzieje, ze ktorykolwiek z tych pomyslow sie przyjmie (Salvador Dali, czy wlasnie Stalin) bo teraz slyszy sie tylko setki poglosek. Mial byc juz Jacksonem (juz widze ten ksiezycowy krok :D), Fredim Mercury itp Poczekamy zobaczymy.
Ja tylko czekam, az ktos rzuci mu propozycje zagrania pana Che :) W koncu wiemy, ze jest on postacia, ktora fascynuje Deppa, oceniajac po tych wszystkich wisiorkach i naszywkach z jego wizerunkiem :) No i nawet z podobienstwem nie byloby tak trudno :)

Astartte

no chyba nie najlepszy pomysł. Jakoś sobie nie mogę wyobrazić Johnnego w roli Stalina.

Ale poczekamy zobaczymy :) Może świetnie wykreuje tą postać i będę zachwycona

ezzoo

Ja też nie mogłabym go sobie wyobrazić w tejże postaci.Aczkolwiek wszystko jest możliwe :) Na razie nie przekreślam pomysłu.Film mógłby z drugiej strony fajnie wyjść.

verena_3

jeśli chodzi o podobieństwo zewnętrzne.. oczywiście do młodego to powiem,że z odrobiną charakteryzacji byłby bardzo podobny przynajmniej tak wnioskuję ze zdjęć , a jak byłoby z wcieleniem.. no oczywiście wierzę w talent pana D. ale to się okaże ..jeśli się okaże bo właśnie duzo plotek było ..takie ciekawe postacie miał grać i co? nic
a szkoda

Edward_D__Woood

Depp jako młody Stalin jak najbardziej by pasował ]:)

Poniżej kilka zdjęć, jakby ktoś nie kojarzył jak wyglądał Stalin za młodu...

1) http://flashyourstache.files.wordpress.com/2007/12/stalin-2.jpg
2) http://www.smh.com.au/ffximage/2007/08/10/Stalin_070810110546966_wideweb__300x37 5.jpg
3) http://www.logoi.com/notes/img/stalin_1902.jpg - tu to jak brat bliźniak O_o

lepakkomies

może ślepa jestem, ale podobieństwa Deppa do Stalina za cholerę nie widzę;) zresztą wygląd jest według mnie najmniej ważny:) pomysł ciekawy i jak nie okaże się tylko plotką, to Depp na pewno sobie poradzi...;) jednak osobiście wolałabym, żeby wcielił się w postać Salvadora Dali, jakoś bardziej mi to tej roli pasuje;) pozdrawiam.

krowa_niebianska

ja uważam, że ta rola do niego pasuje (nie to żeby był dyktatorem) :D chciała bym żeby zagrał w tym filmie i jestem pewna że pójdzie mu to bardzo dobrze jak zwykle :D

NonaT

Ja bardzo chciałabym, aby Johnny zagrał Stalina. To byłoby wielkie wyzwanie dla niego. Jeden z największym dyktatorów i morderców tego świata i nadodatek człowiek z uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym. To bardzo ciężka rola, ale Johnny mógłby się w niej wykazać. Jak to w Idolu mówiło jury: Jestem na tak!;)

Foxi_2

Powiedzmy to sobie bez owijania w bawelne, Depp bylby genialny nawet grajac kotleta w hamburgerze, o. :P
Mam nadzieje, ze zdaje sobie z tego sprawe i sam bedzie podwyzszal sobie poprzeczke. Moim zdaniem juz zaczal to robic, a ostatnim dowodem jest ST. Sami pomyslcie, facet, ktory powiedzmy sobie szczerze nie umie spiewac, rwie sie do musicalu i... wychodzi mu to siwetnie, zgarnia nominacje do Oscara.
Rola Stalina bylaby kolejnym wyzwaniem.

Astartte

jeśli film dojdzie do skutku to teraz pozostaje nam liczyć na dobry scenariusz, bo temat nie jest prosty do ujęcia.

Edward_D__Woood

czytałam, że ta książka mówi dużo o życiu osobistym Stalina. pokazuje jego "drugą stronę": że potrafił kochać, był uczuciowy... to duże zaskoczenie. jeżeli ten projekt dojdzie do skutku, to może być ciekawie. bardzo chciałabym zobaczyć Johnny'ego w tej roli ;)

kurzyncia

ja książki nie cyztałam, ale mam nadzieję, że nie przedobrzą z tym ukazywaniem jego 'drugiej strony'.

cathi

no nie powinni, bo to by była przesada.

kurzyncia

Coś widziałam ,że wspominaliście,iż Depp ma zagrać Salvadora Dali. Chodzi o ten film "Dali & I: The Surreal Story" ?Jeżeli tak to w tym filmie Pacino zagra Salvadora!!!

_Tanya_

No właśnie już pytałam o ten fakt.. jak to w końcu jest... Bo dokładnie w filmie Dali & I: The Surreal Story ma zagrać Pacino.. I teraz moje pytanie: powstaje zatem drugi film o Dalim? Co wydaje mi się dziwne no ale jak by nie było Depp ogłosił już konkurs na scenariusz do takowego filmu, ma zająć się produkcją i chce zagrać główna rolę???????

Madame

Dziwne,może ktoś się pomylił pisząc,że Pacino wystąpi w takim filmie,i ten fakt został przyjęty!Nie mam najmniejszego pojęcia,jeżeli ktoś ma niech napisze:)

_Tanya_

mi tez się wydaje że ktoś się pomylił:)

un_soleil

Tak jak pisalem wczesniej depp nie pasuje mi do tej roli , jest zbyt .... ladny :D

stalin mial 163cm wzrostu, jedna reke troche krotsza od drugiej i slady na lewym policzku po przebyciu ospy ktore zostaly mu do konca zycia (oczywiscie te fakty udawalo mu sie zakrywac dzieki propagandowym portretom i zdjeciom)

depp ponoc uchodzi za symbol seksu , wiec musialby przejsc bardzo duza przemiane zeby przypominac stalina,
nie mowiac juz o charakterze gruzina ktory byl jednym z najwiekszych skur.. w historii

ta rola bylaby napewno najwiekszym wyzwaniem w jego karierze