Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty
siukuluku

A kto to jest, ten down i junior?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
siukuluku

a podobno ludzie z downem nie moga miec dzieci.

siukuluku

O!... Dawno pajaca-trolla tu nie było! Co tam słychać śmierdzących na bagnach? Odwiedzają cię jakieś garbate wiedźmy, czy nadal jedziesz parchatą rączką?

JaFw

To nie jest trolling, tylko suche fakty. Robert jest znacznie lepszym aktorem od Dżonego.

siukuluku

Raczej suchy spam. Pa.

JaFw

Fakty mówią same za siebie. RDJ >> JD

siukuluku

Nie powinieneś być w szkole?

JaFw

Hehehe muszę cię zmartwić. Bo jeśli faktycznie jestem trollem, to dałeś się sprowokować. A jeśli nim nie jestem, to z kolei ty wysunąłeś błędne wnioski. Tak czy siak, przegrałeś tę dyskusję.

siukuluku

Sprowokować? A to dobre! Jaja sobie robię, bo się nudzę. Znam dobrze twój nick, więc lubię popyskować.
Wysunęłam wnioski bardzo trafnie. Tysięczny temat pt. " Depp na trzecim, a ktoś tam na dziewiątym, dziesiątym, jedenastym... - jak to możliwe?" to czysta prowokacja znudzonego małolata.

JaFw

2:0 dla mnie

siukuluku

I na tym koniec. Zostajesz zdyskwalifikowany i 2:0 poszło w piz.du:)

siukuluku

Może i Robert jest "ciut" Lepszym aktorem od Deppa , ale (Moim zdaniem) To nie kwalifikuje go na "#3" Miejsce w rankingu "Najlepszych Aktorów".

Kaem_fw

zgadzam się
w pierwszej 10 to powinien być Marlon Brando

użytkownik usunięty
siukuluku

Gówno prawda. Obaj nie zasługują na miejsce w pierwszej 10 zasranego topu. Jest wielu lepszych aktorów , którzy są niżej albo w ogóle nie ma ich w topie. A cały top jest do ch..ja niepodobny, jak zresztą filmweb.

Rozumiem, że powinien ich zastąpic np. Renner z twojego avatara?

użytkownik usunięty
siukuluku

Wcale nie. Bo np: Kevin Spacey albo Javier Bardem, choć dziadów nie lubię.