Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp to Głupi Jaś :D Pozdrawiam fanki

pan_de

Wiemy, Depp w Inside Actor's Studio sam o tym wspomina i bardzo go to cieszy. pozdrawiam.

goslawa25

Łał. Pan de - pozdrawiasz tych, którzy uważają, że Depp to dobry aktor, czy
tych, którzy uważają go za świetnego faceta? Bo ja osobiście należę do tych
pierwszych; tak nawiasem mówiąc, bycie głupkiem nie przeszkadza w byciu
dobrym aktorem, acz o Johnnym wypowiadać się nie będę, bo gościa za mało
znam, żeby móc o tym mówić. Ale nie widziałam go w roli, którą by schrzanił
i za to go lubię - JAKO AKTORA. Jako facet nie jest w moim typie.

pan_de

głupiego jasia to można dostać od tych tematów :P

pan_de

jak ktos nie wierzy niech sprawdzi ling.peel

pan_de

Każdy wierzy, bo- wyobraź sobie- odkrycia stulecia nie dokonałeś i pisano o tym już miliony tematów temu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
pan_de

nie,no co ty Lady, każdy wie już ,że Depp do głupek, idiota czy jak to woli, ale że Johhny to Jaś to może jeszcze nie wszyscy ;]

pan_de

Sam sobie znajdź, nie mam zamiaru przekopywać się przez całe forum, ale- dla twojej wiadomości- było o tym już nieraz wspominane. Niekoniecznie w osobno do tego założonych tematach, ale było. Było też w wywiadzie z Deppem, a każdy, kto ma słownik, może się tego dowiedzieć.

Mam dziwne przeczucie, że zaraz wyskoczy gosława z tekstem typu "patrz stary, jak Cie tu traktują, bo jesteś nowy". ;pp

Lady_From_Burton_World

to oczywiście miało być pod postem pana de, ale gupie dżewko nie działa :/...

Lady_From_Burton_World

no coż.. goslawa będzie ale za parę piwek (na trzeźwo nie da rady)

pan_de

I co w związku z tym znalazłeś słówko w necie nauczyłeś się trochę...

Rorschach_

nie naskakujcie tak, warto się uczyć obcych języków ,mowie wam...
jak idiota to przecież tak przydatne słowo

pan_de

Johnny to znaczy po Polsku Jan.............................

Ireks96

A Jaś to nie Jan??

gosia2326

Nie. Jas to Paweł, a Jan to Antoni...

maga89

srol ;/ o co się tobie właściwie rozchodzi ??

pan_de

:<
niech tu wrócą wszyscy ze starego zespołu. jest tak jak w housie, a nowa ekipa house'a jest beznadziejna.

Gehenn

No właśnie na tym forum jest coraz mniej znajomych mordek ;((...

Lady_From_Burton_World

Nie damy się wygryźć!!! ;)

użytkownik usunięty
paciek

Podobno to Wy gryziecie... ;)

taaa.. my tu tak miło i przyjaźnie a ty co?? to skandal, żeby tak oczerniać niewinnych.. ;P

Paciuniu, no jasne, że nie! ale co by życie na forum było lepsze, należy jedynie wystraszyć kilku ludziów.. i git majonez !!

gosia2326

dobra dawajcie wystraszajcie mnie;] , przecież wy macie takie zamkniete, elitarne grono... LOL nie srol wlasnie LOL

maga89

sziur.
ja w nim jestem, a ty nie.

tadadadaaam!

maga89

buuu!! wystraszam cię, barania łąko!!

gosia2326

"zamkniete, elitarne grono."

Jaaaa...jestem w zamkniętym, elitarnym gronie. Jeszcze trochę i zrobicie z nas sektę ;p.

Lady_From_Burton_World

Co do tego LOL...nie wiem jak Wam, ale mi już to się przejadło, te wszystkie lole, żale, buhahahy, etc...

Bez urazy. Ja to teraz słyszę prawie codziennie od jednego chłopaka z mojej klasy, więc... (swoją droga chłopak mówiąc żal to nowość dla mnie :0)

Lady_From_Burton_World

* mówiacy

EDYCJI CHCE!!! BŁAGAM O EDYCJĘ POSTÓW!!!!!

Lady_From_Burton_World

błagaj a nie bedzie Ci dane

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

To już będzie trzecia na FilmWebie...

I przepraszam za oczernianie... jak ja śmiałam nawet... ;)

Trzecia sekta?
Łuuu, jesteśmy w czołówce ;D.

Wygryźmy tamtych! ;D

Lady_From_Burton_World

Już zrobiliśmy kiedyś sekte!!! "Diabliki Dżonnego"..xD pamięta ktoś? :D

paciek

matko, widzę (raczej czytam), że tu sama elita wykształciuchów się zgromadziła ;) podziwiam was, że możecie się dogadywać albo rozumiec trzy języki i do tego co niektórzy jeszcze rozwijać się muzycznie...
mój dorobek to marne 6 lat anglika i 2 dwa lata franca (ale i tak mi za bardzo nie wychodzi). no i półtora roku gitary, ale to była totalna porażka. teraz stoi i przepada kurzem... ;/
co do Dżonego zgadzam się, że zna wszystkie języki, łącznie z językami skandynawskimi i krajów dalekiego wschodu;)

ladyAlex_5

no i nie tu miało wyskoczyć!!! jak sie ktoś nie zna to tak jest...

Lady_From_Burton_World

tak macie rację, wszystko jest abstrakcją, wiec już przestaje zwracać uwagę na jakiekolwiek komentarze, w sumie tez nie lubie "LOLa" ,żalu innych, a patrz jak na przekór samo czasem wychodzi...
właśnie potrzebuję dziś odstresowania, a to chyba idealne miejsce, jestem bez sekciarska ...jutro mam egzamin, wiec jakby sekta odprawiła za mnie modły to bym była wdzięczna ^^

maga89

Johnny's Devils, nie lepiej brzmi?
whatever, kocham moj język, ale po angielsku wiele rzeczy lepiej brzmi ;p

maga89

Po francusku wszystko brzmi najpiękniej ;)

paciek

a jak to po francusku?? ktoś wie?? ja tak ale nie powiem.. ;PP

gosia2326

Nie będę się zgrywał że wiem ;) za krótko się uczyłem franc żeby wiedzieć :P

paciek

a ja wiem, a ja wiem!! ;PP ale nie powiem..

paciek

:O
uczyłeś się francuskiego? *serduszka w oczach*

raaany, jestem team ty.

Gehenn

Troche tak, i chce wrócić do nauki bo za rok możliwe, że będę we Francji więc przydało by się umieć jakieś zdanie sklecić ;)

paciek

Łee tam, ja kocham język angielski, jest taki...taki fajny. To jest nie do opisania, po prostu jest fascynujący i tak ciekawie brzmi, szczególnie z "ach brytyjskim akcentem" ;D. Nigdy bym nie zamieniła mojej klasy językowej na inną ;p.
Francuski jest bardzo elegancki, ale dla mnie nie może się równać z angielskim.
Poza tym uczę się teraz niemieckiego...ło mamusiu, można się opluć przy niektórych wyrazach ;p. Poza tym to dopiero początki, a już widzę w nim sporo trudności...choćby liczebniki...niby jest 26, a trzeba czytać 6 i 20- masakra.
Polski jest fajny, bo jest bardzo opisowy i jest dużo możliwości przekształceń słów, dużo zapożyczeń z innych języków i wydaje się dość łatwy.
Ale jest jeden język, którego nie znoszę- rosyjski :/, i dziękuje Bogu, że już nie muszę się go uczyć. Rosyjski jest jak dla mnie językiem niby łatwym ,a jednak jedynym, który przez 6 lat nie mógł "wejść" mi do głowy. I chociaż co rok miałam 5 na koniec z ruskiego, nie wiem czy potrafiłabym powiedzieć ile mam lat w tym języku ;p.

Chciałabym znać bardzo zaawansowanie angielski, średnio francuski, podstawy niemieckiego i trochę greckiego...też podstawy ;)...to jedno z moich marzeń ;D.

Lady_From_Burton_World

Nienawidze niemieckiego... 4 rok już się ucze i po prostu mam dość. Rosyjskiego nigdy nie miałem okazji ani ochoty się nauczyć ;) hiszpańskiego przez rok próbowałem ale miałem beznadziejna nauczycielkę i teraz mam uraz :P angielski jest okeej, ale chciałbym umieć tak dobrze francuski jak umiem ang ;) w tym roku miałem zapisać się na holenderski ale nic z tego nie wyszło ;(

paciek

ja chyba też , albo nie, angielski chciałabym umieć lepiej niż umiem, perfekcyjnie,a francuski chociaż tak jak teraz angielski, w OGÓLE chcialabym mowic w conajmniej 3 jezykach ;p
heh... PODZIWIAM ludzi, którzy potrafią, w 3 chociaz juz nie mowiac o wiekszej liczbie

maga89

a polski nie powiedziałabym ze jest taki łatwy, podobno jest gdzies tam na wysokim miejscu wsrod najtrudnoiejszych jezykow swiata, zawsze tak słysZALAM

maga89

Heh, no ja mówię z punktu widzenia Polki. Są Polacy, którym język polski sprawia trudności, ale jak na moje oko jest łatwy. Przynajmniej nie ma w nim tylu czasów, jak np.: w angielskim...

Lady_From_Burton_World

Ja chcę znać perfekt angielski, bo jest ładny i powszechny, niemiecki(niekoniecznie perfekt, ale tak żeby się dogadać ;p), bo ucze się go już 6 lat(!), ale umiem średnio xP no i hiszpański... kocham ten język, jest taki piękny no i farncuski w sumie też ;))
ale i tak polski wymiata ;)

Lady ! Ja też jestem w klasie językowej ;DD

Lady_From_Burton_World

A ja już szósty rok uczę się niemieckiego i szczerze mówiąc bardziej dogadam się po angilesku niż po szwabsku:P Choć nie chwaląc się z niemca mam jedna wielką czwóóóórę. :)
Lady, ruski w szkole? O nooł, nie przezyłabym :)

Mada_gringo

Co do jezyka polskiego - jest super! Patrzcie, można spanować tym, że potrafi się bezbłędnie powiedzieć "Chrząszcz brzmi w trzcinie"!!! :D