ja niemieckiego się uczę 9 lat już !!! ;/ to straszne, wiem.. francuskiego 2 tygodnie ;PP angielskiego 3 lata. a johnny pewnie zna wszystkie języki tylko się nie chwali, skromny jest facet ;D
Ja niemca 6, a englisha 3, ale lepiej sie w angielskim czuję chyba ;p no Johnny oczywiście zna wszystkie jezyki świata, ale ze skromnści ich nie używa ;p ;)
ochryste, szczerze nie cierpię niemieckiego. to STRASZNY język.
na razie mam ochotę na naukę francuskiego i hiszpańskiego. planowałam nawet zacząć w tym roku, ale jestem zbyt leniwa, żeby ruszyć tyłek i poszukać kogoś, kto by mnie nauczył. na pierwszym miejscu oczywiście angielski, jeśli chodzi o obce.
no to w takim razie, elito droga ma, kto gra na jakimś instrumencie?
ja TAK BARDZO chcę nauczyć się grać na gitarze, lecz -patrzcie wyżej-. i na pianinie. ale to już plan dalszy, na razie chciałabym zacząć od gitary. nie mam głosu, a muzyka fajna jest, więc przyjemnie by było umieć coś z nią robić ^^
to tak jak ja, mam plan iść na lekcje w tym roku, o ile na nie zarobię
na pianinie trochę grałam,ale krótko, ale też fajnie
heh do gitary fajnie umieć śpiewać;p
Ja grałem na gitarze przez 2 lata ale teraz zrezygnowałem jakoś. Ostatnio mam ochotę nauczyć się grać na harmonijce ;)
a nawet jak grasz na głównym,to uczysz się jeszcze akompaniamentu,żeby móc komu innemu podgrywać.a jak jesteś na wokalu,to masz rytmikę.żeby było ciekawiej.
ale gitara elektryczna i tak jest najlepsza ;)
Ja to bym też chciała na gitarze i pianinie, ale nie ma mnie kto nauczyć ;p
A i jeszcze chciałabym super zapieprzać na perkusji :DD
gitara, perkusja, harmonijka... albo harmonijka ,perkusja nie wiem jaka kolejność ale to na pewno ;p
Matko, sami muzycy ;D.
A więc ja nie gram na żadnym instrumencie (te żałosne próby grania na flecie w podstawówce i 1 klasie gimnazjum raczej się nie liczą ;D).
U nas w domu jest gitara, więc gdybym się uparła, to może bym się nauczyła, ale obawiam się że, nie starczyłoby mi czasu.
Muzyki wolę słuchać i czasami sobie pośpiewać ;p.
Ja śpiewam tylko jak nikt nie słyszy bo niestety głosu nie mam i tego właśnie innym ludziom zazdroszczę :P
to tak jak ja, ja śpiewam tylko w tłumie i cZasem pod nosem i też ludziom zazdroszcze głosu..,marzenie
Ło Matko...
W tym moim poście przecinek powinien być przed że...
Sorry za zaśmiecanie, ale już tak mam ;P.
Ja niestety nie gram na żadnym instrumencie... To znaczy były próby grania na flecie w przedszkolu, ale to się nie liczy ;p no i próbowałam na gitarze i nawet mi zaczynało wychodzić, ale tak jakoś przestałam, ale mam zamiar znowu zacząć, tyle że nie mam czasu...no i talentu muzycznego za grosz nie posiadam O.o
cncll ja też do siebie mówię i nawet siebie słucham ! ;p
Ja się ze sobą kłócę i czasami się na siebie obrażam, albo nawet robię foch z przytupem ;p, a potem się przepraszam i się godzę ze sobą i żyję ze sobą w zgodzie do następnej kłótni...
;D
to dokładnie tak samo jak ja....
a poza tym wiesz-nie wszyscy muzycy mają talent
i fajnie jest umieć grać na gitarze xD
Pozdrawiam Cię Lady :)
tja a jja mam wojka policjanta i cie namierzy i złapie za to że tak brzydko na mnie mówisz:(
nie przezywajcie mnie bo będzie mi smóóótno:(
Ludzie (i kosmici)! Czy ten temat ma tytuł "Kto ile uczy się jakiego języka? Słit!"?!?! Ogarnijcie się!
Co do tematu - no cóż, ja już wolę, żeby nazywał się Johnny Depp, niż Johnny Stupid, albo Johnny Idiot ;p
"Ludzie (i kosmici)! Czy ten temat ma tytuł "Kto ile uczy się jakiego języka? Słit!"?!?! Ogarnijcie się!"
Nie. Temat nosi tytuł "Depp po niemiecku znaczy głupek".
Mega zajebiście interesujące, nie ma co...
Wiesz w jakich tematach powstają offtopy? W nudnych...
Depp to po niemiecku głupek. Fajnie. Co dalej...?
Tak tak, może od razu dziadek z wnuczkiem.
Piszcie sobie co chcecie, dla mnie to przesada porównywać normalnego człowieka jakim jest Depp do człowieka popie********o jakim był hitler, nawet w formie waszych, niesmacznych "żartów". Wszystko ma swoje granice. I w dupie mam czy ktoś napisze, że jestem przewrażliwiona, czy nie...