Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp to Głupi Jaś :D Pozdrawiam fanki

Mada_gringo

ja niemieckiego się uczę 9 lat już !!! ;/ to straszne, wiem.. francuskiego 2 tygodnie ;PP angielskiego 3 lata. a johnny pewnie zna wszystkie języki tylko się nie chwali, skromny jest facet ;D

gosia2326

Ja niemca 6, a englisha 3, ale lepiej sie w angielskim czuję chyba ;p no Johnny oczywiście zna wszystkie jezyki świata, ale ze skromnści ich nie używa ;p ;)

Coco_Choco

ochryste, szczerze nie cierpię niemieckiego. to STRASZNY język.
na razie mam ochotę na naukę francuskiego i hiszpańskiego. planowałam nawet zacząć w tym roku, ale jestem zbyt leniwa, żeby ruszyć tyłek i poszukać kogoś, kto by mnie nauczył. na pierwszym miejscu oczywiście angielski, jeśli chodzi o obce.

no to w takim razie, elito droga ma, kto gra na jakimś instrumencie?
ja TAK BARDZO chcę nauczyć się grać na gitarze, lecz -patrzcie wyżej-. i na pianinie. ale to już plan dalszy, na razie chciałabym zacząć od gitary. nie mam głosu, a muzyka fajna jest, więc przyjemnie by było umieć coś z nią robić ^^

Gehenn

to tak jak ja, mam plan iść na lekcje w tym roku, o ile na nie zarobię
na pianinie trochę grałam,ale krótko, ale też fajnie
heh do gitary fajnie umieć śpiewać;p

maga89

Ja grałem na gitarze przez 2 lata ale teraz zrezygnowałem jakoś. Ostatnio mam ochotę nauczyć się grać na harmonijce ;)

paciek

eee... skończyłam szkołę muzyczną na głównej gitarze i dodatkowym fortepianie..

gosia2326

W szkołach muzycznych zawsze są dodatkowe fortepiany ;)

paciek

a nawet jak grasz na głównym,to uczysz się jeszcze akompaniamentu,żeby móc komu innemu podgrywać.a jak jesteś na wokalu,to masz rytmikę.żeby było ciekawiej.
ale gitara elektryczna i tak jest najlepsza ;)

Carmelia

Ja to bym też chciała na gitarze i pianinie, ale nie ma mnie kto nauczyć ;p
A i jeszcze chciałabym super zapieprzać na perkusji :DD

Mada_gringo

gitara, perkusja, harmonijka... albo harmonijka ,perkusja nie wiem jaka kolejność ale to na pewno ;p

maga89

nie miałam akompaniamentu, Carmelio ;) moim celem jest perkusja ;D

gosia2326

Matko, sami muzycy ;D.
A więc ja nie gram na żadnym instrumencie (te żałosne próby grania na flecie w podstawówce i 1 klasie gimnazjum raczej się nie liczą ;D).
U nas w domu jest gitara, więc gdybym się uparła, to może bym się nauczyła, ale obawiam się że, nie starczyłoby mi czasu.

Muzyki wolę słuchać i czasami sobie pośpiewać ;p.

Lady_From_Burton_World

Ja śpiewam tylko jak nikt nie słyszy bo niestety głosu nie mam i tego właśnie innym ludziom zazdroszczę :P

paciek

to tak jak ja, ja śpiewam tylko w tłumie i cZasem pod nosem i też ludziom zazdroszcze głosu..,marzenie

Lady_From_Burton_World

Ło Matko...
W tym moim poście przecinek powinien być przed że...
Sorry za zaśmiecanie, ale już tak mam ;P.

Lady_From_Burton_World

Ludzie mają zdolności...

Yoko_ono

wy do siebie śpiewacie, a ja do siebie mówię ; o to dopiero zdolność!

cncll

Ja niestety nie gram na żadnym instrumencie... To znaczy były próby grania na flecie w przedszkolu, ale to się nie liczy ;p no i próbowałam na gitarze i nawet mi zaczynało wychodzić, ale tak jakoś przestałam, ale mam zamiar znowu zacząć, tyle że nie mam czasu...no i talentu muzycznego za grosz nie posiadam O.o

cncll ja też do siebie mówię i nawet siebie słucham ! ;p

Coco_Choco

Ja się ze sobą kłócę i czasami się na siebie obrażam, albo nawet robię foch z przytupem ;p, a potem się przepraszam i się godzę ze sobą i żyję ze sobą w zgodzie do następnej kłótni...

;D

Lady_From_Burton_World

to dokładnie tak samo jak ja....
a poza tym wiesz-nie wszyscy muzycy mają talent
i fajnie jest umieć grać na gitarze xD
Pozdrawiam Cię Lady :)

pan_de

już nie lubie deppa bo ma takie gupie nazfisko.

tacyssup

Co nie? Bez sęsó...

Lady_From_Burton_World

Deppcio nie jest głupi ty parówo !

allan_houston

Łał, ale jej pojechalaś...

pan_de

tja a jja mam wojka policjanta i cie namierzy i złapie za to że tak brzydko na mnie mówisz:(
nie przezywajcie mnie bo będzie mi smóóótno:(

tacyssup

Ludzie (i kosmici)! Czy ten temat ma tytuł "Kto ile uczy się jakiego języka? Słit!"?!?! Ogarnijcie się!

Co do tematu - no cóż, ja już wolę, żeby nazywał się Johnny Depp, niż Johnny Stupid, albo Johnny Idiot ;p

pan_de

Fanki pozdrawiają pana de!

risatta

Mi tam pasuje Depp , w tym biznesie przecież trzeba się wyróżniać :P

risatta

dziękuję risatta jakby coś jestem samotny dziewczyny mowia ze jestem podobny do deppa

pan_de

Interesujące.

risatta

"Ludzie (i kosmici)! Czy ten temat ma tytuł "Kto ile uczy się jakiego języka? Słit!"?!?! Ogarnijcie się!"

Nie. Temat nosi tytuł "Depp po niemiecku znaczy głupek".
Mega zajebiście interesujące, nie ma co...
Wiesz w jakich tematach powstają offtopy? W nudnych...
Depp to po niemiecku głupek. Fajnie. Co dalej...?

Lady_From_Burton_World

można to dodać do ciekawostek chociażby

Lady_From_Burton_World

również możemy Go uznać za Wolksdojcza w końcu nazwisko mówi samo za siebie

pan_de

Może jego dziadek był w Wehrmachcie?

Mada_gringo

Może. A może jest krewnym Adolfa?

risatta

Możliwe...
http://img11.imageshack.us/img11/1332/z3496307x.jpg

Zobacz, jacy podobni :D

Mada_gringo

Te uszy, ten wzrok, ta szyja... Normalnie identyczni! :D

risatta

A może to bliźniacy??

Mada_gringo

Tak tak, może od razu dziadek z wnuczkiem.

Piszcie sobie co chcecie, dla mnie to przesada porównywać normalnego człowieka jakim jest Depp do człowieka popie********o jakim był hitler, nawet w formie waszych, niesmacznych "żartów". Wszystko ma swoje granice. I w dupie mam czy ktoś napisze, że jestem przewrażliwiona, czy nie...

Lady_From_Burton_World

Ok. jedni lubią głupkowate żarty, a drudzy nie. I tego się trzymajmy :D:D