Dzisiaj przeczytałam w gazecie,że Depp postanowił rzucić karierę aktorską i zająć się rodziną. Przeczytałam, że Johnny "...oznajmił, że chce się wycofać z biznesu filmowego. W wywiadach mówił, że chciałby nagrać płytę i wreszcie spędzać więcej czasu z dzieciakami.."
jak myślicie to plotka czy prawda? Ja mam nadzieję, że wyda płytę, ale z aktorstwa nie zrezygnuje.
ten artykuł był w jakiejś 'kolorowej gazetce', też go widziałam. Ale nie wydaje mi się żeby Depp teraz chciał zrezygnować. Słyszałam, że chciał ograniczyć ilość filmów żeby skupić się na dzieciach i muzyce, ale zobaczymy. Jeśli to prawda, to lada dzień będzie o tym głośno.
szjoda byłovy gdyby miał rzucić karierę aktorską, aczkolwiek płytę mógłby nagrać.
a cytat jjest chyba z tejzbitki papieru którą zwą Party.
W jakimś wywiadzie, dziennikarka spytała co sądzi o tym, że Keira Knightly (tak to się pisze?) chce porzucić aktorstwo (skąd ta dziennikarka taki nius wzięła to nie wiem). I on zaczął tam nawijać, że blabla, że to co się kocha i co się robi najlepiej powinno się robić jak najdłużej. I że on najwyżej sobie przerwę zrobi jak już, ale na pewno nie w najbliższym czasie <szpan >.
Wydaje mi się, że to plotka. Depp ma przecież jeszcze nakręcić z Burtonem "Alicję w krainie czarów" i parę innych filmów. ;-)
Kiedys cos o tym slyszalam...Chcial zrezygnowac z aktorstwa, kiedy jego coraka chorowala. Ale wydaje mi sie ze to plotka,chociaz czego nie robi sie dla rodziny... ;p
z czego wiem to on chce OGRANICZYć a nie ZREZYGNOWAć. tak czy tak ja bede go wielbić forever<lol>. a pomysł z płytą naprawde świetny...z jego głosem to musi wypalić ;P a ja oczywiście bede jedną z pierwszych jej nabywczyń xDD
Nie zdziwiłabym się...:)Podobno nie chciał być aktorem tylko gwiazdą rocka...ja bym na jego miejsca se zrobiła przerwe...albo do tej 50 bym wytrzymala (gdzies tam mowil ze na starosc nie bedzie gral w filmach)
Oczywiscie zawsze moglam cos przekrecic lub cos