czyli trójka aktorów uważanych za HOT 50
nie głosujemy na talent, bo wiadomo, że Depp jest lata świetlne nawet za Clooneyem,
głosujemy na urodę i błysk w oku.
linki do pozostałych tematów, żeby nie było, że niesprawiedliwie, choć wydaje mi się, że tu
zbiorę największe żniwo
http://www.filmweb.pl/person/George+Clooney-150/discussion/Clooney+vs.+Depp+vs.+ Pitt-1914475
http://www.filmweb.pl/person/Brad+Pitt-205/discussion/Pitt+vs.+Depp+vs.+Clooney- 1914476
doskonale znam hasco,a to byl zart co napisalem.
oczywiscie wiem jaka dal ocene deppowi bo ja dalem taka sama.
trzeba odpowiadać na pytanie zadane w temacie. Inaczej nie zalicza się egzaminu.
podaj mi trzy najlepsze filmy Kluneja, bo nie widzialem z nim zbyt duzo, a jestem ciekaw jego wybitnych filmow aa
Od zmierzchu do świtu
Spadkobiercy
Idy Marcowe
Niewiele ,ale dla mnie i tak starczy by zdetronizować filmografię Deppa
Pozwól, że najpierw odpowiem na podstawowe pytanie : Clooney najlepszy z trzech wymienionych Panów... a do "nominowanych" dorzuciłabym jeszcze Reeves'a :)
Teraz odpowiadam na Twoje pytanie Sparow5:
1) Good night and good luck (rewelacyjny Clooney zarówno jako aktor i reżyser)
2) Idy marcowe (jak wyżej aktor i reżyser)
3) Człowiek, który gapił się na kozy
4) W chmurach
5) Bracie gdzie jesteś
6) Tajne przez poufne
7) Syriana (Oscar dla Clooneya!)
To są argumenty świadczące o tym, że Clooney wyprzedza Pitta i Deppa w przedbiegach :)
Oczywiscie. Obie druzyny lubie, jednak z lekkim wzkazaniem na Chelsea, w obu druzynach pare pierwszoplanowych postaci wypadnie za kartki np. Ramires czy Luis Gustawo.
O 20:30 tak?
ja jakos nie lubie niemieckich i hiszpańskich klubów.Nie mam zbytniego powodu,jakoś tak...sama nie wiem,czemu.
Drogbę za to uwielbiam,jest świetny.
3 Polakow, ktorzy sa fundamentalna czescia druzyny, chyba jest maly powod.
hiszpanskiej ligi tez zbytnio nie lubie, tylko R i B, Premier League najbardziej lubie, tam sedzia pozwala na wiecej hehe. Jak obstawiasz wyjdziemy z grupy? kokosz chyba nie pomoze
nie mam pojęcia.Czesi nie sa najgorsi,przynajmniej kiedys byli.no i Grecja,wielka niewiadoma,bo ich gra zmienia sie jak w kalejdoskopie.Ktos by pomyślał,ze będa mistrzami europy?w zyciu!
ja juz nie wierzę w naszych.Jak to mój stary mówi:"co za kaleki"...hehe
nigdy nie paczę.
Rozpoczecie Euro w Deppa urodziny...lekka padaka.
Kibicujesz komuś,prócz orełków?Ja jak zawsze Włochom.
gra
pitt>depp>clooney
fimografia
pitt>depp>clooney
o wiele lepsze niz to o co pyta zalozycie/ka tematu.
w górnym zestawieniu nic bym prawie nie zmieniła ale jednak Depp na równi z Pittem a na szarym końcu Clooney, bo go nie trawie.