Średnio pasował do tej roli.
Scenarzyści,reżyser- opracowali troche za delikatny charakter jak na gangstera,dałabym trochę wiecej brutalności.Film zyskałby sporo,i facetom bardziej przypadłaby do gustu(tak myślę).
Ale film na faktach,być może Dillinger taki był.
Całkiem dobre kino,no i Bale,którego lubię.
Może nie na miarę gangsterskich klasyków,ale na wieczorny seans w porządku.
Dla mnie osobiście na 8.
Szkoda tylko że nie masz twardszej ambicji gadać sama ze sobą :)
a za film dałem 6/10...
tylko , że w tym przypadku o jaki jej chodzi ona sama źle interpretuje słowo "mądry" lol
swoją drogą znikł drugi temat w którym jej odpisałeś xD
Ale ja tylko głoszę prawdę, to nieludzkie i nofilistyczne zarazem rozmawiając sama ze sobą, czy to zaburzenia osobowości ?
Ale nic już się nie da zrobić, stawiam diagnozę : NOFILIZM PRZEWLEKŁEJ GŁUPOTY !
Amen !
Pogrążmy się w głębokim nie żalu....nikt nie będzie płakał, nikt nie będzie składał kwiatów w porze wiosny.
W tedy film byłby przewidywalny i taki jak wszystkie inne gangsterskie czyli NUDNY!!! Mi się osobiście film podobał:)
Mało gangsterski ten film, więc Pacino grać nie musiał. Jako dramat b. dobry, muszę przyznać, że nawet wzruszyłem się na końcu. Trochę ckliwe zakończenie, ale z Deppem toleruję takie zabiegi. : )
No nie wiem, każda drapie okna w domu, wali drzwiami....ale skoro tak piszesz :)
Ban nie boli fizycznie. Ale, to, że uwolniłeś swoją psychikę i szczerze wyznałeś co myślisz o swojej fance wyzwoli cię z cierpień ;)
Ban ? za co że kocham kobiety ?
straszysz mnie ? bana wlepia się tym co zbluzgają fana czy go oczerniają....a to co pisałem ma się do tego nijak :)
"Drapie okna i wali drzwiami" żadna kobieta nie zniesie takiej obelgi, a co dopiero niezrównoważona fanka
To żart, wiem, kiepsko zacząłem....ah, wybacz mi.... muszę chyba przerosić wszystkie piękne kobiety , zaraz będę w radiu ZET :*
Myślisz, że mnie zwiedziesz tymi miłymi słowami!
Niestety, dobrze myślisz. Ale żeby to mi było ostatni raz.
Oh, dziękuję ci, pierwszy i ostatni raz....naprawdę tego żałuje, i to poważnie :)
Jesteś fanką Depp' a ?
ja jestem FANEM ! :)
Znasz, ja jestem....lubię dziewiąte wrota, Desperado, czy sekretne okno.....w tych rolach stawił się pierwszożędnie :)
Depp jest taki, jak go oceniłeś - max. 7.
Fan z oceną 7. Żal mi Deppa ;)
Z tym "pierwszożędne" to żartujesz sobie za móje "żądzę"?
No nie jestem fanem 10/10 ! bez jaj na to zasługują tylko poważni i utalentowani ludzie :)
7 i koniec, żal mi za to że przez jego karierę wielu ludzi to trolle...oprócz ciebie :)
nie żartuję, a twoje żądze są słodkie :)
o jaką fankę Ci chodzi na literę E ?
bo nie wiem o kim piszesz a jestem bardzo ciekawa
Nie porównuj mnie do jakiejś nudziary Dziecinko. Poprzednie podejrzenia były fajniejsze.
Nie, już Cię rozpracowałam dziecinko i nie tylko ja to zauważyłam
To nie mogłaś jej tak pobronić z tamtego konta? myślałam , że odważniejsza jesteś...
jestem dobra, wyśledziłam 3 konta tej którą bronisz, jedno nawet zachowałam specjalnie w znajomych żeby nie miała żadnych podejrzeń xD
Jestem dobrym detektywem i tutaj też się nie mylę, chyba, że chcesz abym to sprawdziła tak bardziej dobitnie ?:D