zostawia właśnie Vanessę.
http://www.pudelek.pl/artykul/37477/depp_zostawi_vanesse_to_koniec_rozmawial_juz _z_a
dwokatami/
byłam szybsza od kotki.
vanessa przeczytala wypowiedzi na jego forum na fw i uswiadomila sobie ze nie moze dzielic loza z kims kto udaje ze jest aktorem.
ty się nabijasz, a ja piszę poważnie.
lepiej niech będzie sam niż z jakąś inną
taki ze mnie pies ogrodnika
liczyłam, że uda mi się ukryć prawdę, aż do samej śmierci, ale kinoman zniweczył moje plany
koniec z tym grzecznym kinomanem. jak już wspomniałam: nadeszły nowe czasy na forum Deppa.
15latki nie są już tu mile widziane, nie mogę się z tym pogodzić!
perfect. nie lubie jej , ciesze się dziekuje za informacje bo wszędzie pisało co innego .
a tak wgl to popatrzeć na kilku aktorów i kazdy miał jakiś rozwód ... ;/
o male dziewczynki z administracji ruszyly do akcji. chyba nie podoba im sie moje prawdziwe oblicze hehe
zauważyłam, że jest coś między nimi nie tak kiedy byłam na wieczerzy wigilijnej u rodziny Jolie - Pitt. wpadli na chwilę przełamać się opłatkiem i dało się wyczuć, że coś się zepsuło w ich związku, ale uznałam, że niekulturalnie tak ich pytać.
tez moge dopytac, jutro ide do nic na kolacke
angelina podobno ma jakiegos nowego dzieciaka z mongolii
myślałam, że zdradziła to tylko mojej osobie, ale widocznie ty o tym już również wiesz. zawiodłam się dla niej. myślałam, że nasza przyjaźni znaczy dla niej coś więcej.
P.S.i jesli to prawda,to naprawdę szkoda,To byli jedni z nielicznych NORMALNYCH wsród hollywoodzkiego bydła