Uwielbiam go (NIE KOCHAM) i często się zastanawiam dlaczego zawsze przed nosem mija mu 1 nagroda ... ??
Oskary - Nominacjii WIELE !!
Jest jeszcze wiele takich filmów i postaci który zawsze są lepsze ... tak wiem wygrywa raningi dosyc często ale co mu potym skoro chciałby postawic oskara na półce ... ?? WIĘC DLACZEGO DEPP JEST ZAWSZE 2 A NIE PIERWSZY JAK NA TO ZASŁUŻYŁ (oczywiście jest wielu wspaniałych aktorów...)
Ja niestety musze przyznać, że z każdym kolejnym filmem Depp(a właściwie jego gra) przestaje na mnie robić wrażenie. Jak zaczynałem oglądać jego filmy to byłem pełen podziwu jego gry. Dla mnie najlepsza jego rola(i powinna być nagrodzona Oscarem, choć nie był nominowany nawet - żal) to Ed Wood.
Pozdro.
Ale on nigdy nie dostanie Oscara, nawet gdyby przeszedł samego siebie! A dlaczego? Bo wyparł się Hollywood i całego tego światka! Powiedział kilka nieprzyjemnych dla nich słów i niestety nie dostanie go nigdy. A fakt że nie chce miszkać w Stanach dodatkowo działa na komisję, bo to są również dumni Amerykanie.
A ja nie jestem pewna czy chciałby w ogóle go dostać, bo w jednym z wywiadów powiedział, że uroczystość wręczania Oscarów to męczarnia bo cały czas myślał, kiedy wreszcie będzie mógł zapalić i bał się, że będzie musiał wyjść na scenę, ale na szczęście nie wygrał. Dokładnie tak powiedział, więc sądzę, że chyba ta nagroda nie jest mu do niczego potrzebna, i tak dla wielu fanów jest naj!! ;)
och jej jaki ten Johnny jest wspanialy, nie zalezy mu ani na nagrodach ani na pieniadzach on gra tylko z milosci do aktorstwa . Wkurza mnie takie pieprzenie i robienie z siebie niewiadomo jakiego oryginała ,kazdemu aktorowi zalezy na tym by byc docenionym wiec takie gadki o hollywood i oscarach moze sobie zostawic swoim 12 letnim fankom ktorych tu pelno.
Jetem Johnny "nienawidze hollywood ale nie przeszkadza mi to w robieniu gniotow pt.piraci z karaibow i trzepaniu z tego kasy" Depp
A dla mnie każda rola jest super, każda rola ma wsobie coś innego, każda rola robi na mnie wrażenie! :D Powinien dostactego Oscara!!!!
Nie chciałby postawić Oscara na półce, don't worry ;-)
Jest dokładnie tak jak napisała "Czarna Perła".
chojnas- Sparrow był dla Lily-Rose :)
Eeeeeeh
Przecież to oczywiste,że zależy mu na kasie i sławie.
Szczerze powiedziawszy mnie sie wydaje,że on zarobił sobie te miliony i zdobył popularnośc głównie po to,żeby pokazac ludziom,że wcale nie trzeba miec willi w Beverly Hills i walczyc pazurami o każdą przeciętną rolę lub artykuł w gazecie plotkarskiej,żeby byc sławnym.
Fenomenem Deppa jest to,że ma rzesze fanek i fanów w przedziale wiekowym 10-80 lat (w tym mnie) na całym świecie,a przecież-zwrócmy uwagę-tak wybitnie o ten swój wygląd zewnętrzny nie dba.
I brawka za to.