Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chociaż, skoro Stephen King piastuje wyższe miejsce w "TOP aktorzy", aniżeli Clark Gable
czy Bogart, to właściwie nie powinno mnie to dziwić.

Bardzo lubię tego aktora, ale nie zasługuje na tak wysokie miejsce w zestawieniu. Są lepsi z większym bagażem doświadczenia ;p

Co do Kinga to niech wreszcie wprowadzą ten podział ocen na profesje!

A ja sie nie zgodzę. 2 miejsce ?? To i tak za mało ...

użytkownik usunięty
Wampirzycaaaa

Mało wiesz o kinie.

Możliwe ... ale od dziecka wychowywałam się na Deppie. Wiec nie dziw mi się ;D

Wampirzycaaaa

straszna sprawa..

sanczopansa

lepsze to, niz twoja patologiczna, cyganska rodzinka;)

pavel13

http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf

sanczopansa

a co to za cyganie?
ciesze sie, ze podchodzisz do tej powaznej sprawy z usmiechem, chociaz to trochę niepokojace;)

pavel13

ten link prezentuje moj stosunek do twojej osoby,glupcze.

sanczopansa

skoro tak cie rozsmieszylem, to moze pojde na ten stand up;)
tylko prosze, nie karz mi konkurowac z voytkiem;)

pavel13

jestem pewien ze bys go przebil na samym starcie.
ps voytek to twoje alter ego -przezabwany gosc o niskim ilorazie inteligencji.

sanczopansa

dlaczego tak mowisz o swoim przyjacielu?

pavel13

skoro jest to twoje alter ego nie moge okreslic go przyjacielm, jak powszechnie wiadomo nie palam sympatia do twojej osoby(zeby nie powiedziec dosadnie ze cie nie lubie)

sanczopansa

moglbym powiedziec, ze mnie uraziles, ale twoje zdanie jakos mnie nie obchodzi;)

pavel13

to bylo jak najbardziej moim zamiarem.ciesze sie ze poskutkowalo.

sanczopansa

naucz sie czytac ze zrozumieniem;)
ps. nie bylo mnie tu przez ok. 30h, odpisalem na twoje posty, patrze, a tu po minucie jest juz odpowiedz, musisz sie mna baaardzo interesowac;)

pavel13

celna rada przyjacielu ,proponuje wziac ja sobie do serca.moze w koncu stanie sie twoja devisa.buahuahuahaua
odp dot ps.nie, tak sie sklada pawle ze powstaly tzw powiadomienia .to one informuja mnie ze jakis bamber po kilkudniowym poscie zaczyna mi odpisywac w sposob infantylny ,mam nadzieje ze rozwialem twoje watpliwosci:)

użytkownik usunięty
sanczopansa

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201109/1316299683_by_xsparkx_500.jpg
Specjalnie dla Ciebie, nie obraź się tylko, potraktuj z dystansem.

nie obrazam sie.doskonale wiem do kogo odnosi sie powyzszy komentarz.
co do samego podpisu pod tym demotem to chyba zgodzisz sie ze mna ze glupie wypowiedzi innych a co gorsza brak okazania skruchy albo chociaz przyznania sie do winy okresla taka osobe mianem glupcy.
doskonale wiemy kogo mam na mysli.malo tego jego niezdrowa fascynacja moja osoba i nagminne obrazanie mnie w sposob malo kreatywny jest przejawem nie tyle glupoty co dziecinnosci i niedojrzalego zachowania.

użytkownik usunięty
sanczopansa

'chyba zgodzisz sie ze mna ze glupie wypowiedzi innych a co gorsza brak okazania skruchy albo chociaz przyznania sie do winy okresla taka osobe mianem glupcy' - zależy od człowieka i sytuacji, wszystko zależy od punktu widzenia.

uwazam ze jestes w bledzie.nie kazdego stac na przyznanie sie do bledu,co gorsza ta wieksza uposledzona umyslowo czesc na ktorej czele stoi pavel nie jest w stanie zaprzestac dzialn w tym kierunku.czego efektem jest grymas zazenowania podczas czytania jego wypocin ehmm wypowiedz.i

użytkownik usunięty
sanczopansa

To w jakim celu je komentujesz?
Gdybyś był tak inteligentny jak piszesz, to byś go ignorował.

myslisz ze nie probowalem?! jak przez dluzszy czas mu nie odpisywalem do podlaczal sie do innych uzytkownikow i przemycal obelgi kierowane do mnie w swoich postach. ten dupek jest strasznie namolny.a najsmieszniejsze sa dwie rzeczy.
po 1-sze nie udziela sie nigdzie indziej .tylko wypowiedzi na forum deppa to 80% jego komentarzy.
po 2-gie jego tzw gnojenie mnie (co jest absurdem) wydaje mu sie zbawne.nie dostrzega tego ze neo,life aviatorka i w zasadzie wiekszasc tego forum ma go dosyc poniewaz nic tu nie wnosci,nie komentuje aktora,filmow etc. a ty jeszcze masz pretensje do mnie.wiem ze kilka razy mielismy spine ale na takie konflikty nalezy patrzez obiektywnie.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Dobra koniec tego dobrego.
'podlaczal sie do innych uzytkownikow i przemycal obelgi kierowane do mnie w swoich postach' - to samo robiłeś. I nie odpisuj już, proszę.

dobrze skoro nie chcesz ze mna rozmawiac to ok,tylko nastepnym razem nie zaczynaj ze mna dyskusji.

sanczopansa

co???
boze, co za idiota, ta wypowiedz bede chyba musial umiescic na blogu, co za ironia;)

pavel13

pamietasz co mowiles o czyt ze zrozum mozesz sie pomalu ustosunkowywac do swoich slow.

sanczopansa

doskonale pamietam;)

pavel13

wiec zacznij to robic.mozesz zaczac od mojej rozmowy z gdomka.

nie wiem dlaczego tak zawziecie pronisz pavela. w tym przypadku przyznaje racje sanczopansie. rzeczywiscie to pavel zwykle zaczepia sanczopanse.

użytkownik usunięty
kinoman0

Wg Ciebie. Prawda jak zwykle leży pośrodku. (zauważyłam 'zwykle' - dla scisłości).

wg mnie? nie ma nic bardziej obiektywnego niz liczby.

użytkownik usunięty
kinoman0

Oczywiście. Ale nie ma co dyskutować na ten temat, wg mnie to bez sensu. Każdy bierze odpowiedzialność za siebie i to, co pisze. (Odpowiedzialność w pewnym sensie)

sanczopansa

to ty zaczoles mi odpisywac, nie umiesz wytrzymac nawet 1 dzien, poza tym twoje odpowiedzi sa blyskawiczne, mam wrazenie, ze to twoja ulubiona rozrywka, nie dyskusja ze mna sprawia ci ogromna radosc;)

pavel13

czlowieku to ty po '30h' abstynencji zaczales wylapywac moje komentarze.nie bede komentowal tego ze jak schodzisz kompa to prosisz mnie abym nic wiecej nie pisal.jak wnioskuje nie chcesz miec za duzo do nadrabiania.buheuheuheu
juz ci tlumaczylem czym sa powiadomienia.

sanczopansa

no wlasnie ja po milo spedzonym weekendzie wieczorkiem siadam do komputera, wchodze na fw, patrze a tu masa komentarzy, wiekszosc oczywiscie od sanczopasny.
pytam sie, czy moglbys nie pisac, bo nie chce, abys mnie obrazal za moimi plecami.

pavel13

haha nie mam do ciebie absolutnie zadnego szacunku,jezeli dane by mi kiedys bylo spostkac cie na ulicy to bym ci niezle obil morde.tak wiec obrazanie za plecami to chyba twoj najmniejszy problem,zreszta chyba do tego przywykles bo malo kto tutaj pala do ciebie sympatia,a przynajmnie normalni ludzie jak neo ,nawet life mimo tego ze ma niekiedy spaczony tok rozumowania to jest na swoj sposob ok.
a teraz do rzeczy jezeli zalzey ci na tym zebysmy ze soba nie psiali to nie odp,minely 2 dni a ty musiales wejsc na fw i pierwsze co zrobic to mi odpisac.gdybys tego nie zrobil to te tematy zeszly by na sam dol.proste
swoja droga jestes strasznym hipokryta,nie chcesz zebym cie obrazal za plecami a ty co robisz dokladnie to samo

sanczopansa

chyba nawet nie wiesz, co napisales idioto;)

pavel13

to mi wytlumacz geniuszu.czyzbym podsumowal w tym poscie twoja skromna osobke?

pavel13

mozesz rozwiac moje watpliwosci?poniewaz nie wiem jak sie odniesc do twojego komentarza.

sanczopansa

napisz jak zwykle, ze jestem dziecinny i nie masz ochoty za mna dyskutowac;)

pavel13

pawel! czyzby cie piorun w czerpe pizgnal?! nareszcie zaczynasz pojmowac do wiadomosci co sie do ciebie mowi od kilku miesiecy.
wow tego sie nie spodziewalem..(szok)

sanczopansa

to ty interesujesz sie ,oja osoba, nie minela nawet minuta, a ty juz odpisales, mam wrazenie, ze czekales na mnie ze zniecierpliwieniem;)

do jakich bledow mam sie przyznawac, moze do tego, ze nie umiem napisac wlasnego nicku???

pavel13

no widzisz. nawet po tylku tygodniach/miesiacach nadal nie dochodzi do ciebie to ze blad z nickiem byl efektem literowki,natomiast twoj blad z klaowia o ra byl efektem glupoty.czy to jest az tak drudne do zrozumienia?

sanczopansa

"klaowia o ra"???
lepiej uwazaj na te "literowki"
hahahahahahahha

pavel13

ah milo by bylo gdybys kiedy mnie czyms zaskoczyl,a tu ni hu hu.zero jakiejkolwiek kasliwej riposty,nic 1:0 dla mnie :)

sanczopansa

gracie z voytkiem w jakas gre?

pavel13

jak zwykle wszystko musze tlumaczyc ahhh..takie zycie z imbecylem;p
a wiec ja versus ty (oczywiscie skrot vs.jest ci obcy) ma sie nastepujaco 1:0 dla mnie:)