Chociaż, skoro Stephen King piastuje wyższe miejsce w "TOP aktorzy", aniżeli Clark Gable
czy Bogart, to właściwie nie powinno mnie to dziwić.
smiem watpic ze nie jest to takie oczywiste dla twojej osoby.
tak sie sklada ze robie w tym czasie inne rzeczy nie tylko na kompie a przy okazji mam wlaczona str fw.satysfakcjonuje ci taka odp?
sam juz nie wiem, a moze rozmowa z toba to jak rozmowa z twoim wyimaginowanym przyjacielem(wiemy o kogo chodzi)
genialna riposta BUAHUAHAUhahaaahhHUHUHUAHHAUHAhaa teraz dales mi kolejny powod do usmiechu na twarzy,w sumie to momentami lubie te twoje biedne i nieporadne odpowiedzi:D
czy to na pewno moja wypowiedz cie tak rozsmieszyla?
a moze to voytek szepnal ci jakis zarcik;)
w koncu wygral "STAND UPER"- zabawny konkurs w twojej chorej glowie, ciekawa nazwa, baaardzo zabawne polaczenie;)))
jesli chcesz, to moge porozmawiac z voytkiem, zeby przestal, tylko musi to tutaj napisac.
no chyba, ze ci sie to podoba;)
ty mi sie podobasz a w zasadzie twoja bezradnosc i slaby kontratak,nic wiecej. czy jezeli powiem ze voytek nie ma z tym nic wspolnego to wymyslisz cos rownie zabawnego?bo jezeli nie to nie bylo rozmowy:D
to pisal sanczopasna, tak?
czy my gramy w jakas gre sanczopasna, bo po twoich wypowiedziach wywnioskowuje, ze wyobraziles sobie jakis mecz, np.
przeciwnikiem,
1-0 dla mnie,
kontrartak
???
musze przyznac ze mieszasz watki i wypowiedzi.rada na przyszlosc nie rob tak:)
nie zadnej wypowiedzi skierowanej nie pisal sanczopasna poniewaz taki uzytkownik nie iestnieje:D a jezeli chodzi o problemy psychiczne to boja sie ze i ciebie takowa dopadla:(
ale dawaj dalej ,juz nie moge sie doczekac czym teraz mnie powalisz na kolana buahuahuaahauah!:D
nie nie sanczopasna, to w twojej glowie cos sie miesza;)
to ty jestes tym uzytkownikiem gluptasie, sam sie tak ochrzciles:
http://img651.imageshack.us/img651/6916/sanczopasna2.png
poznajesz:)))
nie, poniewaz moj nick znajduje sie po lewej stronie kazdej wypowiedzi.zaraz obok avatara z goustbustersem<-- (wpisz sobie na fw co to za film ,bo z tego co pamietam to albo ty albo kileer nie mieli pojecia skad to jest,w sumei to jeden pies)natomisat moja literowka a zaraz po tym poprawienie sie WKSAZUJA na to ze:
a)jestes debilem (zadna nowosc)
b)moj nick to sanczopansa:)