Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wczoraj wreszcie, po 4 miesiącach ;P
Jest super, a podpis jest na 100% oryginalny!

kamilakamila

zazdroszcze :) A czy mogłabyś mi napisać jak to zrobiłaś ??? wiem, że na forum są takie tematy, ale jak wytłumaczysz to bedzie prościej BARDZO PROSZĘ
wesołych świat

nagem771

Mi też jak byś mogła to napisz jak to zrobiłaś bo ja też go lubię!!!!

magda1227

Ah ja też go uwielbiam :) Cudny aktor:P Autograf? Marzenie xD Pozdro :]

someone91

Pfff... Ja jush tafno mialam jego ałtograff. Napisal nafet to mnie list! Jestem ot fas lepsha!

Vitani_4

hmm..ladnie prosze..jak mozecie to napiszcie jego adres bo ja gdzies mialam ale nie zgubilam..z gory dzieki..pzdr*

Vitani_4

a co ci w tym liście napisał, co?;]
bardzo jestem ciekawa.i na jaki adres to wysyłałaś ze on ci odpisał własnoręcznie?;>

Vitani_4

hej vutanii a naprwde napisał do ciebie list?????

kamilakamila

wielu artystów ma kumpli, którzy pomagają w autografowaniu, więc nie możesz byc pewna, że jest to na 100% oryginalny autograf Deppa. -.-

zboq_2

Aj tam.. weź dziewczynie wątpliwości nie rób ;p
Załóżmy że jest. Koniec, kropka.
Gratuluję ;> Ja też dostałam przed wakacjami.
Tutaj link do niego:
http://i1.tinypic.com/6xrv1c7.jpg
Masz taki sam? ;P

Annouche

dziewczyny napiszcie co i jak to sprobuje a co mi tam :)

nagem771

jest taki sam jak na zdj. wyżej. ale napis jest w troche innym miejscu.
A jesli chodzi o jego oryginalnosc to chodzilo mi o to, ze najprawdopodobniej ktos to podpisal, bo napis jest odduszony na papierze i przy koncach napisów. Oczywiscie nie mam pojecia kto to podpisal, ale tego juz sie nie dowiem.

Ci, co chcą miec tez autograf niech zajrzą na forum, tam jest taki temat bardzo dokładnie opisany. ;))

kamilakamila

Ja wysłałam list 7.12!!! Nie mogę się doczekać!!!!!!!!

Majus_5

nie spodziewaj sie go szybciej niz za 3-4 miesiące ;PP

kamilakamila

ej ty naprawdę masz ten autograf ? jak takmto ja tez tak chce na jakim forum;>

juustaa

mam naprawde tez nie moglam w to uwierzyc^^

kamilakamila

Normalnie NIE DO WIARY.
Co w tym takiego nie do uwierzenia? Fakt, Depp mieszka na księżycu i jest w całości ciałem gazowym.

Cyanide

nie ciałem gazowym, a ciałem sexownym:] heheheee, no powiedźcie że nie... jak na swój wiek to jest całkiem całkiem ciacho... hehe

Tooth_fairy

Aaa fakt nawet mam dowód:) Jedno z najnowszych zdjęć:)
http://img72.imageshack.us/my.php?image=esquirethumbkn4.jpg

Ja też chce autograf:)Do autorki: Mogłabyś podać adres na jaki wysyłałaś wój list?? Opowiedz prosze po kolei jak ro było:) Od początku;)

użytkownik usunięty
Tooth_fairy

nie wiem, hehe, nie jestem kobietą, hehe, ale pewnie jest ciachem, hehe,

hehehee

Tooth_fairy

Znajdzcie sobie faceta, a nie gadacie tylko o jednym. NAPALONE.

Cyanide

A tam od razu napalone:) Chyba nie zaprzeczysz,że nie jest przystojny?
Johnny jest jak wino(...) :) Ale to już pewnie słyszalyscie;)

Joasia16

E, dla mnie on ma PRZEDE WSZYSTKIM CHARAKTER, tego brakuje wielu mezczyznom- ja wiem, ale nie łamcie się, jeszcze znajdziecie takiego, który będzie dla was znaczyl więcej niż ten BOSKI JOHNNY DEPP Z INDIANSKA KRWIA I SEKSOWNYM TYLKIEM! <Cyanide- pocieszycielka>

Cyanide

Kurcze mowisz do mnie jakbym byla jakas niedosmiaczona 12latką:) Jest przystojny ale nie dlatego go uwilbiam:) I nie tylko jego;)

kamilakamila

Ja też chcę żeby Johnny życzył mi wszystkiego najlepszego !

kamilakamila

A na jaki adresik posłałaś list ?
Ja kiedyś myślałam sobie żeby napisać list ale prawdopodobieństwo, że go Johnny przeczyta jest równe trafieniu 6 w totku :D z reszta mój angielki jest trochę kulawy hehe

kamilakamila

Dobrze, więc jako że jestem szczęśliwą posiadaczką zdjęcia z autografem (Identycznego jak prezentowane kilka postów wyżej)to napisze bardziej przejrzyście dla tych co to się połamać nie mogą. (Sama miałam taki problem bo w znanym większości temacie o jego autografie zapanował zamęt niesłychany)

1. Idź na pocztę w swoim mieście.(Jeśli miasto, w którym mieszkasz obecnie jest małe i poczta nie spełnia niżej wymienionych wymogów powinieneś/nnaś udać się do miasta większego, tudzież poprosić kogoś zaufanego aby tę sprawę załatwił.)

2. Na poczcie kup "Kartę międzynarodową". (Jest to tez nazywane "Biletem międzynarodowym")Jest to taka mała karteczka z świecącym hologramem poczty i napisami w 15 różnych językach świata, najczęściej wielkości połowy koperty na CD, oraz cenie nie przekraczającej 5,20 (Ja swoją za 4,50 dostałam :) )

3. Kiedy już taką kartę zakupisz pozostaje tylko napisać list(Który prawdopodobnie i tak nie zostanie przeczytany, więc nie przejmuj się że nie znasz angielskiego), i zaadresować kopertę. Adres niżej.

Johnny Depp 9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA

4. Zaadresuj mniejszą kopertę na swój adres domowy (lub docelowy, na który chcesz otrzymać autograf). Nie przejmuj sie wielkością koperty, oni (Na pewno nie robi tego Johnny tylko sztab wynajętych ludzi czym się wcale nie przejmujemy, nieprawdaż? =] ) wytną Twój adres i przykleją na kopertę z autografem, po czym wyślą do ciebie.

5. Idziesz na pocztę, podchodzisz do okienka z napisem "kasa" i podajesz tej miłej i uśmiechniętej pani, a ona pyta się gdzie go wysłać. Więc odpowiadasz, że do USA i płacisz za znaczki.

6. Czekasz z utęsknieniem na odpowiedź :)

7. Koszty: Mnie całość kosztowała około 6 zł. a pamiątka piękna i zawsze mnie na duchu podnosi.

8. Jeśli nie dostaniesz karty międzynarodowej i nie masz żadnych widoków na otrzymanie jej w najbliższym czasie, możesz spróbować poszukać wśród rodziny kogoś z USA. Zapytaj go, czy jest w stanie przysłać Ci stamtąd znaczki, które będą miały odpowiednią wartość, żeby wysłać nimi z USA list z autografem do ciebie. W takim przypadku do środka koperty zaadresowanej na Johnny`ego wkładasz właśnie te znaczki.

9. Co wkładamy do środka koperty zaadresowanej na Johnny`ego:
- List
- Kopertę zaadresowaną na siebie
- Kartę międzynarodową lub znaczki
- Możecie wrzucić także swoją radosną twórczość własną, swoje zdjęcie, lub cokolwiek jeszcze chcecie. Pamiętajcie tylko, że jeżeli list będzie ciężki, zapłacicie więcej.

Jeśli macie pytania, to pisać :)

Tora_Tora

ja mam pytanko:) co to sa za skróty w adresie? :"Blvd." i "Ste.". to jest pełny adres? a i jeszcze jedno :) skad wogóle masz go? :)

daadzia

Blvd to pewnie bulwar (nie mam pojęcia zielonego jak sie pisze po angielsku) a ste to state chyba (stan). Ja wysyłałam na taki jak podałam do góry i przyszedł w 3 miesiące. Adres mam z poprzednich tematów z forum (kilkanaście tematów do tyłu) Ale jak widzę zrobił sie bajzel, więc postanowiłam że napisze jeszcze raz bo dużo osób sie pyta. Adres sprawdzony na 100% dobry.

Pzdr.

Tora_Tora

Tora Tora - dzieki jestes kochana ;)
pozdrawiam

megan_

Niezamaco :) Chętnie pomagam.

Salut!

<za krótki>

daadzia

Dobra to po kolei:

madzia-angel - nie licz na to, ze ktokolwiek ten list przeczyta. Wiadomo, ze nie zrobi tego nikt z tej hmm "agencji?" ktora wysyla autografy. O J.Deppie już nie wspomne.

Daadzia - to skróty adresu, mało ważne. Napisz jak jest podane i nie komplikuj sprawy xDD. A adres mamy z tematu, który jest gdzieś wśród tych wszystkich. Tam wszystko opisywane jest przez 10 stron wiec jak jeszcze masz jakies pytania to tam napewno wszystko sobie wyjaśnisz.Temat sie nazywa "Czy chcecie mieć autograf Johnnego" czy jakos tak.

i oczywiście Cyanide - kochana wrócilaś!;* dawno nie widzialam tu tych twoich błyskotliwych komentarzy <lol366282> hahahah i czy ktokolwiek wspomnial tu o napalaniu sie oprucz ciebie? tu zbereźnico mała ;PP

kamilakamila

No pewnie, w końcu GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI, tak? To miałaś na myśli? Patrz jak my się świetnie rozumiemy, ja nic nie powiem, a Ty już wiesz o co chodzi ;) ASZZZZZZ TY <szturcha w ramię>.

Do tamtej koleżanki- no co Ty, przepraszam doświadczoną więcej niż 12latkę w takim razie, jeżeli uraziłam mówiąc iż jest napalona na Deppa. NIE CHCIAŁAM <ihihi>

Cyanide

Nie chodzi o to,że mnie urazilas. Jakbysmy caly czas gadaly o jego aktorstwie byloby nieco nudno nieprawdaż?:)
Jesli cie to interesuje to mam 17 lat i nie jestem fanatyczka Deppa:)
Świetny z niego aktor tak poprostu:)

kamilakamila

nie liczę na to bo wiem jaka jest prawda... a z resztą to było kiedyś dawno temu... :)

kamilakamila

kazde zjęcie bedzie z takim samym autografem za sprawa Autopena.Trudno zeby sam podpisywal tysiace zdjec + adres jest na USA a Johnny mieszka we Francji,sama sie zastanawiam nad napisaniem prośby o autograf,liczy sie gest ... ;)

urzyn

hmmm nawet jesli napisal to pan Autopen <lol666> to wzór jest oryginalny xDDD

Cyanide to chyba jakieś pokrewienstwo dusz ASZZZZ jak milo! HAHAHAH