Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

31 października( środa) o godzinie 23:00:-( na polsacie leci Ed Wood!!! kurcze tego nie można przegapić!!! to takie info dla tych, którzy nie widzieli tego filmu i chcieliby zobaczyc;-)

pozdrawiam

lawa_3

Lava, Ty zawsze mi poprawisz humor xD Dzialasz szybciej niz jakikolwiek program telewizyjny :D Ja widzialam, ale chetnie obejrze jeszcze raz, tym razem z lektorem :D Dzieki Ci wielkie!
Pozdrawiam :*

Astartte

O, będęogladac, będę!!! ;) Bo 1 listopada nie idziemy for sql ;)). Ale się cieszę!!! Kolejny zaliczony film z Johnnym

_Marilyn_

Kurczę trochę dziwny ten mój post wyszedł ;) ale to z pośpiechu. Chciałam napisać, że 1 nie idziemy do szkoły, więc 31 będzie można do późna posiedzieć i poczekać ;)

_Marilyn_

Wow, ale super zalicze ten film po raz 6 dziwne że zawsze o tej godzinie

lawa_3

JUST THX. POSTARAM SIE OGLADAC!!! JOHNNY WYMIATA, NIE TYLKO W FILMACH (P) ;-D

lawa_3

To super:)
"Ed Wood" jak dla mnie jest jedna z lepszych rol Johnny'ego :)
Pozdrawiam :*

CzarnaKrwinka

super,dzięki za info:))

będę oglądać drugi raz,ale szkoda,ze nie puszczają innych starych filmów Johnny'ego,których nie miałam możliwości zobaczenia,tylko w kółko te same.Ale- zawsze coś:))

madzia06

Tak sobie pomyslalam, ze mogliby sie wysilic i puscic "Edwarda Nozycorekiego" w Swieta Bozonarodzeniowe :) Tego filmu juz raczej wiele lat w tv nie bylo...

Astartte

Heh ja tez potrafie, a co! ;) LAS VEGAS PARANO 4 LISTOPADA (NIEDZIELA) :D:D:D A teraz juz nie tak wesolo... o godzinie 23:40.
Zeby musiec caly wieczor ogladac byle co, a normalne filmy w srodku nocy. Jeszcze jakby to byla sobota, czy piatek :/ I jeszcze jedno. Rozumiem "Las Vegas Parano", to nie jest film do puszczania o 20.00, ale zeby "Co Gryzie Gilberta Grape'a" bylo o 11.15 "Ed Wood" o 10.50, to juz lekka przesada. Pamietam jeszcze chyba jak "Sleepy Hollow" widzialam na TVN to tez byla z 1 w nocy jak sie konczyl ><

Astartte

na jakim kanale bedzie las vegas parano???