Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jakie filmy widzieliście z Johnnym ?? :) ja wszystkie oprócz sweeney tood ;( ale już nie długo :) xD :)))))

paula1524

Edward Nożycoręki
Piraci z Karaibów i więcej nie pamiętam:P

paula1524

Wszystkie? Jestem pod wrażeniem. Tym bardziej, że żeby zobaczyć kilka filmów trzeba mieć olbrzymie szczęście.

użytkownik usunięty
paula1524

właściwie wszystkie i wcale mnie to nie cieszy, bo nie mam już co oglądać... czekam więc z niecierpliwością na jakieś nowe :) i mam nadzieję, że nie przyjdzie mi długo czekać.W przeciwnym razie, grozi mi znajomość wszystkich wydanych dotąd filmów z Depp'em na pamięć ;)
W sumie miła groźba:D

paula1524

wszystkie?? a slow burn też? bo nie mogę nigdzie znaleźć...

UneFille

Jeja,czy Waszym celem w życiu jest obejrzenie wszystkich filmów z Depp'em?Jeżeli tak to <wow><wow><wow> bo ja,np. wolę zobaczyć coś lepszego niż "Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2"...Swoją drogą nie liczyłam ile ich widziałam[...]

_Tanya_

Jakie slow burn? Nie słyszałam o takim filmie z Johnnym (?????)

_LadyGirl_

1986: Slow Burn jako Donnie Fleischer
To jest w filmografii Johnny'ego, ale ja nie oglądałam.

:)

_LadyGirl_

Jest.
Slow Burn (TV)
USA1986, 94minuty. Reżyseria-Matthew Chapman
Scenariusz: bla bla bla...
Johnny Depp- Donnie Fleischer

Nie sądzę, żeby był wydany w Polsce. Jedyna możliwość to ściągnąć z neta, ale...szukajcie- a (może) znajdziecie ;)

użytkownik usunięty
UneFille

Mówiąc właściwie, miałam na myśli że większość, ale nie wszystkie, np. różnych filmów w stylu "jak powstawał ten czy tamten film" nie widziałam...

UneFille

tez ale dawno ;) ;)) :)) poszukaj w dobrych wypożyczalniach ;)

paula1524

ja w sumie 16, teraz czekam na "Mrzyciela", słyszałam że warty obejrzenia... zobaczymy ;);)

melody_5

No ja też mam za soba wszystko (łącznie ze Slow Burn)-jak sie postaracie, to zassacie. ^-^.

melody_5

Ech Marzyciel- fajny film, ale według mnie to nie była rola na Oscara, na nominację też nie. Johnny miał dużo o wiele lepszych ról- tam był po prostu...życiowy.

paula1524

Ja oglądałam z Deppem 25 filmów (ich spis na moim blogu) i to nie dlatego, że chce pobić jakiś rekord. Poprostu chce dowiedzieć się jak sobie poradził z danymi rolami.

:)