jakie filmy widzieliście z Johnnym ?? :) ja wszystkie oprócz sweeney tood ;( ale już nie długo :) xD :)))))
Wszystkie? Jestem pod wrażeniem. Tym bardziej, że żeby zobaczyć kilka filmów trzeba mieć olbrzymie szczęście.
właściwie wszystkie i wcale mnie to nie cieszy, bo nie mam już co oglądać... czekam więc z niecierpliwością na jakieś nowe :) i mam nadzieję, że nie przyjdzie mi długo czekać.W przeciwnym razie, grozi mi znajomość wszystkich wydanych dotąd filmów z Depp'em na pamięć ;)
W sumie miła groźba:D
Jeja,czy Waszym celem w życiu jest obejrzenie wszystkich filmów z Depp'em?Jeżeli tak to <wow><wow><wow> bo ja,np. wolę zobaczyć coś lepszego niż "Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2"...Swoją drogą nie liczyłam ile ich widziałam[...]
Jest.
Slow Burn (TV)
USA1986, 94minuty. Reżyseria-Matthew Chapman
Scenariusz: bla bla bla...
Johnny Depp- Donnie Fleischer
Nie sądzę, żeby był wydany w Polsce. Jedyna możliwość to ściągnąć z neta, ale...szukajcie- a (może) znajdziecie ;)
Mówiąc właściwie, miałam na myśli że większość, ale nie wszystkie, np. różnych filmów w stylu "jak powstawał ten czy tamten film" nie widziałam...
Ech Marzyciel- fajny film, ale według mnie to nie była rola na Oscara, na nominację też nie. Johnny miał dużo o wiele lepszych ról- tam był po prostu...życiowy.