Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Cały czas gra jakieś ostro nagrzane postacie z toną makijażu na twarzy, a filmów przy których tworzeniu uczestniczy duet Depp-Burton po prostu nie da się oglądać. Czas wziąć się za poważne kino i jeśli Johnny chce zostać zapamiętany przez potomnych jako ktoś więcej niż tylko bożyszcze nastolatek, to powinien on zacząć z góry odrzucać wszystkie te maskarady, w których do tej pory tak chętnie występował.

jakjakub

Tak zgadzam się, świetnie to ująłeś.
baj de łej wreszcie jakiś NORMALNY temat na tym forum.

jakjakub

Zagrał przecież w "Turyście", moze nie była to rola życia, ale masz tu przykład "poważnego kina", choć nie do końca wiem jakimi kryteriami się kierujesz, jak dla mnie to nie był wybitny film, ale całkiem dobry. Moim zdaniem Depp jest stworzony do filmów, w których wciela się w postacie nie z tego świata, jak Ty to określasz - "nagrzane z toną makijażu na twarzy". Wyraźnie widać, że w takich rolach czuje się najlepiej i ja uwielbiam go w nich oglądać :)

solla

ile masz lat? wygladasz i piszesz jak 12latka.

revirdixat

ta sie nie przyzna

revirdixat

Mam 17 lat i nie widzę w mojej wypowiedzi nic niedojrzałego, a to jak wyglądam to już tylko i wyłącznie moja sprawa.

solla

nie wylacznie twoja sprawa bowiem wygladasz pieknie. a piekno kobiety to nie jej wlasnosc lecz dar od boga ktorym powinna sie dzielic.

revirdixat

oh co za romantyk
moim zdaniem ona nie wyglada jak 12 latka i tym bardziej nie pisze jak 12latka

tacyssup

aż się wzruszyłam ...

solla

ja tez mam 17 lat. ciesze sie ze wywolalem u ciebie mile uczucia.

tacyssup

dziekuje jestes bardzo uprzejma.

revirdixat

Wiem.
Z tej miłości aż Was zaproszę do znajomków
Ale słodkie się zrobiło to nasze forum, milusio:*

revirdixat

Ojej, już Cię mam w znajomych...
Co za wpadka...

tacyssup

chyba zacznę się tu na bieżąco dowartościowywać ;d

solla

nie słuchaj tego na dole \/
to prowokator, gnida i mały zakompleksiony chłopczyk
jesteś bardzo ładna :)

wekely

Przeczytałam pare jego postów i sama się w tym upewniłam ;)
Dziękuję :)

tacyssup

http://www.youtube.com/watch?v=Nbc1Fs3Om-0

revirdixat

Czemu remix trafił do lamusa ?

tacyssup

Dobry znajomy to nieznany znajomy.

adeck92

Racja, adeck czy my się przypadkiem nie znamy? Nie udzielales się w 2009 na forum Depcia? bo coś mi się przypomniało...

tacyssup

Na tym forum udzielam się niezwykle rzadko, a już tym bardziej nie przypominam sobie bym robił to w 2009. Depp interesuje mnie tyle co nic.