Czy sa wedły Was ( nie antyfanek ) jakies suuuper sceny z filmów z Deppem?? Czy podoba Wam sie jak np. całuje sie z jakąś dziewczyna albo coś??
a mi z EDWARDA NOŻYCORĘKIEGO jak ta baba w tym salonie fryjzjerskim wskoczyla na niego to krzeslo się przewazylylo i Ed tak fajnie uciekał :) ....... albo jak w Edwardzie N. ta baba go do tego swojego domu przywiosła i jak weszedł to się tak fajnie ucieszył :D . pozdr. zapraszam na blog z edziem oczywiście
A mi:
Z Edwarda Nożycorękiego- jak rzeźbił w lodzie tego anioła
Z Edwarda jak wtedy Kim wróciła w nocy a on był w jej łóżku :)
Z Edwarda- pożegnanie Edzia i Kim
Z Ed Wooda- sceny, gdy pokazane jest jak kręcił filmy
Z Ed Wooda gdy był na planie bodajże 9 planu z Kosmosu i wyszedł w tym moherowym sweterku ;)
Z Ed Wooda- gdy oglądał Vampirę w Tv z Bela Lugosi- tak fajnie go naśladował
Z Piratów 1- walka Willa i Jacka
Z Piratów 1- końcówka na Czarnej Perle
Z Piratów1- walka Jacka i Barbossy na Isla de Muerta
Z Piratów1- Jack i Lizzie na bezludnej wyspie
Z Piratów1- wejście do Port Royal
Z Piratów2- pierwsza scena z Jackiem
Z Piratów2- spotkanie Jacka i Devy Jonesa
Z Piratów2- walka z Willem i Norringtonem na młyńskim kole
Z Czekolady- pierwsza rozmowa Vianne i Roux
To oczywiście tylko część. Może coś dopiszę potem :). Pozdr!
Z Benny&Joon gdy siedzą w knajpie i jedzą i johnny nagle wbija widelce w bulki i zaczyna nimi wywijac, udajac pare nog. nastepnie bulka uderza w glowe kelnerke, ktora sie wywraca, a johnny ratuje tace,ktora nisla, przed upadkiem i obsluguje klientow zamieniajac im ciagle talerze. Bombowa scena :D
johnny w kazdym filmie jest swietny. mi nie przeszkadza ze sie caluje na filmach bez przesady to jego praca. ja kocham wszystkie filmy z jego udzialem nawet te w ktorych potklada tylko glos. jst swietnym aktorem i uwazam ze ludzie powinni za to go kochac a nie tylko za to jak wyglada. te glupie gorace 13 mysla tylko jaki to on jest piekny i ze sie w nim zakohaly jake one sa glupieeeeeeeeee zal dupe sciska ciekawa jestem ile obejrzaly filmow z nim pewnie tylko te najnowsze takiejak piraci i od razu sie pdniecaja. zalamka
Mam jeszcze parę scenek :)
Sekretne Okno-scena z lustrem
Sekretne Okno-końcówka
Sekretne Okno-pierwsze spotkanie Morta i Johnna
Z piekła rodem-pocałunek Fredericka i Mary