Jak dla mnie jest to "Co gryzie Gilberta Grape'a" i "Piraci z Karaibów":)
Ferie-<<okres wolny od pracy, nauki; wakacje>>: Ferie letnie, szkolne, świąteczne, wielkanocne oraz sektowe. Wyjechać na ferie. Korzystać z ferii.
...nie ma to jak słownik.
Ferie, bądź "feriae" – starorzymskie określenie dni odpoczynku poświęconych obrzędom religijnym dla któregoś z bóstw.
To by pasowało, obrzędy ku czci Deppowi...
Uważaj na tyłek, bo możesz zostać wykopana z sekty jak kartofel ;PP
już ok.... (masz szczęście, że kocham to co siebie wydaje Freddy ;DD)
aaa wy gardziny już ferie!!!!!! why??????!!!! a ja tu zapieprzam w pocie czoła...
Głupi (w tym wypadku głupia) ma zawsze szczęście ;)
Ferie!!! Ferie!!! A ja muszę czekać do pierwszego ;((
heh, to zaczynasz ferie w połowie moich a ja zaczynam od poniedziałku następnego, ale jak sfakuję ranking to może uda mi sie zaczać ferie od jutra ;)))
sfakuj to i zacznij od dziś!!!
brzuch mnie napieprza i chyba ide spać bo zeschizuję ...
nie zróbcie mi tu wstydu
jeśli komuś nie podoba się temat to nie wchodzi i nie pisze.
nie ma przymusu!!!!!!!
a przeklinac to można w domu, bo nawet na ulicy nie wypada, no chyba ,że ktoś jest z kulturą na bakier.
a jeśli nie podoba się zapach starej babci czy dziadka to pamiętaj,że i ty będziesz kiedyś tak pachniał. stań przy drzwiach tam nie ma babc!!!!
one zawsze siedzą w ławkach.!!!!!!!!!!!!
"a przeklinac to można w domu"
A gdzie ja niby jestem?
Eee... Twoje metafory są zbyt głębokie, aby taki prosty człek jak ja je zrozumiał...
płonie ognisko w lesie... yy! płonie trabancik w lesie, wiatr smród benzyny niesie przy ogniu zaś rodzina smażone dętki wcina...
ooo jaaa ale fajno tu macie! je też chcę do sekty :D jestem godna -> heloł, ja oddam życie za Deppusia xd wybierzcie mnie! :D
Podziękuj Flowerkitty i jej słowom "johnny jest taki słodki jak pączek.a wy uwazacie ze jest on słodki jak...", którymi to określiła różne sweet idiotki nieświadomie się do nich zaliczając ;p
nie lubicie pączków??@!! no co Wy??!!!
to przez nią! to ona mnie wprowadziła w ten stan!!!
stan depresyjno-maniakalny!!!!!!!!
ja lubię słone paluszki z czekoladowymi ciastkami(oczywiście razem)
A pączków, nie lubię bo one odbierają mi matke!!!