Już dwukrotnie odwiedziłam południową Francję. Cannes, Nicea, Monako i inne znane miejscowości nie są mi obce.
Za trzy tygodnie znowu tam jadę. W związku z tym mam pytanko: w jakiej miejscowości dokładnie mieszka Johnny?
Widziałam tam już kilka domów znanych osób, więc mam nadzieję, że Jego dom też jest widoczny.
Na południu Francji drogi czasami tak się wiją pośród wzgórz, że można dosłownie komuś zajrzeć do ogrodu lub zobaczyć jak kąpie się w basenie. ;)
Nie chcę zabawiać się w paparazzi i robić fotek, jednak będąc tam - przy okazji chciałabym zobaczyć, gdzie mieszka filmowy Sparrow. :)
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrowienia dla wszystkich Fanek i Fanów JD.
Szczęściara z ciebie! Johnny mieszka w miejscowości Plan de la Tour ~ 40 km od Saint Tropez!!! Pozdrów go ode mnie <rotfl>
Francję tak czy siak odwiedzam, ale stolicę ;-) Wątpie bym się skusiła na południe, bo jak wiadomo Paryż jest od niego dość daleko, no ale skoro padły dwie nazwy to jestem ciekawa, która jest prawidłowa ;-)
Czy ja wiem? ja zwierzałam francje. Johnnego dom widziałam. Spox. I to nie jest drogi. Co wy pierwszy raz o nim słyszycie???
Dziękuję Wam wszystkim za pomoc. Jesteście kochane.
Obie miejscowości są niedaleko Saint-Tropez, więc nie będzie problemu z ich odwiedzeniem.
I pomyśleć, że byłam tam dwa lata temu, zupełnie nieświadoma, że mieszka tam JD. :)
ale ponoć ma apartament w Paryżu - dzielnica Montmartre
ale dokładnie to nie wiem gdzie
chyba że ktoś z was wie
Depp z rodziną nie mają stałego miejsca zamieszkania, jest wymienione w biografii gdzie ma domy, ale nie aż tak dokładnie. Wiem na pewno że ma dom na prowincji francuskiej i w Los Angeles, w czasie ostatniej wizyty u Lettermana w związku premierą The Tourist, wspominał że na razie przebywa w LA.
no no zazdroszcze sama bym chciała widzieć dom Deppa ale mi to nie pisane ;D Pozdrawiam i powodzenia :)