Szukałam po wszystkich sklepach internetowych i nigdzie nie ma Współczesnego buntownika.Jeśli ktoś wie gdzie mogę ją nabyć proszę o podanie linka.Tylko nie podajcie mi strony allegro.chyba, że nie będę miała innego wyjścia to kupie tam:)
z góry dzięki za odpowiedzi:)
spróbuj tutaj http://www.polskaksiegarnia.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=7 03
nie wiem czy łatwo czy nie bo trzeba sie zarejestrować...
ale przynajmniej gdzieś jest ta książka dostępna.
chyba tej książki nie kupie...:(
a już taka szczęśliwa byłam...
żeby zapłacić trzeba mieć kartę kredytową albo płatniczą. ale oni to potrafią człowiekowi utrudnić życie...
hyDEPPark, może Ty coś wiesz więcej??? kupowałaś już na tej stronie???
no to ale chyba Twój ojciec albo matka mają kartę kredytową albo płatniczą? Niech oni zrobią przelew, w czym problem? Jak nie to kup na allegro takze nie wiem co w tym złego?
moi rodzice nie maja ani karty kredytowej ani płatniczej więc przelewu nie będzie. a na allegro kupie w ostateczności. teraz będę dalej szukała sklepu gdzie będzie ta książka.
Chyba nie bede za Ciebie przeszukiwać sklepów internetowych? Dziewczyna podała Ci gotowy link więc nie wiem w czym Ty problemy robisz.
ja nie robie żadnego problemu! to Ty zaczęłaś się czepiać.
jestem jej za to wdzięczna, że mi podała link, ale niestety nie mogę z niego skorzystać. a tak w ogóle to kto Ci każe przeszukiwać cały internet?!
ja tylko zapytałam czy ktoś zna jakieś strony a nie kazałam żeby ludzie za mnie szukali po necie. jak nie znasz to lepiej nic nie pisz.
nie kupowałam ;)
może poproś jakąś twoją znajomą żeby zapłaciła,
a ty jej oddasz pieniądze...
no nie wiem ;)
pozdro
Żeby roztrzygnąc lekkie spjęcie między Anastazją,a Black Betty,oświadczam iż Black Batty ma racje.Otóż napisała temat w oczekiwaniu że ktoś poda linka,ponieważ jej pomysły się wyczerpały:)
Anstazja wchodząc,tylko ją że tak powiem schrzaniła.Nie bierzecie mnie za Anne Marie Wesołowską,ale powiedziałam co wiedziałam.
Pozdrawiam i Anastazje i Black Betty...:):)
hyDEPPark, raczej nie mam znajomych co by miały kartę itp, ale dzięki za rade:)
dziewczyna piratka, na allegro właśnie nie chciałam kupować;)
Bodynatchers, dzięki za poparcie:)
oucia, na merlinie jest niedostępna
jeszcze poszukam w necie. może coś się znajdzie.:)
Ja też mam tą ksiązkę tylko mam mały problem :/
Dostałam ją od koleżanki na urodziny,a się okazało, że jest nie dodrukowana i brakuje w niej paru stron :(
Jakbys mogła ty albo ktos inny zeskanować mi te pare stron i na maila przesłać byłabym ogromnie wdzięczna. Bo wiadomo, że się chce przeczytać cała książke bo tak to traci sens...
To jak było by z tym skanem??
Jeżeli ktos mógłby to ja podam strony, których mi brakuje (jest ich kilka żeby nie było to nie pol książki) i adres e-mail.
Wejdz na www.cyklady.com.pl - to jest ksiazka tego wydawnictwa.
Wpisujesz na stronie internetowej email,adres,nr tel i zamawiasz.Ja tak zrobilam,a potem dostalam potwierdzenie na meila,ze ksiazke wysla w poniedzialek,a dojdzie najprawdopodbniej we wtorek - wiec jutro bede czekac :)
Koszt ksiazki to 34,90 i o ile sie nie myle,jak zamawiasz ponizej jakiejs sumy to jest koszt przesylki 10 zl.
Pozdrawiam
Zapomnialam dodac,ze ksiazke wysylaja kurierem i jest platne przy odbiorze,wiec to chyba wyjscie dla ciebie :)
Istnieje jeszcze takie miejsce, jak KSIĘGARNIA (nie, nie internetowa). Nie możesz poprosić, żeby zamówili ją dla Ciebie? Wtedy nie byłoby problemów z przelewami, allegrami i innymi takimi...
ewentualnie jest też coś takiego http://www.cyklady.com.pl/index.php?str=25&id=114 ale nie wiem, jak wyglądają zakupy na tej stronce
Po co odnawiać taki stary temat? Od kwietnia dziewczyna na pewno już tą książkę znalazła, a strona www.cyklady.com.pl została jej podana pare odpowiedzi temu. Rzeczywiście mogła szukać w księgarniach czy empikach, ale cóż...
Tu nie chodzi tam o zadne odnawianie tamatu xD
Szukam kogoś (jak wynika z poprzedniego mojego wpisu tutaj) kto ma tą książkę i mógłby mi zeskanować kilka stron bo ja mam niedodrukowaną, a nie moge jej wymienić.
Hmm... Prawdę mówiąc, myślałam, że ten wpis o skanowaniu też jest z kwietnia:) Zdziwiłam się, że taki stary temat jest na pierwszej stronie forum. Moja wypowiedź nie była kierowana do ciebie^^
Lunatic, odpowiedziałam na temat, bo zasugerowałam się jego wysoką pozycją nie sprawdzając uprzednio daty ostatniej odpowiedzi. Kiedy zauważyłam, że topic jest mocno nieaktualny post był już wysłany... zgłosiłam go do usunięcia właściwie zaraz po dodaniu, ale nadal tu jest, więc widzę, że mody i adminy działają z zabójczą prędkością :/
A to sorry^^ Takie daty rzeczywiście mogą namieszać, a na filmweb'ie chyba prawie wszystko działa z niesamowitą prędkością...
To ma ktos tą książke żeby zeskanować??
Strasznie mi na tym zależy bo chce ja całą przeczytać, a jak nie ma kilku stron to w pewnym momencie traci sens
http://allegro.pl/item464379046_super_naszywka_johnny_depp.html
http://allegro.pl/item464382308_super_naszywka_johnny_depp.html
nie jest to co prawda książka ale polecam :)
Ludzie, czy w ogóle czytaliście ten temat? Dziewczyna, która go założyła już dawno kupiła sobie tą książkę. Lady Van Tassel odnowiła temat, bo w jej książce brakuje paru stron i pyta się, kto może jej je zeskanować. Więc po jakiego wyskakujecie tu z księgarniami i jakimiś cholernymi naszywkami?
Lunatic IDIOTO coś Ci się pomyliło, przeczytaj sobie temat, ludzie odpowiadają dziewczynie która właśnie założyła temat a nie tej która go ponoć odświeżyła
Po pierwsze nie jestem facetem, a po drugie dziękuje za kolejny 'inteligenty' komentarz i uświadomienie.
Tak trudno zwrócić uwagę na odmianę czasownika i znaczek przy nicku. To chyba przerasta twoje możliwości, ale nie martw się. To forum od dawna przyciąga ludzi z problemami i kompleksami, więc na pewno ktoś ci pomoże. Chociaż bardziej doradzałabym wizytę u psychologa.