Johnny D.jest gorącym facetem, ma coś w sobie że mnie oczarował xD może jako Jack Sparrow ;P
To prawda Johnny to gorący facet...jest boski...a te jego oczy...:-)Ale już wcześniej był taki temat na forum
tak szczerze powiedziawszy to nawet kilka takich tematów powstało... wystarczyło odświeżyc,no ale jak chciałaś się tym z nami podzielic w osobnym temacie to też nas to cieszy ;D
Dajcie spokój, to ważna informacja, tylko podana szyfrem.
"Johnny D.jest gorącym facetem"
Się wie. Każdy kiedyś choruje i ma gorączkę.
"ma coś w sobie"
Wirusa?
"mnie oczarował"
Czyt. zaraził.
"może jako Jack Sparrow"
Tutaj autorka sugeruje, że zaraził się na Karaibach.
Tak więc musimy jej podziękować za ten temat. Dzię-ku-je-my ;)
Kwestia gustu.
O Tobie też ktoś może powiedzieć, że jesteś żałosny, chamski, źle wychowany, delikatnie mówiąc niemiły, nieokrzesany itd...itp... a czy tak jest naprawdę?
Drogi солнсе!
Ależ ja doskonale zdaję sobie sprawę. Nie sądzę jednak, iż powinniśmy zaśmiecać temat dyskusją o mojej osobie, także jeżeli masz mi coś do napisania, zrób to w moim profilu. Lub, jeżeli Ci zależy, w co wątpię, załóż osobny temat.
Dziekuję, pozdrawiam.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jeden uważa, ze to podchodzi już pod kłótnię, a drugi juz tak nie uważa.
Jutro jest zaćmienie słońca (choć to słoneczko na forum ciągle wydaje się zaćmione ;P) więc na jeden dzień będziemy go mieć z głowy.
wiem że jestem Ciekawą osobowością ale możecie powstrzymać się z obgadywaniem mnie do momentu kiedy będę mógł na bierząco odpisać?
Jak nie to wszystkim chce powiedzieć ch*j wam w oczy:/
Cieszy mnie ten fakt słonko... I gań dalej poczynania co niektórych.. Wychodzą z tego rozmowy wielce ożywcze:))