OK GRAMY NA PEWNO WSZYSCY ZNACIE ZASADY !! Ale dla pewności przypomne, Zaczynamy od jakiegoś aktora,aktorki. Potem film aktorka,aktor i tak do... JOHNNY'EGO DEPPA!!! Ok to zaczynam
Matthew McConaughey - Czas Zabijania - Samuel L. Jackson - Gwiezdne wojny II -
Christopher Lee - Jeździec bez głowy - Johnny Depp
Michel Piccoli
Michel Piccoli - Wracam do domu - John Malkovich - Oszukana - Angelina Jolie - Turysta - Johnny Depp
Milla Jovovich
Milla Jovovich - Piąty element - Bruce Willis - 12 małp - Brad Pitt - Mr. & Mrs. Smith - Angelina Jolie - Turysta - Johnny Depp
Danny John-Jules
Danny John-Jules - blade II - ron perlman - drive - ryan gosling - blue valentine - michelle williams - brokeback mountain - heath ledger - parnassus - johnn depp
geun seok jang
Geun seok Jang -Nie odebrane połaczenie3 - Maki Horikita - Wizje - Hiroshi Mikami - Wesołych świąt, pułkowniku Lawrence - David Bowie - Zoolander - Milla Jovovich - Piąty element - Bruce Willis - 12 małp - Brad Pitt - Mr. & Mrs. Smith - Angelina Jolie - Turysta - Johnny Depp
Ye-jin Son
Ye-jin Son - Kaeinui Chwihyang - lee minho - boys over flowers -
kim hyun joong - hotelier - seiichi tanabe - swiat wokol nas - tea kimura - zero focus - miki natania - jedwab - keira knightley - piraci - johnny depp
hideto matsumoto
Hideto Matsumoto - Tokyo Pop - Hiroshi Mikami - Wesołych świąt, pułkowniku Lawrence - David Bowie - Zoolander - Milla Jovovich - Piąty element - Bruce Willis - 12 małp - Brad Pitt - Mr. & Mrs. Smith - Angelina Jolie - Turysta - Johnny Depp
Uwe Ochsenknecht ( coś z innej beczki :) )
Uwe Ochsenknecht - Luter - Joseph Fiennes - Kupiec wenecki - Al Pacino - Donnie Brasco - Johnny Depp
Omid Abtahi
Omid Abtahi - bracia - jake gyllenhaal - brokeback mountain - heath ledger - parnassus - johnny depp .
aleksandr domogarow
aleksandr domogarow - Ogniem i mieczem - Daniel Olbrychski - Salt - Angelina Jolie - Turysta - Johnny Depp
Steve Bacic
Steve Bacic - xman 2 - hugh jackman - prestiz - christian bale - the dark knight - heath ledger - parnassus - johnny depp
shun oguri
Shun Oguri - Kikoku - Takeshi Kitano - Wesołych świąt, pułkowniku Lawrence - David Bowie - Prestiż - Christian Bale - Equilibrium - Sean Bean - Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów: Na krańcu świata - Johnny Depp
Mark Sheppard
Mark Sheppard W imię ojca Daniel Day-Lewis Czarownice z Salem Winona Ryder Edward Nożycoręki Depp
Amitabh Bachchan
Amitabh Bachchan - Ksiezniczka i cesarz - Aishwarya Rai Bachchan - Ostatni Legion - Ben Kingsley - Wyspa tajemnic - Leonardo DiCaprio - Co gryzie Gilberta Grape`a - Johnny Depp :)
Paprika Steen ;-)
akurat jadła kanapkę z papryką
Paprika Steen - Nie bój się mnie - Ulrich Thomsen
Królestwo niebieskie - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów - Depp
Björk Guðmundsdóttir :P
smacznego :)
Björk Guðmundsdóttir - Byc jak John Malkovich - Cameron Diaz - Las Vegas Parano - Depp :))
Isabelle Huppert
dziękuję :)
Isabelle Huppert Biała Afryka Christopher Lambert Ghost Rider II Nicholas Cage 60 sekund Angelina Jolie Turysta Depp
Isabelle Adjani
mała ciekawostka co do Bjork ona tylko tworzyła muzykę do Beign John Malkovich :)
Isabelle Adjani - Bon voyage - Gerard Depardieu - Tajny agent - Christian Bale - Wrogowie publiczni - Depp :)
Kuang Ni haha..powodzenia ;-)
Kuang Ni Niepokonany wojownik Chia Hui Liu Kill Bill Uma Thurman Pulp Fiction John Travolta Bez twarzy Nicholas Cage 60 sekund Angelina Jolie Turysta Depp
Nicolai Cleve Broch również powodzenia ;)
Całkiem łatwe:P
Nicolai Cleve Broch - Essential Killing - Emmanuelle Seigner - Dziewiąte Wrota - Depp ;)
dlatego życzyłam powodzenia nie wiem czemu user sie nie odezwał :D
a kto dalej ?
jak byłam mała zawsze wydawało mi sie że mówią do niej "głupi Goldberg" xD
Whoopi Przerwana lekcja muzyki Jolie Turysta Depp
hymm to może Natasha Henstridge
hehe :D
Natasha Henstridge - Jazon i Argonauci - Dennis Hopper - Source, The - Depp
może ten pan:Trevor Goddard :)
ale widziałam na forum że dużo osób w dzieciństwie tez tak miało :D
Trevor Goddard 60 sekund Jolie Turysta Depp xD xD he he
to moze teraz Ben Kingsley :D
narazie spadam na G.I. Joe
ok, miłego seansu:) napisz czy fajny;)
Ben Kingsley - Sprawca Zero - Aaron Eckhart - The Rum Diary - Depp
hmm... Raynor Scheine :P
co ja naplotłam ogladałam G.I Jane xD ahahaha to chyba przez to że jednym okiem patrzyłam na monitor a drugim na telewizor :D Fajnie tak pooglądać twarde kobiety z "jajami" od razy na myśl przychodzi mi Ellen Ripley z Obcego :D
Raynor Scheine szybcy i martwi Leonardo DiCaprio Co gryzie Gilberta Grape'a Depp
Jürgen Prochnow
:D
Jurgen Prochnow -Kod da Vinci-Tom Hanks-Bezsenność w Seattle-Meg Ryan
-Miasto Aniołów-Nicolas Cage-Ghost Rider-Eva Mendes-Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2-Johnny Depp
Trochę długie, ale udało się :)
a na dokładkę: Hugh Jackman
hehe:) tego nie oglądałam:P
Jack Black - Holiday - Rufus Sewell - Turysta - Depp
Adewale Akinnuoye-AbgajexD
Teraz widzę 4 centymetrowe okienko,a wcześniej była tylko strzałka do przesuwania.a Pół strony stoi puste.Co to za porządki?...zgnić tylko.
G.I Jane nie ogladałaś ? z Demi Moore ;D ogółem fajny film :D ale wole Ellen od Obcego
to żeś dowaliła aktora
Adewale Akinnuoye-Abgaje Tożsamośc Bourne'a Matt Damon Infiltracja Leonardo DiCaprio Co gryzie Gilbera Grape'a Deppa
to teraz Tom Hiddleston :D
John Goodman - Big Lebowski - John Turturro - Secret Window - Depp
Gotaro Tsunashima ;)
Gotaro Tsunashima - Japonska historia - Toni Colette - Zmiana pasa - Ben Affleck - Buntownik z wyboru - Matt Damon - Dobry agent - Angelina Jolie - Turysta - Depp :)
Sonja Richter
dobra jestem nie zauważyłam komentów tych xD
Sonja Richter - Otwarte serca Paprika Steen - Nie bój się mnie - Ulrich Thomsen -Królestwo niebieskie - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów - Depp
Tom j/w
G.I Jane nie oglądałam:P nie lubię za bardzo Demi Moore (Aniołki Charliego) ;)
Tom Hiddleston - O północy w Paryżu - Michael Sheen - Alice in Wonderland - Depp
to teraz Lateef Crowder;)
ja ten film juz tyle razy oglądałam, ale lubie go po prostu :) kiedys jak pomyslałam o Demi to zaraz mi ten Ashton Kutcher do głowy wpadał..hehe
Lateef Crowder Księga ocalenia Denzel Washington kolekcjoner kości Angelina Jolie Turysta Depp
Queen Latifah ;)
Mi też się z Ashtonem kojarzy :P No to teraz dałaś xD
Queen Latifah - Epoka lodowcowa 2: Odwilż - John Leguizamo - The Source - Depp :D
TabooxD
lubie Queen latifaf oglądałam pare z nia fajnych komedii :D taka swojska murzynka ;D
Taboo ( o matko xD) Brudne sprawy Cuba Gooding Jr Pod obserwacją Val Kilmer Gorączka De Niro Chłopiecy świat Leo Dicaprio Co gryzie Gilberat Grape'a Depp :D jaooś doszłam
Holly Hunter
nie o matko, to tylko TabooxD
Holly Hunter - Dziewięć kobiet - Aidan Quinn - Benny & Joon - Depp:)
Takeshi Kusao:P
Takeshi Kusao-Dragon Ball GT-Robert McCollum-Amerykański koszmar-Johnny Sneed-Córka prezydenta-Katie Holmes- Batman - Początek -Christian Bale-Wrogowie publiczni-Johnny Depp
Alex O'Loughlin
a w G.I Jane grał Viggo Mortensen z Władcy Pierścieni?;P
Alex O'Loughlin - Holiday - Rufus Sewell - Turysta - Depp
Tony Hawk:)
Tony Hawk - Królowie Dogtown - Nikki Reed - Jej pierwszy raz - Alec Baldwin - Elizabethtown - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów - Johnny Depp
Sydney Tamiia Poitier :D