Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Kto napisze wzór maila jaki wysyła się po autograf z góry dziękuje.

ElectricWarrior

hi johnny I'm your pussy fan.
I lov U so much.
And i hate you too.
I need your autograph NOW,
no?
I kill me and my family.
See you on the bedroom.
Your SWEET something..

and the adress

cry_baby

O Słodki Jezu! mam nadzieję, że nie mówisz poważnie ?

enigmatique92

tak cry_baby napewno jak to wyśle to dostanie autograf z pewnością ;d;d;d (nie rozumiem tej złośliwości ???)

Agata17u2

ja stawiam że to stąd, że jest dobre 15 tematów o autografie Johnny'ego -_-*
i być może ze cry_baby uważa, że chęć posiadania autografu ulubionego aktora to coś złego <z czym się nie zgadzam>

eM_Barrie

Cry_baby nie potrzebnie się nabijasz!Poprostu autorka nie zauważyła tematu o autografie!

_Tanya_

no przestańcie, a skąd wiecie ze on się nabija??:P odrobina tolerancji!! :P

_Tanya_

K.......skąd Ci do głowy Dziewczyno z Wyższych Szczebli że jestem płci żeńskiej no powiedz jestem chłopakiem k.......... i to była obraza.

ElectricWarrior

Skąd mi przyszło do głowy,bo nie patrzałam na Twój nick,a o autograf Deppa najczęściej proszą osoby płci pięknej(to nie obraza).Pozdrawiam

cry_baby

Fajny pomysł i...zdolności twórcze :D
//oni i tak tego nie czytają..//

cry_baby

To miało być śmieszne? Było totalnie żałosne, podobnie jak Twój poziom znajomości angielskiego, niczym rodem prosto z gimnazjum- "I kill me and my family", no ale czego więcej spodziewać sie po tym forum, "hihi".

Anastazja_2

Ej no sorry, tyle ludzi mnie zjechało, a jak dotąd lepszej propozycji nie widac.
Inteligencja na 102.

cry_baby

Hello! My name is ... I send to you mail, because I really want to get a autograph of Johnny Depp. He's my favorite actor. My favorite film with him are ... . I now that my English is very bad, but I'm trying .He's great actor. Please send to me a photo of Johnny Depp with his real autograph!

My address:
........
PS.To,jak najktótsza wersja podana mi przez kogos!Pozdrawiam

_Tanya_

jacobst@unitedtalent.com na ten adres zapomniałam dodać:-}

Anastazja_2

Anastazjo, skoro to forum jest takie beznadziejne to co tutaj robisz? :)

blumenkohl

męcze dzieci z gimnazjum ;*

użytkownik usunięty
ElectricWarrior

Poproś św. Mikołaja o pomoc, ale nie, czekaj... do niego też trzeba wysłać list, no to kicha. Nie wiem czy sprostasz temu wyzwaniu... ;]