Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wiem, że ten temat był już omawiany tysiące razy, ale nie moge się w tym połapać (lol:).

czy ktoś może jeszcze raz napisać po kolei jak dostać autograf Johnny'ego???

Wiem, że, aby dostać autograf wsyłając "zgłoszenie" pocztą trzeba załączyć kopertę ze swoim adresem zwrotnym i kupon na odpowiedź (międzynarodowy kupon na list zwrotny). Można też napisać coś od siebie.

Natomiast co trzeba zrobić zgłaszając się e-mailem??? Czy to na ten adres jacobst@unitedtalent.com????? Czy wystarczy tylko np. napisać coś od siebie i podać swój adres zwrotny??? Czy jeszcze coś???

Uff, sorry że zaśmiecam forum kolejnym postem na ten temat, ale byłoby strasznie fajnie gdyby ktoś odpowiedział...

dziękis, pzdr

ko_alka

A adres zwykły to ten
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
????????????????????

:::now bring me that horizon:::

ko_alka

http://www.filmweb.pl/topic/1003083/autograf.html
http://www.filmweb.pl/topic/998570/Adres..html

A to tylko tematy z pierwszej strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ech... już naprawde nie mam na to siły

ko_alka

Tak.
Właśnie na ten adres (jacobst@unitedtalent.com) wysyłasz maila. I wystarczy podać swój adres. I tak, możesz coś napisać od siebie. I to wszystko ;)
Co do listu nic nie powiem, bo nie wysyłałam.
Pozdrawiam,
Irbis.

ko_alka

a ja nie pisałam żadnych mejli. Po prostu wysłałam list, na adres, który podała użytkowniczka, 3 posty wyżej.

To źle? :(

O co chodzi z tym mejlem?

PannaMartyna

hehe to dobrze,że wysłałaś pocztą.
E-mail to po prostu drugi sposób dostania autografu. Na adres jacobst@unitedtalent.com wysyłasz prośbę o autograf,podajesz swój adres i czekasz.
rozwiązanie o tyle lepsze,że nic nie płacisz i nie musisz nawet wychodzic z domu ;)

taCoryje

Lady Rosely, dziękuje :)
Uspokoiłaś mnie..
a ja właśnie chwilę temu wysłałam również mejlem..
A tradycyjną pocztą niecały miesiąc temu.. ale nie wiem czy mi się poszczęści.