Ponad 30 000 głosów, toć tyle nie ma nawet Matrix...
Czyżbyś nie oglądał filmów Deppa? Mówią same za siebie i doskonale tłumaczą tak wysoką średnią i liczbę głosów. Z resztą jeśli ktoś dobrze wygląda, to nie znaczy automatycznie, że jest przeciętnym aktorem i wygląd to jedyne, co ma widzom do zaoferowania. I jeśli ktoś lubi filmy, w których gra przystojny aktor (a takich jest wielu, to nie musi być koniecznie Johnny), niekoniecznie jest rozwrzeszczaną małolatą czytającą "Bravo", a znającą Deppa li i jedynie z "Piratów z Karaibów".
Ja nie rozumiem tylko jednego- czy duża ilość głosów to coś złego? Bo piszesz o tym jak o zbrodni przeciw kinematografii. Zebrały się tu Bravo Girl powiadasz? Cóż, w takim razie chyba nie wiesz kim tak naprawdę są "Bravo Girl". Mogę Ci dokładnie napisać, bo mam kilka takich osób wśród znajomych z klasy. Wspomniane wyżej "Bravo Girl" to wytapetowane, wydekoltowane pustaki, uganiające się tabunem za chłopakami, zaczytujące się w Bravo i wytrzeszczające pomalowane oczęta na słowa "Johnny Depp". Większość z nich nie ma zielonego pojęcia o "Ed Woodzie", "Edwardzie Nożycorękim", "Marzycielu", czy "Blow". Niektóre nawet nie widziały "Piratów z Karaibów". Więc mylisz pojęcia. Jeśli chciałeś tu napisać o fankach, które poznały Johnnego przez Piratów to źle dobrałeś słowa. To są po prostu fanki Jacka Sparrowa i nic w tym nie ma dziwnego. Lubią go i tyle.Zresztą, takich, które znają TYLKO Piratów tez jest tutaj mniej. I wydaje mi się, że forma tego forum tez ostatnio sie poprawiła. To tyle. Pozdr!
Zgadzam się z autorem tamu,nie wiem co to za mania ten Depp,jest dobrym aktorem ale na to miejsce zdecydowanie nie zasługuje.
Ojej ile tych tematów już było, no ale po to jest forum. Ja poznałam Johnnego przez piratów i co? Nie byłam od razu jego fanka. Zainteresował mnie dopiero jak obejrzałam "Marzyciela" i "Blow", no i tak sie zaczęło, obejrzałam już wiele jego filmów i stwierdzam, że jest naprawdę świetnym aktorem. A skoro uważasz, że tutaj są same "Bravo Girls" no to ok, może jest ich dużo no i co z tego?
No właśnie,ale wiesz że przez takich ludzi jak ty on traci głowę,nie może sobie z wami poradzić,wyobraź sobie jak on się musi czuć że jest tak postrzegany przez nastolatki,przez to nie będzie miał opini aktora mistrza,czaisz bazę ?
Tyton a skąd wiesz czy ja jestem taką dziewczyną z "Bravo..." ? heh jeśli tak to się grubo mylisz.Też nie lubię takich dziewczyn ale przecież nic z nimi nie zrobisz.
Jednakowoż myślę, że... Depp stał się po prostu modny. Tak, modny. Nawet bardzo. Głównie wśród nastolatek. Ma talent i jest dobry w tym, co robi - nie przeczę i nie mam nic przeciwko niemu.
Ale faktycznie to stało się już wielce męczące.
Ciagle tylko Depp, Depp...
Dawno mnie tu nie było i muszę przyznać,że forum prezentuje się nieco lepiej.Wygląda na to,że moda na Deppa powoli mija a ci co go cenili naprawdę są tutaj nadal.A co do tematu to może i autor ma trochę racji ale trzeba przyznać,że "Bravo Girl" po miesiącu znajda sobie inny obiekt westchnień,więc nie ma się nad czym rozwodzić.Teraz tylko pozostaje się modlić,żeby nie wyszła kolejna część piratów bo znowu będzie tu tzw. masakra.Pozdrawiam!