Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nikt nie gra lepiej świrów, pomyleńców, outsiderów niż on. Po prostu genialny jak dla mnie. Jego mimika bezcenna.

TorcidaTiger

nie musi

Sparow5

Aaaleeeeee! Ściąga pomysły na ruchome avatary. Powiem dla paaaniiiiii.
:)

JaFw

Nom, uleglem modzie, chociaz moj avatar faktycznie się rusza, a u emki obrazy sie zmieniaja, ale sa statyczne. Widze, ze wreszcie się pogodziłyście, fajnie to widziec.

użytkownik usunięty
Sparow5

no nieźle lansuję nową modę.

Sparow5

Jakoś tak wyszło.; Chyba się starzeję:)
I mam dobry humor, bo mój narzeczony M.R w niedzielę w tv.
hahahaha!

użytkownik usunięty
Sparow5

Awatar pierwsza klasa, z piękną kobietą i pełną piersią.

kiedys widzialem to na takim kanale E (calkiem spoko program, na ktorym byly pokazywane gale oscarowe i ogolnie zycie gwiazd). Jurassic park zaraz leci, pewnie ogladalas, ale i tak polecam.
a tak w ogole to kogo masz w avatarze?

użytkownik usunięty
Sparow5

Oglądałam to nawet ostatnio na youtubie. Ale myślę, że mnie gej też mógłby tak dotykać.
Nie, nie oglądałam. To znaczy oglądałam dawno temu, jak byłam mniejsza, ale jakoś nie chce mi się tego oglądać, w ogóle.
Georgia May Jagger, dla mnie najseksowniejsza modelka.

i co tez bys byla taka zadowolona :)
Jeden z moich ulubionych filmow przygodowych, swietnie sie bawilem podczas pierwszego seansu, a w ciagu dalszych nie bylo gorzej.
Niezla, mi ta Rubik jakos wcale nie podchodzi, chuda, watla i ogolnie nie zachwyca.

użytkownik usunięty
Sparow5

Nie tyle zadowolona, co inaczej bym to odebrała. Poza tym, akurat wtedy miała bardzo ładnie wyeksponowane piersi i myślę, że wielu mężczyzn chciało być wtedy na jego miejscu. A nawet kobiety.
Rubikowa to jakaś wątła trzcina. Ani to ładne, ani seksowne. Gratuluję sukcesu w świecie mody, ale nic poza tym. Ma całkiem przystojnego męża i nie rozumiem, co on w niej widzi.

wiadomo gej najlepszy przyjaciel kobiety, tak przynajmniej mowia. ja mam w sumie do nich ambiwalentne stanowisko, z jednej strony tolerancja jest , ale dajmy taka sytuacje, gdy widze ich w sklepie trzymajacych sie za rece i jeden do drugiego mowi "co mam ci zrobic na obiad..." to w srodku nie ma tej akceptacji.
Z polskich aktorek to ta zmuda - trzebiatowska nie jest zla, szkoda ze jej gra nie jest na poziomie urody, w ogole to nie znam dobrych polskich aktorek, nie wiem moze gruszka, ale za malo z nia widzialem, zeby cos powiedziec, ale skoro wszyscy siedza w serialach to nie ma sie czemu dziwic

użytkownik usunięty
Sparow5

Mi to osobiście nie przeszkadza. To znaczy podchodzę do tego normalnie. Gdy np. w praku siedzi dwóch mężczyzn, trzymają się za ręce, itp., to nie odbieram tego jako czegoś niezwykłego, nie wgapiam się, nie pokazuję palcem, nie odwracam się. I trudno jest mi zrozumieć, dlaczego komuś może to przeszkadzać. Naprawdę. Znam osoby, które nie tolerują gejów i nie mam pojęcia dlaczego. Obrzydza cię to?
Ja jeśli miałabym wybrać taką seksowną / ładną polską aktorkę to byłaby to chyba Edyta Herbuś (chociaż jaka z niej znowu aktorka?). I niestety, ale mi też nie przychodzi do głowy nazwisko żadnej polskiej aktorki, którą mogłabym uznać za dobrą.

Mi to wlasciwie tez nie przeszkadza, tylko niektore sytuacje powoduja maly niesmak albo inaczej zdziwienie, moze gdybym znal osobe o takiej orientacji, chodzila ze mna do klasy to bym mial inny na to poglad.
z polskimi mlodymi aktorami jest tak samo, pawlickiego w miare lubilem (zapowiadal sie dobrze z odzysku, drzazgi), ale jak gra w takich szitach jak kac wawa to nie swiadczy to o nim najlepiej.

użytkownik usunięty
Sparow5

Ja też nie znam takiej osoby. Albo znam, tylko o tym nie wiem. Myślę, że wiele osób homoseksualnych dopiero po zakończeniu szkoły "wychodzi z ukrycia" i są w stanie otwarcie mówić o swoich preferencjach. Wtedy ma się już znajomych, których się lubi. W szkole trzeba codziennie funkcjonować między ludźmi, których nie zawsze darzy się sympatią.
Nie oceniam gry Gierszała, bo widziałam z nim tylko 2 filmy, ale cieszę się, że się nie szmaci. To znaczy, rozumiem, kiedy aktor idzie do jakiegoś serialu i tam chce zbić trochę kasy. Ale to co robi np. Karolak w tych polskich tasiemcach to jakaś żenada. Gdzie on jeszcze nie grał?
Zobaczymy też co wyjdzie z Marcina Kowalczyka. Wygląd ma, może i talent też. A na pewno niezły początek, którego mogą mu pozazdrościć młodzi aktorzy.

użytkownik usunięty
Sparow5

Właściwie dlaczego zawsze mówi się o akceptacji gejów? Bo lesbijki, nie wiem, traktuje się je inaczej, może nawet na równi z parami hetero.

ludzie czesto powierzchownie pacza, a wiadomo, ze ladna para kobiet wyglada lepiej od pary facetow, pewnie w duzej mierze o to chodzi

O k... (cenzura) !!! "Wątła trzcina" hahahaha!
Coraz lepsze teksty, widzę:)

użytkownik usunięty
JaFw

Zacytowałam Kate Winslet, która w jednym z wywiadów właśnie powiedziała, że "nie chce być jakąś wątłą trzciną" :)

użytkownik usunięty
TorcidaTiger

Idealnym aktorem do roli odmieńców to jest Nicholson.

użytkownik usunięty

Mnie trochę wkurza ten jego wyraz twarzy. Pomylony uśmiech.

Mam to samo odczucie,chociaż lubię jego role to mam wrażenie, że do końca nie jest trzeźwy:)

użytkownik usunięty

Nicholsona? Ma taki wyraz twarzy. Hopkins ma takie "złe" spojrzenie. Nie wiem, może to dlatego, że takie role (Lśnienie / Milczenie Owiec) u nich są akurat takie najbardziej popularne.

użytkownik usunięty

Konkretnie o to http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUCvbhyG3lGqz-Y4j R5BnrVUJQbQ_3vhhBukjn0A3qFhib_rTm
i mówienie jakby przez zęby.

użytkownik usunięty

Ledger też tak trochę mówił. Ale myślę, że Nicholson nawet poza planem wygląda na takiego szaleńca.

Ma świetną facjatę, że to tak nazwę - nawiedzoną:)

TorcidaTiger

Pitt gra lepiej pomyleńców - patrz."Fight Club" , Gary Oldman , Daniel Day-Lewis (Ale ten to zagra wszystko :p) Nie wspominając już o Nicholsonie itd.itp , mógłbym długo tak jeszcze wymieniać ..

Kaem_fw

A i jeszcze Norton :p

Kaem_fw

No i Heath stworzył jedną znakomitą rolę szaleńca (Joker) Ale trudno mi stwierdzić czy był w tym lepszy od Deppa (Chyba wiadomo z jakiego powodu) Więc ..

Kaem_fw

Może że sie wyraziłem. Chodziło mi o bajkowych dziwaków a nie psychicznych czy niebezpiecznych ludzi.

TorcidaTiger

Cóż , może wtedy to ja źle zrozumiałem .. Ale i tak uważam że taki aktor jak np.Daniel Day-Lewis , czy też Gary Oldman są od niego wybitniejsi (Z resztą nie tylko oni) W każdym calu , co oczywiście nie zmienia faktu iż Johnny również jest świetnym aktorem :)