No właśnie, jak to jest??? Założyłam ten temat żeby wreszcie wyjaśnić tą, jakże powszechną na tym forum, kwestię;). Osobiście bardzo lubię Johnego Deppa, cenię go i podziwiam. Według mnie jest rewelacyjnym aktorem i to sie tak naprawdę liczy najbardziej, ale nie oszukujmy się, wygląd jest również bardzo istotny i nie będę udawać że tak nie jest. Johnny jest moim ulubionym aktorem, wręcz idolem, uwielbiam filmy z jego udziałem, lubię na niEgo patrzeć, ale też nie szaleję na jego punkcie, nie ślinie się na jego widok, nie wzdycham OCH i ACH i (o zgrozo) nie twierdze ze go kocham i pragnę mieć z nim dzieci;].
Jak to jest w wazsym przypadku? Tzn za co go lubicie, nie lubicie, slinicie się, wzdychacie lub co tam jeszcze chcecie;)??? Głównie to mi o argumentację chodzi:)
Ja Johnnego lubię za jego urok osobisty, mocny charakter, że nie daje się komercjalizacji, że ma swój własny, niepowtarzalny styl i nie przejmuje się tym, co ludzie o nim myślą. A czy wygląd ma tu coś do rzeczy? Pewnie tak... Nie czarujmy się...
Kocham go za grę, urozmaicenie ról, urok. W żadnym przypadku "uczuciowo", bo przecież nie znam go osobiście i nie chcę, żeby zostawiał zonę z dzieciakami. A poza tym gruba i brzydka pesymistka ze mnie :0)
Każdy może wyrazić swoją opinię czy go kocha czy nie :) Ja go nie kocham ale to mój ulubiony aktor nie tylko ze wzg. na urodę , chociaż ją posiada :)
Johnny Depp? Moim zdaniem to jeden z najlepszych aktorów dwudziestego pierwszego wieku (i dwudziestego też). Z kolei ja ślinię się na jego widok, wzdycham i aż żal mi mrugać oczami, kiedy oglądam film z nim w roli głównej. Jest moim idolem i ulubionym aktorem. Ale nic poza tym. Ma kawałek ciałka, na które można popatrzeć, ma ogromny talent, który powala mnie na kolana. Jestem jego fanką, po prostu :)
Ja nie kocha jego, tylko jego aktorstwo, jago gre, jego image, który jest po prostu niepowtażalny i jedeny w swoim rodzaju-jest ganialny.
jest wybitnym aktorem i za to go kocham, to co zrobil w sleepy hollow, chariem, piratach, secret window i wiele innych... to jest... hmm... niesamowite, o! wyglad tez niczego sobie o czym swiadcza plakaty w moim pokoju. Ma cudowny, swój własny styl, piękne bransoletki, kapelusze, nosi duże okulary i gdzieś ma ze innym sie nie podobaja. Robi co chce. Mam wrazenie ze olewa opinię publiczną równo, ale dba o fanów, nawet czasem całując rozwrzeszczone fanki w policzek ;) Patrząc na niego nie 'ślinie się' ale nie da rady powstrzymac sie od uśmiechu. :]
ja Johnnego nie kocham (no co wy....to nawet nie realne) ALE KOCHAM NA NIEGO PATRZEC!! (:p) świetni gra i uwielbiam postacie przez niego grane :D
ja go kocham za:
jego oczy
głos
sposób jaki biega w piratach
role w filmach
spodób w jaki zyje
to ze jest inni niż wszyscy
zyje codziennoscia
to ze jest dziwakiem
i za to że jest tofanny :*:*:*:*::*:*:*:*::*:*:*:*:*
Dla mnie Johnny jest genialnym, cudownym aktorem;) Potrafi wcielić się w przenajróżniejsze role od komediowych do horrorów;) (Chociaż nie... do horrorów to on się nie nadaje bo wychodzi komedia;P) Ale to nie zmienia faktu,że jest znakomitym aktorem;) Ma w sobie to "coś", czego nie ma wieeeeluuu facetów ;) No i nie ukrywam, że czasem sobie wzdycham na jego widok (achh te jego kości policzkowe!) ;D, ale miłością tego nazwać nie można... Zresztą związek z nim to marzenia ściętej głowy;P
Pozdro!
Johnny to charakterystyczny facet, który w nosie ma całą otoczkę Hollywoodu i to jest w nim najfajniejsze. Pomimo tego że osiagnął komercyjny sukces, czyli w jego przypadku stał się sławny nie uderzyła mu przysłowiowa woda sodowa do głowy. Co więcej skupił się na rodzinie i aktorstwie, na tym co najbardziej go kręci. I bynajmniej widać że dobrze się tym bawi, bo postacie jakie gra już są zapisane w światowej kinematografii. Oby tak dalej. Pozdrawiam :)
Ja cenie go przedewszystkim za jego gre
A te wszystkie nastolatki wzdychajace po obejrzeniu piratow poprostu mnie smiesza
hmm...dlaczego go lubie...? Moze powiem tak...dowiedzialm sie ze gra w piratach gdy zobaczylam zwiastun 2 czesci...i oczywiscie cala pasja piratami rosla i rosnie nadal...lubie go dlatego bo...: hmm..bardzo trudne pytanie ale istnieje odpowiedz tylko musze sie zastanowic...lubie go poniewaz swietnie gra, moze nie dlatego ze chce ozenic sie z Vanessa bo jestem przeciwna temu zwiazkowi ale moze to wynijmy...wiec lubie go tak po prosu bo jest...i juz...
Zgadzam sie z uzytkownikiem zakrzew007
"ja go kocham za:
jego oczy
głos
role w filmach
spodób w jaki zyje
zyje codziennoscia
to ze jest dziwakiem"
a teraz moj komentarz
oczy-piekne, brazowe, jak na nie patrze (plakat)nie moge sie skupic (serio!)
glos-meski, gleboki, wspanialy!
co do biegania w piratach to nie ma watpliwosci :)
role w filmach-wszystkie swietne i niepowtarzalne
sposob zycia, "innosc", i to ze jest dziwakiem :):):) sprawiaja ze Johnny jest po prostu NIEPOWTARZALNY!
I za to go kocham.
ja johnnego po prostu kocham i nie bede tego ukrywać!!! mozecie sobie myslec ze przeciez to nierealne, ale ja naprawde wierze że kiedys spotkam kogos, choc troszkę podobnego do niego!!!
A co mi sie w nim podoba?
no własnie ta innosc, i to że nie lubi przeciętniactwa! no w wogóle jest ciekawy,i miło sie na niego patrzy. A jak widze jakis film znim, to, cos mi tak przykuwa serce ze przez reszte filmu nie moge sie skupic!!!
JOHNNY IS MY OBSESION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też się przyznaje ja Johnny'ego kocham i też nie będe tego ukrywać
a w nim mi się podoba
-że jest wspaniałym aktorem
-że się różni od innych
-że wspaniale wczówa się w swoje role
-jest dowcipny na wywiadach
-i że olewa konkurencje w hollywood nie patrzy na te inne gwiazdy kto jest na topie a kto nie najważniejsze dla niego jest jego rodzina i to mi się bardzo podoba :):)
i w ogóle jest wspaniały że miło na niego się patrzy jest przystojny i w ogóle... Ja mam takie coś jak oglądam z nim filmy to nie moge się powstrzymać jestem strasznie zapatrzona na film że jak ktoś domnie mowi to nawet nic nie słysze po każdym filmie z Johnny'm nie wiem co ze sobą zrobić bo jestem straznie podekscytowana filmem i poprostu wariuje i oglądam to jeszcze raz na komputerze... Napewno teraz myślicie że jestem jakaś rąbniętą fanką Johnny'ego... pozdrawiam wszystkich
Ja go bardzo lubię, cenie i szanuje, moja 'przygoda' z Johnnym zaczęła się gdzieś w w 5 klasie podstawówki kiedy obejrzałam z nim "Edwarda Nożycorękiego":]( film przepiękny) i od tamtej pory byłam jego zagorzałą fanką(no teraz tez jestem)
Mnie w Johnnym najbardziej intryguje i zadziwia to że potrafi wcielić się w naprawde najróżniejszą postać( grał we wszystkich gatunkach filmowych)
Napewo jako aktor jakąś urode ma ;D
Wogóle nie sposób oprzeć się jego urokowi ...
( jeżeli ktos ma zreszta swoje konto na epulsie to zapraszam do klubu Johnnny Depp- ok ) :)
Wogóle Depp jest moim idolem i zawsze będzie!:)
Ps.do autorki- no to masz konkurencje ,bo on ma zamiar niedługo ożenić się z Vanessą...heh
Pzdr!
Ja akurat nie widziałam zbyt dużo filmów z Johhnym (piszcie z dużej litery!) Deppem, a i jeśli mam coś dodać ja kocham JACKA SPARROWA a nie JOHNNY'EGO DEPPA(pisze się Deppa czy Depp'a?) bo Jack Sparrow jest świetny, Johnny Depp może też jest świetny i jest świetnym aktorem, ale nie wzdycham na jego widok, jak na przykład moja koleżanka :) niech sobie ma tą Vanessę i córkę Lily Rose (świetne imię!!) i syna Jacka, ale jakby w grę wchodził JACK SPARROW, to zrobiłabym WSZYSTKO, żeby z nim być :P nawet jeśli potem musiałabym dać mu w twarz, jak te wszystkie panienki :P A propos: Rzeczywiście świetnie biega w ,,Piratach" :) ale chodzi też nieźle (chociaż moja koleżanka [ta co wyżej] która była na 3 części [ja nie byłam] mówi że w 3 on już tak nie chodzi). Wiecie o co mi chodzi: Jack Sparrow chodzi, jak to mówi moja koleżanka ( ta co wyżej) jak panienka (chociaż ostatnio mówiła, że chodzi jak pijany pedał) w każdym razie kocham Jacka Sparrowa.
ZA WSZYSTKO!!!!!!!!!
A co do Johnny'ego Deppa... nawet go lubię.
Zgadzam sie z uzytkownikiem zakrzew007
"ja go kocham za:
jego oczy
głos
role w filmach
spodób w jaki zyje
zyje codziennoscia
to ze jest dziwakiem"
a teraz moj komentarz
oczy-piekne, brazowe, jak na nie patrze (plakat)nie moge sie skupic (serio!)
glos-meski, gleboki, wspanialy!
co do biegania w piratach to nie ma watpliwosci :)
role w filmach-wszystkie swietne i niepowtarzalne
sposob zycia, "innosc", i to ze jest dziwakiem :):):) sprawiaja ze Johnny jest po prostu NIEPOWTARZALNY!
hehe... zgodziłabym się z lawą ,byłabym najszczęśliwsza na świecie gdybym spotkała kiedyś kogoś podobnego do niego ;)
po prostu jest moim ideałem faceta i już , co się będę kryć ^^
maga16 co tu dużo bede mówic... on jest po prostu moim idealem faceta i moim marzeniem jest spotkac jego sobowtór ciute młodszy
A wg mnie nie ma fanki która chociaż trochę nie byłaby w nim zakochana. Poprostu to jest niemożliwe. Po za tym wiadomo że liczy się nie tylko wygląd ale też talent i to że napewno ma świetny charakter, skoro tak opiekuje się rodziną, ale po co kłamać że wygląd się nie liczy? Liczy się i ja np jak kilka osób wyżej chciałabym kiedyś spotkać kogoś takiego jak Johnny choć trochę podobnego i oczywiście młodszego, ale chciałabym i już! I nie myślcie że właśnie pisze to jego kolejna rozhisteryzowana fanka, ale...przyznacie mi rację- jego nie da się nie kochać :-) chociaż trochę:-). Tak więc ja też nie mogę czasami oderwać oczu od jego zdjęć a że mam ich na komputerze około 300 to zajmuje mi to długie godziny ;-). Można powiedzieć że też go kocham, troche to dziwne ale co mi tam ;-) pozdr!
hehe... ale to chyba byłoby za wiele żebyśmy wszystkie spotkały młodszy sobowtór Johnnego (; , ja chyba jednak zamieszczam to w kategorii marzeń, ale podobno marzenia czasami się spełniają ;)
a pewnie można go nie kochać jak lubi się zupełnie inny typ faceta :)
za Edwarda...
za Czekoladę
za Gilberta
za Don Juana
za wakacje w kurorcie
za Jezdzca bez głowy
za z piekła rodem
za ziewiąte wrota
za Marzyciela
za Jacka Sparrowa
za Człowieka który płakał