Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No właśnie, jak to jest??? Założyłam ten temat żeby wreszcie wyjaśnić tą, jakże powszechną na tym forum, kwestię;). Osobiście bardzo lubię Johnego Deppa, cenię go i podziwiam. Według mnie jest rewelacyjnym aktorem i to sie tak naprawdę liczy najbardziej, ale nie oszukujmy się, wygląd jest również bardzo istotny i nie będę udawać że tak nie jest. Johnny jest moim ulubionym aktorem, wręcz idolem, uwielbiam filmy z jego udziałem, lubię na niEgo patrzeć, ale też nie szaleję na jego punkcie, nie ślinie się na jego widok, nie wzdycham OCH i ACH i (o zgrozo) nie twierdze ze go kocham i pragnę mieć z nim dzieci;].
Jak to jest w wazsym przypadku? Tzn za co go lubicie, nie lubicie, slinicie się, wzdychacie lub co tam jeszcze chcecie;)??? Głównie to mi o argumentację chodzi:)

lori_4

Ja Johnnego lubię za jego urok osobisty, mocny charakter, że nie daje się komercjalizacji, że ma swój własny, niepowtarzalny styl i nie przejmuje się tym, co ludzie o nim myślą. A czy wygląd ma tu coś do rzeczy? Pewnie tak... Nie czarujmy się...

lori_4

Kocham go za grę, urozmaicenie ról, urok. W żadnym przypadku "uczuciowo", bo przecież nie znam go osobiście i nie chcę, żeby zostawiał zonę z dzieciakami. A poza tym gruba i brzydka pesymistka ze mnie :0)

Tender_L

Każdy może wyrazić swoją opinię czy go kocha czy nie :) Ja go nie kocham ale to mój ulubiony aktor nie tylko ze wzg. na urodę , chociaż ją posiada :)

lori_4

Johnny Depp? Moim zdaniem to jeden z najlepszych aktorów dwudziestego pierwszego wieku (i dwudziestego też). Z kolei ja ślinię się na jego widok, wzdycham i aż żal mi mrugać oczami, kiedy oglądam film z nim w roli głównej. Jest moim idolem i ulubionym aktorem. Ale nic poza tym. Ma kawałek ciałka, na które można popatrzeć, ma ogromny talent, który powala mnie na kolana. Jestem jego fanką, po prostu :)

Kriszti_off

Nic dodać nic ująć... zgadzam się z komentarzem powyżej:)

Shrew

Ja nie kocha jego, tylko jego aktorstwo, jago gre, jego image, który jest po prostu niepowtażalny i jedeny w swoim rodzaju-jest ganialny.

AnaMaria

jest wybitnym aktorem i za to go kocham, to co zrobil w sleepy hollow, chariem, piratach, secret window i wiele innych... to jest... hmm... niesamowite, o! wyglad tez niczego sobie o czym swiadcza plakaty w moim pokoju. Ma cudowny, swój własny styl, piękne bransoletki, kapelusze, nosi duże okulary i gdzieś ma ze innym sie nie podobaja. Robi co chce. Mam wrazenie ze olewa opinię publiczną równo, ale dba o fanów, nawet czasem całując rozwrzeszczone fanki w policzek ;) Patrząc na niego nie 'ślinie się' ale nie da rady powstrzymac sie od uśmiechu. :]

lori_4

ja Johnnego nie kocham (no co wy....to nawet nie realne) ALE KOCHAM NA NIEGO PATRZEC!! (:p) świetni gra i uwielbiam postacie przez niego grane :D

lori_4

ja go kocham za:
jego oczy
głos
sposób jaki biega w piratach
role w filmach
spodób w jaki zyje
to ze jest inni niż wszyscy
zyje codziennoscia
to ze jest dziwakiem

i za to że jest tofanny :*:*:*:*::*:*:*:*::*:*:*:*:*

lori_4

tzn w razie co jestem dziewczyna tylko pisze od brata

lori_4

Dla mnie Johnny jest genialnym, cudownym aktorem;) Potrafi wcielić się w przenajróżniejsze role od komediowych do horrorów;) (Chociaż nie... do horrorów to on się nie nadaje bo wychodzi komedia;P) Ale to nie zmienia faktu,że jest znakomitym aktorem;) Ma w sobie to "coś", czego nie ma wieeeeluuu facetów ;) No i nie ukrywam, że czasem sobie wzdycham na jego widok (achh te jego kości policzkowe!) ;D, ale miłością tego nazwać nie można... Zresztą związek z nim to marzenia ściętej głowy;P
Pozdro!

AsiulkA_2

Johnny to charakterystyczny facet, który w nosie ma całą otoczkę Hollywoodu i to jest w nim najfajniejsze. Pomimo tego że osiagnął komercyjny sukces, czyli w jego przypadku stał się sławny nie uderzyła mu przysłowiowa woda sodowa do głowy. Co więcej skupił się na rodzinie i aktorstwie, na tym co najbardziej go kręci. I bynajmniej widać że dobrze się tym bawi, bo postacie jakie gra już są zapisane w światowej kinematografii. Oby tak dalej. Pozdrawiam :)

lori_4

Ja cenie go przedewszystkim za jego gre
A te wszystkie nastolatki wzdychajace po obejrzeniu piratow poprostu mnie smiesza

lori_4

hmm...dlaczego go lubie...? Moze powiem tak...dowiedzialm sie ze gra w piratach gdy zobaczylam zwiastun 2 czesci...i oczywiscie cala pasja piratami rosla i rosnie nadal...lubie go dlatego bo...: hmm..bardzo trudne pytanie ale istnieje odpowiedz tylko musze sie zastanowic...lubie go poniewaz swietnie gra, moze nie dlatego ze chce ozenic sie z Vanessa bo jestem przeciwna temu zwiazkowi ale moze to wynijmy...wiec lubie go tak po prosu bo jest...i juz...

lori_4

Zgadzam sie z uzytkownikiem zakrzew007
"ja go kocham za:
jego oczy
głos
role w filmach
spodób w jaki zyje
zyje codziennoscia
to ze jest dziwakiem"

a teraz moj komentarz
oczy-piekne, brazowe, jak na nie patrze (plakat)nie moge sie skupic (serio!)
glos-meski, gleboki, wspanialy!
co do biegania w piratach to nie ma watpliwosci :)
role w filmach-wszystkie swietne i niepowtarzalne
sposob zycia, "innosc", i to ze jest dziwakiem :):):) sprawiaja ze Johnny jest po prostu NIEPOWTARZALNY!

I za to go kocham.

kiciak100

ja johnnego po prostu kocham i nie bede tego ukrywać!!! mozecie sobie myslec ze przeciez to nierealne, ale ja naprawde wierze że kiedys spotkam kogos, choc troszkę podobnego do niego!!!
A co mi sie w nim podoba?
no własnie ta innosc, i to że nie lubi przeciętniactwa! no w wogóle jest ciekawy,i miło sie na niego patrzy. A jak widze jakis film znim, to, cos mi tak przykuwa serce ze przez reszte filmu nie moge sie skupic!!!

JOHNNY IS MY OBSESION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lawa_3

Ja też się przyznaje ja Johnny'ego kocham i też nie będe tego ukrywać
a w nim mi się podoba
-że jest wspaniałym aktorem
-że się różni od innych
-że wspaniale wczówa się w swoje role
-jest dowcipny na wywiadach
-i że olewa konkurencje w hollywood nie patrzy na te inne gwiazdy kto jest na topie a kto nie najważniejsze dla niego jest jego rodzina i to mi się bardzo podoba :):)
i w ogóle jest wspaniały że miło na niego się patrzy jest przystojny i w ogóle... Ja mam takie coś jak oglądam z nim filmy to nie moge się powstrzymać jestem strasznie zapatrzona na film że jak ktoś domnie mowi to nawet nic nie słysze po każdym filmie z Johnny'm nie wiem co ze sobą zrobić bo jestem straznie podekscytowana filmem i poprostu wariuje i oglądam to jeszcze raz na komputerze... Napewno teraz myślicie że jestem jakaś rąbniętą fanką Johnny'ego... pozdrawiam wszystkich

BK_201

aha zapomnialam coś dodać on jest najwspanialszy na całym świecie :D

użytkownik usunięty
BK_201

Ja go bardzo lubię, cenie i szanuje, moja 'przygoda' z Johnnym zaczęła się gdzieś w w 5 klasie podstawówki kiedy obejrzałam z nim "Edwarda Nożycorękiego":]( film przepiękny) i od tamtej pory byłam jego zagorzałą fanką(no teraz tez jestem)

Mnie w Johnnym najbardziej intryguje i zadziwia to że potrafi wcielić się w naprawde najróżniejszą postać( grał we wszystkich gatunkach filmowych)
Napewo jako aktor jakąś urode ma ;D
Wogóle nie sposób oprzeć się jego urokowi ...

( jeżeli ktos ma zreszta swoje konto na epulsie to zapraszam do klubu Johnnny Depp- ok ) :)

Wogóle Depp jest moim idolem i zawsze będzie!:)

Ps.do autorki- no to masz konkurencje ,bo on ma zamiar niedługo ożenić się z Vanessą...heh

Pzdr!

Po co odkopywać tak stary temat żeby po raz kolejny podkreślić to samo?? ...

lori_4

Ja akurat nie widziałam zbyt dużo filmów z Johhnym (piszcie z dużej litery!) Deppem, a i jeśli mam coś dodać ja kocham JACKA SPARROWA a nie JOHNNY'EGO DEPPA(pisze się Deppa czy Depp'a?) bo Jack Sparrow jest świetny, Johnny Depp może też jest świetny i jest świetnym aktorem, ale nie wzdycham na jego widok, jak na przykład moja koleżanka :) niech sobie ma tą Vanessę i córkę Lily Rose (świetne imię!!) i syna Jacka, ale jakby w grę wchodził JACK SPARROW, to zrobiłabym WSZYSTKO, żeby z nim być :P nawet jeśli potem musiałabym dać mu w twarz, jak te wszystkie panienki :P A propos: Rzeczywiście świetnie biega w ,,Piratach" :) ale chodzi też nieźle (chociaż moja koleżanka [ta co wyżej] która była na 3 części [ja nie byłam] mówi że w 3 on już tak nie chodzi). Wiecie o co mi chodzi: Jack Sparrow chodzi, jak to mówi moja koleżanka ( ta co wyżej) jak panienka (chociaż ostatnio mówiła, że chodzi jak pijany pedał) w każdym razie kocham Jacka Sparrowa.
ZA WSZYSTKO!!!!!!!!!

A co do Johnny'ego Deppa... nawet go lubię.

lori_4

Zgadzam sie z uzytkownikiem zakrzew007
"ja go kocham za:
jego oczy
głos
role w filmach
spodób w jaki zyje
zyje codziennoscia
to ze jest dziwakiem"

a teraz moj komentarz
oczy-piekne, brazowe, jak na nie patrze (plakat)nie moge sie skupic (serio!)
glos-meski, gleboki, wspanialy!
co do biegania w piratach to nie ma watpliwosci :)
role w filmach-wszystkie swietne i niepowtarzalne
sposob zycia, "innosc", i to ze jest dziwakiem :):):) sprawiaja ze Johnny jest po prostu NIEPOWTARZALNY!

guga_buzka

hehe... zgodziłabym się z lawą ,byłabym najszczęśliwsza na świecie gdybym spotkała kiedyś kogoś podobnego do niego ;)
po prostu jest moim ideałem faceta i już , co się będę kryć ^^

maga89

maga16 co tu dużo bede mówic... on jest po prostu moim idealem faceta i moim marzeniem jest spotkac jego sobowtór ciute młodszy

lawa_3

A wg mnie nie ma fanki która chociaż trochę nie byłaby w nim zakochana. Poprostu to jest niemożliwe. Po za tym wiadomo że liczy się nie tylko wygląd ale też talent i to że napewno ma świetny charakter, skoro tak opiekuje się rodziną, ale po co kłamać że wygląd się nie liczy? Liczy się i ja np jak kilka osób wyżej chciałabym kiedyś spotkać kogoś takiego jak Johnny choć trochę podobnego i oczywiście młodszego, ale chciałabym i już! I nie myślcie że właśnie pisze to jego kolejna rozhisteryzowana fanka, ale...przyznacie mi rację- jego nie da się nie kochać :-) chociaż trochę:-). Tak więc ja też nie mogę czasami oderwać oczu od jego zdjęć a że mam ich na komputerze około 300 to zajmuje mi to długie godziny ;-). Można powiedzieć że też go kocham, troche to dziwne ale co mi tam ;-) pozdr!

_Marilyn_

hehe... ale to chyba byłoby za wiele żebyśmy wszystkie spotkały młodszy sobowtór Johnnego (; , ja chyba jednak zamieszczam to w kategorii marzeń, ale podobno marzenia czasami się spełniają ;)
a pewnie można go nie kochać jak lubi się zupełnie inny typ faceta :)

maga89

za Edwarda...
za Czekoladę
za Gilberta
za Don Juana
za wakacje w kurorcie
za Jezdzca bez głowy
za z piekła rodem
za ziewiąte wrota
za Marzyciela
za Jacka Sparrowa
za Człowieka który płakał