Słuchajcie, którą książkę chcielibyście zobaczyć na ekranach kin z Deppem w roli głoównej. I jeszcze w których filmach według was najlepiej zagrał?>
ja nie mogę się doczekać jego wcielenia w Szalonego Kapelusznika xDD :D
a tak z mojej strony to mi nie przychodzi nic do głowy.. :)
Najlepiej zagrał.. Hmm.. Chyba najbardziej lubię oglądać Johnnego jako kapitana Sparrowa, ale tak naprawdę to trudno powiedzieć :P
może powiem tak: nigdy nie uważałam, że jakaś rola mu nie pasowała, albo że źle zagrał :P
pełny respect ^^
W Draculi. Znaczy się, w kolejnej ekranizacji tej książki. Oczywiście dla mnie nic, ani nikt nie pobije Gary'ego Oldmana w tej roli, ale to musiałoby być zabawne, oglądać Johnny'ego jako wampira ;)
Hmmm... W ekranizacji jakieś książki Fantasy... Zdecydowanie tak...
I może "Mistrz i Małgorzata" w dodatku w reżyserii Burtona? *__*
A kogo by miał zagrać Mistrza ,Wolanda ,Behemota Czy kogoś innego.Bo co prawda mógłby się wcielić w każdą rolę ale jednak nie jestem w stanie wyobrazić sobie Johnnego w roli Poety Bezdomnego no ale kto wie.
A ja Chciałabym go zobaczyć jako Postać Alchemika oczywiście z Alchemika,no ewentualnie Chłopaka Wędrującego od drzewa do piramid i z powrotem,ale to jest moje dość stare marzenie i wtedy był dużo młodszy.
Nie, Iwan zdecydowanie odpada.
Ja bym postawiła chyba jednak na Mistrza, albo Wolanda :).
O, Alchemik też dobry wybór. Nawet bardzo!^^
Dobra propozycja, zresztą on w każdej roli sie odnajdze, ale czy ktoś czytał książkę H.Graham "Zabójczy wdzięk" ??? Jest naprawde świetna, polecam, mógłby tam zagrać jednego z głównych bohaterów. Po prostu miodzio...
A ja myślę, że mógłby zagrać w ekranizacji książki "Johnny Depp; współczesny buntownik" ;p ;).
Tak na serio to nawet gdyby mieli zekranizować słownik ortograficzny i obsadzić Johnnego w głównej roli to dałby radę ;).
Najlepiej wychodzi mu granie geja? Skąd wiesz? To geje mają jakieś szczególne zachowania, po których można stwierdzić- "O, tamto to pewnie gej, ale ten to już nie."? Bo nie zauważyłam...
oo zgadzam sie to by było całekiem niezłe :D hehehe...
ale pomijajać Depp najlepiej gra wariatów, psychopatów coś jak Sweeney, albo Mort takie role mu najlepiej pasuje uwielbiam go w takich rolach :D mógłby wiecej takich psychopatów grać :) może zrobią sekretne okno 2 xDD
Też go lubię w takich pokręconych rolach. Ale np.: taki Sands tez był według mnie jedną z najlepszych postaci Johnnego. Film słaby, ale on poradził sobie wręcz znakomicie ;).
Tu się z tobą zgodzę :) Sands był świetną postacia i gdyby go nie zagrał Johnny to film byłby bardzo słaby, a dzieki Depp'owi troche odbił się od na bo film naprawde słaby :) ale Sands świetny :)
a ja się nie zgodzę... nie wiem po co on tam był taki wciśnięty na siłę... ale za to wiele innych ,szczególnie psychopatów i odszczepieńców .. super.. właśnie Mort, książkę czytam i mi się przypomina, super rola :)