Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Słuchajcie, którą książkę chcielibyście zobaczyć na ekranach kin z Deppem w roli głoównej. I jeszcze w których filmach według was najlepiej zagrał?>

użytkownik usunięty
Pudel_5

ja nie mogę się doczekać jego wcielenia w Szalonego Kapelusznika xDD :D
a tak z mojej strony to mi nie przychodzi nic do głowy.. :)

Najlepiej zagrał.. Hmm.. Chyba najbardziej lubię oglądać Johnnego jako kapitana Sparrowa, ale tak naprawdę to trudno powiedzieć :P
może powiem tak: nigdy nie uważałam, że jakaś rola mu nie pasowała, albo że źle zagrał :P

pełny respect ^^

Pudel_5

W Draculi. Znaczy się, w kolejnej ekranizacji tej książki. Oczywiście dla mnie nic, ani nikt nie pobije Gary'ego Oldmana w tej roli, ale to musiałoby być zabawne, oglądać Johnny'ego jako wampira ;)

Pudel_5

Hmmm... W ekranizacji jakieś książki Fantasy... Zdecydowanie tak...
I może "Mistrz i Małgorzata" w dodatku w reżyserii Burtona? *__*

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Ojjj, Irbis.
Zobaczyłabym wszystkie Burtonowskie ekranizacje, nawet Pamiętnika Księżniczki XD

Gehenn

Gehenn Masz świętą rację ich wszystkie wspólne filmy to 100% arcydzieła!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

A kogo by miał zagrać Mistrza ,Wolanda ,Behemota Czy kogoś innego.Bo co prawda mógłby się wcielić w każdą rolę ale jednak nie jestem w stanie wyobrazić sobie Johnnego w roli Poety Bezdomnego no ale kto wie.
A ja Chciałabym go zobaczyć jako Postać Alchemika oczywiście z Alchemika,no ewentualnie Chłopaka Wędrującego od drzewa do piramid i z powrotem,ale to jest moje dość stare marzenie i wtedy był dużo młodszy.

MorganaBlackcat

Nie, Iwan zdecydowanie odpada.
Ja bym postawiła chyba jednak na Mistrza, albo Wolanda :).

O, Alchemik też dobry wybór. Nawet bardzo!^^

Pudel_5

A mólgłby zagrać geja. To mu najlepiej wychodzi.

femles_CS

Domyślam się, że to miało być lekko ironiczne.
Ale Depp jako gej... Dlaczego by nie^^.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Dobra propozycja, zresztą on w każdej roli sie odnajdze, ale czy ktoś czytał książkę H.Graham "Zabójczy wdzięk" ??? Jest naprawde świetna, polecam, mógłby tam zagrać jednego z głównych bohaterów. Po prostu miodzio...

Pudel_5

A ja myślę, że mógłby zagrać w ekranizacji książki "Johnny Depp; współczesny buntownik" ;p ;).

Tak na serio to nawet gdyby mieli zekranizować słownik ortograficzny i obsadzić Johnnego w głównej roli to dałby radę ;).

Najlepiej wychodzi mu granie geja? Skąd wiesz? To geje mają jakieś szczególne zachowania, po których można stwierdzić- "O, tamto to pewnie gej, ale ten to już nie."? Bo nie zauważyłam...

Lady_From_Burton_World

oo zgadzam sie to by było całekiem niezłe :D hehehe...
ale pomijajać Depp najlepiej gra wariatów, psychopatów coś jak Sweeney, albo Mort takie role mu najlepiej pasuje uwielbiam go w takich rolach :D mógłby wiecej takich psychopatów grać :) może zrobią sekretne okno 2 xDD

BK_201

Też go lubię w takich pokręconych rolach. Ale np.: taki Sands tez był według mnie jedną z najlepszych postaci Johnnego. Film słaby, ale on poradził sobie wręcz znakomicie ;).

Lady_From_Burton_World

Tu się z tobą zgodzę :) Sands był świetną postacia i gdyby go nie zagrał Johnny to film byłby bardzo słaby, a dzieki Depp'owi troche odbił się od na bo film naprawde słaby :) ale Sands świetny :)

BK_201

a ja się nie zgodzę... nie wiem po co on tam był taki wciśnięty na siłę... ale za to wiele innych ,szczególnie psychopatów i odszczepieńców .. super.. właśnie Mort, książkę czytam i mi się przypomina, super rola :)

maga89

Gdyby nie on to ten film byłby dla mnie zupełnie mdły. Sands to jedna z najbardziej charakterystycznych ról (co NIE znaczy najlepszych). Ale to tylko moje zdanie ;).