Osobiście jestem ogromną fanką tegoż cudownego, utalentowanego i niezwykle przystojnego mężczyzny jakim jest Johnny Depp. Widziałam wiele filmów z jego udziałem i domyślam się, że większość z Was także. Zadam Wam, więc pytanie. Jaki jest Wasz ulubiony film z naszym idolem w roli głównej?
czy naprawdę najważniejsze dla Was jest to, w jakim filmie Johnny wyglądał najładniej?? :/
wg. mnie liczy się to, jak w nim zagrał, jak stworzył swoja postać... :)
OOOO!!!zgadzam sie...i szczerze mowiac wszędzie to pisze...bo w sumie wedlug mnie powinno sie cenic aktora za jego gre ewentualnie w daalszej kolejnosci za wyglad...i mysle ze gdybym np.ja byla aktorka to milo by bylo gdyby sie ludziom podobal moj wyglad ale mysle ze przede wszystkim powinno sie cenic aktora za to jak gra a nie jak wyglada...:)
no własnie :(
aktor to przede wszystkim powinnien być cenony za to, jak gra i za swój talent :) a nie za to czy jest piekny, zgrabny, itd.
głupie ludzie wartości ludzie wyznajecie... naprawde...
a dokładnie tak samo jest co do normalnych ludzi... wszyscy patrza na wygląd, a nie na to, co człowiek ma w środku...
przeciesh to jest chore!!! :/
no cóż.. obie agnieszki - mylicie tu zasadnicze rzeczy - jest facet, na którego można patrzeć, bo jest ładny jak johnny, i jest facet, na którego można patrzeć, bo jest utalentowany jak johnny.
jasne, że większość jego fanów - to fanki, które lecą na jego wygląd, i ja się też do takich zaliczam, tym niemniej zaliczam się także do tej drugiej kategorii - bo czekam ciągle na *truposza* jarmusha (nie udało mi się do tej pory zobaczyć), bo to dobry reżyser, więc i film pewnie dobry. bardzo podobała mi się mała w gruncie rzeczy rola johnny'ego w *czekoladzie*, mistrzostwo świata komercyjne i aktorskie równocześnie w *piratach* - cieszę się cholernie z nominacji do oscara :D
wczoraj widziałam *pewnego razu w meksyku* i znowu muszę przyznać, że johnny zagarnął cały film dla siebie :)
mnie najbardziej podobał się chyba w *don juanie de marco* - zawsze uważałam, że świra zagrać to trzeba umieć, a jeśli jednocześnie jest jeszcze najwspanialszym kochankiem na świecie - dwa w jednym ;P
pozdr*
oczywiście w piratach.... ten, który wymyslij nowy obraz Johhna zasługuje na nagrodę, ale nikt oprócz J.D. nie zagrałby tej roli lepiej.
Każdy ruch, kazdy usmiech.. tego nie można się nauczyć, to się ma w sobie i to coś właśnie on ma. Talent (i to ogromny) oraz dwa sliczne dołeczki
W Piratach no i oczywiście w Dziewiątych wrotach. Chyba wczoraj "leciał" w telewizji Koszmar z ulicy wiązów - a tam Johnny taki młody.... :-) Pozdrawiam.
ja nigdy nie bylam fanka Johnny'ego Depp'a, a to dlatego, ze on jest taki ladny, ze ma cala rzesze fanek. ja sie odcielam i bylam fanka kogos innego:) wiedzialam, ze facet ma talent, ale przyjmowalam to za cos oczywistego, czego sama tak do konca nie doswiadczylam. dopiero pewnego razu zdarzylo sie, ze obejrzalam Desperado 2. cienki film, ale Depp otworzyl mi w nim oczy na swoj talent aktorski. powalil mnie i teraz szanuje go naprawde i w calkowicie swiadomie. pozdrawiam.
też uważam, że *once upon a time in mexico* to nie najlepszy film - za dużo polityki wplótł tym razem do scenariusza rodriguez. urok pierwszej części zniknął bezpowrotnie, jednak warto popatrzeć do końca dla.. johnny'ego. z całym szacunkiem dla antonio banderasa - ale to johnny'ego będę pamiętać. cia, ale z humorem, cynizmem, wyrachowaniem.. autentyzmem. intrygujący. a ostatnie sceny z jego udziałem!.. tutaj rodriguezowi mogę honor częściowo oddać :P
Ja osobiście najbardziej polubiłam go w BEKSIE.Uważam że niezależnie od tego gdzie jest przystojny zawsze będzie świetnym aktorem.
w sumie to kazdy film z jego udzialem byl swietny. jednak szczegolny sentyment mam do ,,edwarda nożycorekiego" od tego momentu zaczela sie moja fascynacja tym aktorem.........
Moim zdanie znakomity jest w filmie "From hell", a jedyne co trzyma odpowiedni poziom w filmie "sekretne okno" to jego i Johna Turturro aktorstwo.
Ja fanką Deppa nie jestem,ale uważam,że to bardzo bardzo utalentowany aktor.Na jego grę zawsze się miło patrzy.A mój ulubiony film z jego udziałem to "Blow".
Moje ulubione filmy z Johnny'm to "Arizona dream", "Las Vegas Parano" i "Blow"... Ogólnie chyba latwo zauwazyc ze ten aktor jest swietny w kazdej roli, bo ma niesamowity talent i potrafi utozsamic sie z kazda z granych przez siebie postaci...
Chyba nie będę bardzo oryginalna, jesli napiszę, że Depp w każdym filmie tworzy genialną kreację? :-) Mam jednak faworytów, jak zapewne każdy: "Jeździec bez głowy", "Czekolada", "Piraci z...", "Edward Nożycoręki".
Serdecznie pozdrawiam wszystkich miłośników talentu Johnny'ego!
W Sleepy Hollow i Piratach był rewelacyjny, lekko ironiczny i dowcipny, natomiast rola w Las Vegas Parano - majstersztyk.... :-)
Szczerze mówiąc to czekolada jest trochę nudna. Za to PIRACI są super! Spodobała mi się też SEKRETNR OKNO, jest zajebisty i trzyma w napięciu.
No własnie :D Czekolada nie nudna, tylko cudna :D :D
Hehe, Johnny ma dziś urodzinki :) :) :D :**************
niektórym podoba się *czekolada*, niektórym - *sekretne okno*, w którym osobiście oprócz rozczochranego johnny'ego nie widzę nic ciekawego.
niektórym podoba się *czekolada*, niektórym - *sekretne okno*, w którym osobiście oprócz rozczochranego johnny'ego nie widzę nic ciekawego.
las vegas parano.. film porąbany od początku do końca, ale ten.. krokodyl! krokodyl!.. to opędzanie się od nietoperzy.. te jego oczy! :)
to się pamięta - o tak..
a ja nie będę oryginalna-Johnnn najbardziej podobał mi się w "Piratach...(nigdy nie zapomnę tej roli), "Sleepy Hollow" i w "Edwardzie...Jeszcze nie oglądałam "Las Vegas... i "Truposza"-nigdzie nie mogę tego dostać, ale wszystko jeszcze przede mną.
Tak po prawdzie to oglądałam dopeiro 8 filmów z Johnnym i w każdym był cudny i wniósł coś od siebie. Ale najlepszy był w "Piratach z Karaibów" i "Sekretnym oknie". "Czekolada" też była fajna, ale Johnny'ego było stabowczo za mało.
Pozdrawiam wszystkie deppomanki!