Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 706 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

chodzi mi o ten moment w 'Benny & Joon' gdzie Johnny wbił widelce w bułeczki i tak fajnie tańczył tymi widelcowo-bułkowymi nózkami:) słodkie to było:)nie prawdacie?

sweet_paradise1990

O tak, przezabawna scena. To było piękne jak Johnny z takim skupieniem patrzył na te bułeczki, hehe. ;-)

Link dla tych, którzy chcieli by sobie przypomnieć tą scenę: http://pl.youtube.com/watch?v=O4zAS_el9lA .

sweet_paradise1990

Tak to było fajnie. Ale umierałam ze śmiechu jak robił tosty i purre z ziemniaków :)

sweet_paradise1990

Ja tam uważam ze najsłodsza scena to wtedy kiedy Joon wychodzi ze szpitala a przed nim siedzi sam na wózku

pingwinek1

Albo jak siedzi taki smutny i zamyślony w domu tej znajomej aktorki...

sweet_paradise1990

Tak, scena była świetna, ale to nie był oryginalny pomysł w tym filmie. Tak zwany "taniec bułeczek" zastosował Charlie Chaplin w jednym ze swoich filmów, bodajże była to "Gorączka złota".

sweet_paradise1990

Mi oprucz tej sceny podobala sie ta w parku jak chcial zlapac swoj kapelusz a on mu uciekal:)

eellzzaaaa

Ja niemal płakałam ze śmiechu, gdy huśtał sie przed oknem Joon, albo wyjechał na kolanach przed tych lekarzy czy pielęgniarzy z takim niewinnym wzrokiem ;), taniec z bułeczkami tez był super ;)

Lady_From_Burton_World

taaa, i zapytał: "Mamusia?" cudo:)))))))))

sweet_paradise1990

Najlepsza była jego mina, kiedy wykonywał ów taniec bułek :) I do tego świetna dopasowana piosenka - "Pinetop's Boogie Woogie".

użytkownik usunięty
No_5

W tym filmie Depp jest rewelacyjny, mi osobiści baaaaaaaaaaaaaaardzooooooooooooooo spodobały sie tosty. Uwielbiam jego mine jak robi te różne dziwne rzeczy... taka ... niewinna :D

Muszę kiedyś spróbować zrobić takie tosty :P

użytkownik usunięty
femles_CS

też to sobie obiecałam xD jak je zorbie to dam wam spróbować ;p

użytkownik usunięty

Ah co to scen to jeszcze jego "Mumy?" jest świetne ;p;p

No "mamusia" i tosty wymiatają... pamiętajcie, wyłączyć parę!:D A jak wisiał na tej niby-huśtawce, to też było świetne :))

martamar16

mi ogólnie cała rola w benny&joon się podobała.
Był taki zabawny :)

użytkownik usunięty
sweet_paradise1990

Ja już dawno chciałam spróbowac zrobic tosty zelazkiem, ale mama uwazała, że je popsuje, więc mówiła żebym przyniosła z piwnicy stare. Może zbiore się i pójdę, ale ze względu na moje lenistwo pewnie nie nastąpi to niebwem... :)

sweet_paradise1990

w ogóle w całym filmie Johnny był słodki.. taki niewinny i te jego oczka :)

strawberryfield

Rewelacyjnie parodiował numery Charles'a Chaplina i Buster'a Keaton'a, inne sceny też były super, ogólnie bdb film

Black_Smog

Zgadzam się. Benny&Joon to świetny film. I jak tańczył tymi bułeczkami tez było fajne ;) o mało co nie spadłam z lozka, gdy klekną przed tymi lekarzami i zapytał 'Mummy?' xD