Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

To jeden z najlepszych aktorów Świata, ten człowiek zagra każdą rolę i wyjdzie mu to znakomicie. Kunszt aktorski, zasłużył na Oscara.

butryk_2

Takich tematów już dużo było ;)

TODDka_2

Butryk zgadzam się!
Pewnie każdy fan się zgadza;p

TODDka_2

Pewnie tak, ale znajdź pośród tylu :D Można się pogubić :)

butryk_2

Pomimo, że kocham jego grę i uwielbiam go na ekranie nie mogę się zgodzić, ze stwierdzeniem, że jest najlepszym aktorem na świecie- niestety, są lepsi :)

butryk_2

pewnie że można :D

TODDka_2

za to ja sie z Toba zgodze. JEST najlepszy na swiecie. Co do oskarow, to bardzo dobrze, ze nie dostal, mam nadzieje, ze nigdy nie dostanie, bo to jest kicz.

kasanova

Może i tak, ale bez nagrody mało ludzi zapamięta wspaniałego Deppa ;)

butryk_2

przestań bluźnić...

butryk_2

gdyby pominąc pierwszą piatke w top 100 to ewentualnie możnaby było powiedzieć, że jest jednym z lepszych... ale na równi z nim byłoby jeszcze sporo aktorów. ale to nie zmienia faktu, że może być czyimś ulubionym aktorem (moim jest)

cathi

Teoretycznie tak, ale jakby dać go w te same role co ludzi w TOP5 to ciekawe kto by lepiej zagrał ;)

użytkownik usunięty
butryk_2

Który to już raz ja czytam taki temat?

butryk_2

Pomimo całej sympatii jaką darzę Deppa, wydaje mi się, że znalazło by się na świecie paru aktorów przewyższających go zdolnościami aktorskimi. ;>

blumenkohl

Zgadzam się z Tobą Kate ;)

TODDka_2

Może i jest jakiś aktor leprzy od Deppa, ale jak narazie albo takiego nie znam, albo sie jeszcze taki nie urodzil...