Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Moim zdaniem jest wile filmow gdzie pokazał klase :D =) Arizona Dream ,Edward Nożycoręki ,Truposz ,Blow ,Piraci ... (=
Ale moim zdaniem film ktory moge ogladac w nieskończoność to oczywiscie LAS VEGAS PARANO ! Ten film dla mnie jest jak koran dla muzłumanina :P

p3ps1

Szczerze pisząc ;) nie ogladałam niestety jeszcze Las Vegas Parano. Ale nadrobię zaległości.
Z filmów które ja oglądałam (nie wszystkie ale troszkę ich było ;) ) najbardziej podobała mi się gra Depp'a w "Edwradzie.." Naprawdę pokazał, że jest świetnym aktorem.
W "Blow" również był bardzo przekonywujący. No i jest jeszcze "Jeździec...". Świetne miny tam "strzelał" ;)

MiladyM

"9 Wrota" :) A wogóle co ja pletę - z Depp'em można ogladać w nieskończoność wszystkie ;)

użytkownik usunięty
p3ps1

Ja uważam że w Arizona Dream, Edwardzie.Po prostu boski aktor

p3ps1

Arizona Dream, Blow [!]
9 wrota mnie nie powalily
i podziekujemy Deppowi za jego role w Desperado2, on lekko podratowal poziom filmu ;)

Leehow

1 Arizona Dream
2 Edward nożycoręki
3 Ed Wood
4 Marzyciel
5 Truposz

użytkownik usunięty
Mejwen

Dead Man
Dead Man
Dead Man

potem wszystkie inne

p3ps1

A mi się podobał w "From Hell"... I ładnie wyglądał:)

użytkownik usunięty
Nenya

1 Benny & Joon
2 Edward Nozycoręki
3 Sleepy Hollow
4 Don Juan De Marco
5 Ed Wood
6 Truposz
To moje typy filmów z Depp'em, moja wielka 6:D:D

użytkownik usunięty
p3ps1

szanuję zdanie wszystkich i nie oceniam czyichś rankingów ról Johnnyego - po prostu zastanawia mnie jedna rzecz - taka niska pozycja Dead Mana na waszych listach [tylko nie odbierzcie tego jako jakiś atak;)))]

we wszysstkich filmach był fantastyczny ale Dead Man... no pecież to jest fenomen!!!!

PS. a From Hell ma nowe zdjęęęęęęcie;)))))

użytkownik usunięty

tam oczywiście ma być "przecież"

a nie pecież;) of course:))

użytkownik usunięty

ta mala liste tylko ponumerowalam, ale nie ma to zadnego znaczenia, sa to po prtu wymienione nazwy moich ulubionych filmow z tym aktorem:D:D Truposz bardzo lubie:D:D Kiedys troszke draznil mnie poczatke..to znaczy pierwsze chyba 12 minut w pociagu:D
ale film jest bardzo dobry i ten nastroj...

użytkownik usunięty

ahaaaaaa :D
ja odwrotnie - ten początek w pociągu od pierwszego obejrzenia robi na mnie zawsze piorunujące wrazenie - ten dialog [!!!], przebitki na tory, muzyka... ;)
zgadzam się, nastrój jest niesamowity - a film fantastyczny!!!:)

PS. widze że Twoje zdjęcia, From Hell, zmieniają sie jak w kalejdoskopie;)

użytkownik usunięty

zdjęcia, czasem lubie zmienić, no moze nie tak czesto, bo raz na miesiac, ale musialas widzec jak zmieniam, bo wowczas przewija sie tu sporo fotek, zanim wybiore jakies, ktore w miare wyglada:D a co do Truposza, ja stanowczo wole koniec filmu:D:D

użytkownik usunięty

no na to wygląda bo ciagle były inne:)

co do Truposza to oczywiście - koniec tez jest fenomenalny ... zresztą film jest bardzo równy - nakręcony wręcz idealnie - bez słabych momentów!

użytkownik usunięty
p3ps1

Edward nozycoręki....cos pieknego.....zawsze kiedy go ogladma musz esie poryczec:) cudowna gra.

p3ps1

Prawdziwy popis swoich umiejętności dał w Fear and Loathing in Las Vegas. Nikt inny nie zagrałby tak Duke'a jak Johnny. W Blow też wypadł świetnie. Dla mnie oglądanie filmów z jego grą to przyjemność sama w sobie.
Zgadzam się z przedmówcą, że Depp podratował słabe Desperado 2, bo dzięki niemu film nabrał groteskowości i tej magii którą on sam wprowadza.

użytkownik usunięty
p3ps1

KOCHAM Johnego Deppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!I EDWARDA I WSZYSTKICH :***************************