Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny= Mikołaj ;)

użytkownik usunięty

Wyobraźcie sobie taką sytuację. Śpicie sobie smacznie w nocy z 5 na 6 grudnia. Nagle ktoś Was szarpie za ramie. Otwieracie oczy... a nad Wami stoi Johnny (Depp, żeby nie było), w stroju Św. Mikołaja. Czapka, broda, wielki brzuch, etc...
TO NIE SEN. Johnny Mikołaj pyta Was czego chcecie od niego na Mikołajki. A wy mówicie....

...daj pospać dłużej bo dziś sobota :P

... O kur*a! Johnny Depp!

Gehenn

... you know what I want!

.. frytki, dwa sosy słodkokwaśne i 9mc'nuggets poproszę!

Ja pierd*le Johnny Depp! :D .

sweet_paradise1990

Już nigdy więcej nie piję! xD

Astartte

Ja pierd*le Święty Mikołaj! ;p

Ale, że o co chodzi? *po czym ponownie bym zasnęła*

Wampiratka

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Po czym znów by zasnęła :P

Beyond_Birthday

bym* oczywiście....

pewnie, że za krótki

Beyond_Birthday

zesrał bym się:/

un_soleil

To było do przewidzenia... -.-

un_soleil

Weź no opowiedz coś więcej na ten temat. Daj jakieś szczegóły. Np.: zesrał byś się przed zobaczeniem Johnnego, w trakcie czy po? I to by było na jego widok, na skutek zaskoczenia, na skutek zjedzenia czegoś zepsutego, czy może jeszcze coś innego? No i najważniejsze- zesrał byś się rzadkim g**nem czy jakim? Bo widzisz- mnie niezmiernie interesują Twoje wydalnicze kłopoty, w ogóle chciałabym Ci zadać parę pytań na ten temat, taki mały wywiad, w stylu- jak często w ciągu dnia wykonujesz swoją ulubioną czynność (czyli srasz dobitnie mówiąc) i takie tam...
To jak? Dasz się namówić? Ostrzegam- to się wiążę z tłumem fanów... To by rozsławiło Twoją wiecznie zasraną osobę na cały świat i zarobiłbyś pewnie trochę kasy- przed Świętami jak znalazł ;p

Lady_From_Burton_World

Zesrał bym się na Twoją głowę.
Po za tym ładnie to tak śmieć się z choroby???

un_soleil

A co mi innego zostaje na tym forum??? ;)

Lady_From_Burton_World

stwierdziłabym, że naprawde nacpalam się środkiem do czyszczenia mebli, po czym poszłabym spac

taCoryje

ja bym powiedziala :

CIEBIE !;*!;)

Ja bym powiedziała, że autor tego tematu nie ma ciekawego pomysłu, co mógłby napisać...

użytkownik usunięty

Wiecie, wydaje mi się to mało prawdopodobne.... w końcu nie tak łatwo zostać mikołajem ]:->

http://pl.youtube.com/watch?v=8JIz7I5yzwQ

Myślę, że lepiej dla Johna, żeby się nie nadawał... ;)

użytkownik usunięty

fajnie by bylo jakby dzony do mnie pszyszedl. ;D ja bym chciala bo co roku pod poduszke i do skarpety dostaje jakis prezent. a mnie sie on bardo poodoba ic chcialabym byc jego zonom

J@ bYm ChCi@£@, bYć JeGo MENżEm:/ BhArDzO:D

Ja bym powiedziala:
"Ty mi wystarczysz (na zawsze xDDD)"

veroocca

a ja bym powiedziała: byś pozostał sobą : ) bo już więcej bym cię nie zobaczyła, bo mikołaj nie istnieje ;P

wyskakuje z łóżka i prosze o autograf:D:D

SweetMajeczka

zatkało by mnie ;O

<za krótki><za krótki>

millcia

Mnie pewnie też by zatkało xD patrzyłabym sie na niego jak idiotka z głupią miną...haha:D