Ludzie, wie może ktoś z was, czy to prawda, że Johnny ma zagrać z Angeliną Jolie w nowej ekranizacji Wichrowych Wzgórz??? Może to tylko plotka???
Tak to prawda i wzwiązku z tym muszą opanować angielski akcent. Johnny nie powinien mieć z tym problemu, bo z angielskim akcentem zetknąl już się w "Marzycielu" i "Rozpustniku". Zapowiada się bardzo interesujący film, chociaż ja nie przepadam za Angeliną :/, ale za Johnnym tak :).
Tez cos takiego slyszalam, ale watpie zeby to byla prawda. To raczej nie jest film, ktory zainteresowalby Depp'a. Chociaz z drugiej strony...
Jedno jest pewne- za wczesnie nawet na spekulacje :)
hhe, zalezy kogo by grał ^^ :D Znalazło by się paru idealnych świrów dla niego :D Heatcilff na przykład :)
Juz od roku o tym slysze, nawet podobno Johnny mial nakrecic ten film.., ale narazie nic z tego nie wychodzi..
a może jednak by go zainteresował w końcu Tristan (tak sie ten gość nazywał?) był zwyczajną postacią...
ale jakoś nie mogę go sobie wyobrazić w duecie z Jolie.. ale kto wie,kto wie ^^
Która stara? Najlepsza dla mnie była ta z początku lat '90 z Juliette Binoche i Ralphem Fiennesem.
Co do nowej wersji- to chyba plotka tylko. I całe szczęście.
ale wstyd.... zawsze mi sie mylą tytuły.. sorry no do "Wichrowych wzgórz" moim zdaniem by pasował... ;>