Dla mnie Johnny Depp to wymarzony facet, najpiękniejszy mężczyzna i najleprzy aktor...!!! Depp to poprostu marzenie... :D A co wy sądzicie o tym pięknym facecie? :D Pzdr. Fanki i Fani Deppciaa... Buzioolee :*:*:* muuuuuuaaaa...
Tak...to rzeczywiscie ,,wymarzony" facet. Ale w sumie jak my to mozemy stwierdzic jezeli znamy go tylko z wywiadow, rozmow, filmow i filmikow na youtube ;p .
Jak już coś, to pisze się: NAJLEPSZY, a nie NAJLEPRZY.
I ty nie jesteś fanem Deppa (tylko pseudofanem). Dlaczego? Bo gdybys była prawdziwym fanem, to nie pisałabyś o tym, że jest najpiękniejszy (tylko oceniłabyś go za talent).
Ty jestes pseudofanem, bo prawdziwy fan nigdy nie napisze, że podziwia aktora także za urode.
Ja podziwiam go za talent aktorski, a nie za wygląd.
Poza tym: nie wiesz, czy to jest facet marzeń, gdyz go nie znasz.
muuny...
Ty nawet nie wiesz jaką jestem Fanką. Poprostu ja go uwielbiam jako aktora i jako faceta!!! Owszem podziwiam go za to w jaki sposób gra, ale akurat w tym Forum tego nie napisałam.
Wampiratka : ehh żal mi jej iż wczoraj takie głupoty wypisywała ,że szok...chyba Cię wczoraj na tym forum nie było i nie wiesz jaka ona jest pozdrawiam :)
"Tak...to rzeczywiscie ,,wymarzony" facet. Ale w sumie jak my to mozemy stwierdzic jezeli znamy go tylko z wywiadow, rozmow, filmow i filmikow na youtube ;p ." ----> zgadzam się z tym, Zuzanko!
Wampiratko, Ulcia ma rację. ;)