Były chyba już takie tematy:)
Wyszłaby komedia;) W każdym razie ciekawa koncepcja.
Litości,to strasznie pedalska postać(przynajmniej w moim odczuciu).
Ja bym osobiście chciała,żeby spełnił swoje marzenie tzn.zagrał kobietę.
Umie się tak ruszać,więc...
Chyba kpisz. Pająk to pierwszy naprawdę poważny bohater komiksu. Batman dopiero później zyskał ambicję. Superman jest infantylny.
Green Goblin to nie jedyny przeciwnik Spidermana. Osobiście bardzo lubiłem Skorpiona i mojego ulubieńca - Shockera.
A ponadto Neo ma rację. Spiderman to był jedyny serial animowany Marvela, jaki oglądałem.
Filmów nie widziałę. Nie oglądam gniotów dla odmóżdżonego plebsu.
no co ty nie powiesz ze gg to nie jedyny przeciwnik.
filmy raimiego w porownaniu do asp to sredniaki a 3# to gniot,wybral swietnych przeciwnikow ale niestety nie potrafil ich dobrze przedstawic juz nie wpsominajac o samym pp
btw moim ulubionym wrogiem chyba jest dc ock
zaczyna mnie irytowac ten portal,sama nuda,nic sie nie dzieje,przybledy z inne mnie sledza.ahh
zapodaj tematem gdzie sie cos dzieje,bo z tych nudow zaczne zaraz ksiazke czytac..
kiedyś neo mnie podkablował jak miałem niecenzuralny (soczysta dziura w dupie pięknej kobiety) awatar więc uważaj
wiem kicia mi dała kiedyś link do tego tematu .Napisałem to bo kiedyś kinoman i inni pisali że jesteś kablem i chciałem się przyłączyć do nagonki
Led zeppelin, pink floyd, queen, guns and roses, aerosmith, ale mi chodzi o to co napisałeś, więc czytam??! A.D. Foster Obcy
Myślałem, że słuchasz tylko pisków z Aliena i krzyków, których w przestrzeni i tak nikt nie usłyszy :)