Wystarczy spojrzeć na jego zdjęcia sprzed np. 20 lat i od razu to widać.
Ja? To znaczy Ty, czy Ja? Czy może "ja", wszak ja to ja, a Ty to jednak nie Ja, ino Ty?;-)
Ja nic nie sugeruje. Wcale. No, może trochę. Taką metodą Sokratejską.;-)
"Ja" chcesz nam powiedzieć ,że Depp miał operacje plastyczne? możliwe... ale zaprzeczyć nie można ,że Johnny prawdziwą gwiazdą został dopiero po sukcesie Piratów chociaż miał za sobą już wiele innych dobrych ról. Myśle ,że założycielowi tematu właśnie o to chodziło a nie o wygląd.
Gdyby było tak, jak mówisz, nie znalazłabyś w wypowiedzi założyciela tematu wzmianki o zdjęciu Deppa.
Czy chcę wam powiedzieć, że Depp miał operacje plastyczne? A czy wy aby na pewno macie oczy?;-)
Zgadzam się ;) Ale i tak przez te wszystkie lata, ma w sobie to "coś". To "coś" , co do niego ciągnie. Niektórych, jak np. mnie, tak przyciągnęło, że zawsze będę jego fanką ;)
Dziwnie by zabrzmialo, gdybym powiedzial, ze mnie do niego ciagnie (:P), ale trzeba przyznac, ze gra swietnie. jego role sa zawsze dopracowane
Nie powiem, ze mnie do niego ciagnie, bo glupio by ta brzmialo (:P). jednak on rzeczywiscie cos w sobie ma, do tego jego role zawsze sa dopracowane
Nie powiem, ze mnie do niego ciagnie, bo glupio by ta brzmialo (:P). jednak on rzeczywiscie cos w sobie ma, do tego jego role zawsze sa dopracowane
Widze ze sie zastanawiacie nad moja intencja. chodzi mi o caloksztalt jego osoby, chociaz przedewszystkim o jego zachowanie, osobowosc.
Ale nie zaprzeczycie ze z wygladu tez wiele sie zmienil. moim zdaniem na lepsze. i nie chodzi o zadne operacje-moim skromnym zdaniem teraz wyglada znacznie dojrzalej i powazniej co mu bordzo służy.
Ale moge sie mylic. to tylko moje zdanie ;)
Pozdrawiam.
Nie słyszałam zeby się poddawał operacjom ale jak tak to widać ze też mu służą. Mnie się wydaje że zmienił sie nie tylko pod względem wyglądu ale też psychicznie. Spójrzcie na te młode gwiazdki, cóż one wyprawiają? A Depp? No dobrze, kupił aobie wyspę, ale nie szaleje, ma rodzinę, kocha ją i w sumie trzymają się na uboczu. Doszło do tego że prasa nie mogąc mu pstryknąć fotki wkleja zdjecia z lat poprzednich (Sprawdzałam :) - Zdjecie drukowane w superekspresie w te wakacje miało przynajmniej rok, a wydaje mi sie że więcej.). Żyje jak normalny facet, a nie zawsze tak było (Sam wdepnął przecież w narkotyki i miał kłopoty z prawem.). Johnny trzymamy kciuki! Oby tak dalej :)
Pozdrawiam
Rzadko wdaje sie w dyskusje o wygladzie aktorow, ale niby jaka operacje mial sobie zrobic? Od mlodosci mial ta charakterystyczna urode- szeroka szczeke, ostro zarysowane kosci policzkowe. Mial krzywy nos? Nie zauwazylam. Mial odstajace uszy... no raczej nie, albo... o moze robil sobie lifting? Prosze, niech mnie ktos uswiadomi, bo nie mam wiecej pomyslow :/
http://bi.gazeta.pl/im/0/5038/z5038210O.jpg - o, tu jest zdjęcie jeszcze za czasów "dzieciecych lat"
Nie cierpi pokazywac się publicznie,nienawidzi paparazzich i zdjęc z ukrycia....jego charakter i ogólnie podejście do show biznesu samo w sobie zaprzecza,jakoby człowiek ten miał kiedykolwiek stycznośc ze skalpelem.Wystarczy uwaznie prześledzic jego życiorys,jak się ktoś uprze albo od biedy zajrzec do biografii...
pozdro i hej ho.
Co do zdjęc:photoshop,fryzura lub wiek albo wszystko razem potrafią zmienic człowieka,możecie mi wierzyc.