Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp lubi płatać figle, jego ostatnią ''ofiarą'' był pracownik ekipy do filmu ''Sweeney Todd''... Co takiego Depp zrobił? Wysłał buty tego pracownika dookoła świata... Oto co powiedział młody aktor Ed Sanders, który również grał w filmie:
''To było bardzo dziwne. Buty jednego z szoferów zniknęły, a jakiś czas później zaczęły do niego przychodzić zdjęcia butów z różnych sławnych zakątków świata.''

Jak to przeczytałam to od razu przyszedł mi na myśl Krasnal ogrodowy z Amelii;)

Joasia16

Heheheh,widać ma poczucie humoru nie to co niektórzy...

Bodysnatchers

Czytałam to już gdzieś... :D Ale teraz przynajmniej więcej osób może sobie poczytać.. :D

Bodysnatchers

Domyślam się,że mówiąc "nie to co niektórzy" masz na myśli mnie i moje wypowiedzi w temacie,który niedawno założyłaś? Gwoli wyjasnienia ja w tym temacie nic zabawnego nie widziałam co uzasadnia mój brak poczucia humoru.
Otóż zdziwię Cię pewnie jeśli powiem,że potrafię żartować ale w waszych postach na forum śmiesznego nic nie ma. Jest nad czym zapłakać:)
Nad marnowaniem czasu i zaśmiecaniem forum tematami,bez których forum mogło by istnieć a nawet wyszło by mu to na dobre.
A tak w ogóle to twój temat z Deppem nic wspólnego nie ma, więc nie rozumiem dlaczego się tutaj znalazł...

Joasia16

he he, też to czytałam, ale to jest ekstra ;) on jest wręcz "śwrniety", ale tak pozytywnie, myślę, że rozładował by nawet najbardziej napiętą sytuację. Brawa dla Johnnego za pomysłowość.

NonaT

Hehe dobre, no to fajnie, Johnny do tego, że przystojny to jeszcze z poczuciem humoru- IDEAŁ

_LadyGirl_

hehehe, fajny pomysł :P

ale tak jak autorce postu, od razu kojarzy mi się krasnal z "Amelia" :D