posiada bardzo ubogą mimikę, w wiekszości filmów gra tak samo.
W sekretnym oknie z kolei widziałem jakieś dziwaczne niepasujące do sytuacji miny, nieustanne marszczenie brwi itd.Jeżeli posiadacie ten film na DVD radze przeglądnąć kilka scen na sucho jeśli nie wierzycie.To moje zdanie i jeżeli uważacie inaczej proszę o przekonanie mnie do jego aktorsta, najlepiej wrzucając jakieś sceny, w których zagrał dobrze.
Jeżeli chcecie mogę wrzucić całą mase scen z moimi ulubionymi aktorami żebym nie był gołosłowny oczywiście.Pozdrawiam.
nie porownuje tylko mowie ze depp w zyciu by czegos takiego nie zagral
umiejetnosci to jednak umiejetnosci a johnny posiada je niezwykle ograniczone
nie ocenia sie aktora po jednej roli a procz oryginalnie stworzonego sparrowa, ktorego skutecznie psuja planujac 6 czesci(sic!) johnny nie ma zadnej wielkiej kreacji w dorobku
W sumie każdy ma swoje zdanie niektórzy kogoś uwielbiają a drudzy go nie nawidzą,a jak ktoś pisze o tej nienawisci czy uwielbieniu to najzwyczajniej wybucha wojna.
ja nikogo nie atakuje, zalozylem sobie zwykly temacik i chcialem argumentow popartych linkami najlepiej od fanow
oczywiscie ich nie otrzymalem:}
Ja to rozumiem ja też zakładałem kilka tematów co lub kogo lubie i nienawidze i w niektórych toczyła się wojna.